Vergelijk tickets voor treinen van Deutsche Bahn

PLUK HET WEEKEND!

Haal het maximale uit je weekenden in Duitsland met de flexibele tarieven van DB.

Duitsland is een waar herfstparadijs. Van het kleurrijke Zwarte Woud tot de eindeloze musea en kunstgalerieën van Berlijn, in Duitsland heb je nooit een saai weekend.

Ontdek schilderachtige bestemmingen als de Bodensee en Freiburg of pak de trein naar bedrijvige steden als Hamburg, München en Dresden. Met DB kun je gemakkelijk alle pracht van Duitsland ontdekken. Stap in, stap uit, ontdek!.

Deze herfst verken je Duitsland met gemak en zonder zorgen. Met Deutsche Bahn ben je er zo. Ga in het weekend lekker weg, voordat de winter begint!

*Deutsche Bahn wil vanaf 2040 klimaatneutraal zijn om zich zo voor de planeet in te spannen.

Voordeelactie: Super Sparpreis-tickets van Deutsche Bahn vanaf € 17,90

Wil je de komende periode reizen met de trein in Duitsland om bijvoorbeeld sfeervolle kerstmarkten te bezoeken? Boek dan tickets voor reizen met een langeafstandstrein van Deutsche Bahn. Deze tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Je kunt ze vinden door de bovenstaande zoekfunctie te gebruiken en ze zijn direct te boeken bij Omio.

Informatie over de Super Sparpreis-tickets van Deutsche Bahn:
Treintickets zijn beschikbaar in de tweede klas vanaf 17,90 euro en in de eerste klas vanaf 26,90 euro.
Te gebruiken op alle routes waarop langeafstandstreinen (ICE, IC en EC) van Deutsche Bahn rijden in Duitsland.
De reisperiode ligt tussen 7 november 2018 en 7 mei 2019.
Bezitters van de BahnCard 25 en de BahnCard 50 krijgen 25% korting.
Tickets zijn na aankoop niet te annuleren of te wijzigen.

Treinen van Deutsche Bahn in Duitsland

Bij Omio zijn er tickets van Deutsche Bahn online beschikbaar. Dit is de grootste spoorwegmaatschappij van Duitsland. Het bedrijf werkt samen met NS International om internationale treinreizen aan te bieden. Op deze trajecten zetten ze twee soorten treinen in, namelijk de InterCityExpress (ICE) en de EuroCity (EC). Ze behalen een snelheid van respectievelijk 300 km/u en 200 km/u.

In Duitsland biedt Deutsche Bahn naast de bovenstaande treinen ook de volgende treinen aan:

  • InterCity (langeafstandstrein).
  • Interregio-Express (interregionale sneltrein).
  • RegionalExpress (stoptrein).
  • RegionalBahn (stoptrein).
  • S-Bahn (stadsstoptrein).
  • DB ZugBus (regionaal bus- en treinvervoer)

Deutsche Bahn-kortingskaart

Deutsche Bahn biedt verschillende kortingskaarten aan. Hiermee kun je op DB-tickets 25%, 50% of 100% korting krijgen. Ook kun je een abonnement op maand- of jaarbasis afsluiten om geld te besparen.

Deutsche Bahn internationaal

De treinen van Deutsche Bahn rijden naar talloze bestemmingen op zowel landelijk als internationaal niveau. Belangrijke rechtstreekse ICE-routes zijn Amsterdam - Düsseldorf (2u 10m), Amsterdam - Keulen (2u 40m) en Amsterdam - Frankfurt (4u). Vanaf Rotterdam en Schiphol is eerst een reis naar Amsterdam nodig om in de ICE over te stappen. Wil je tussen Amsterdam en Berlijn met de trein reizen? Dan ben je in 6 uur en 20 minuten op bestemming. Deutsche Bahn biedt ook treinverbindingen naar andere steden in Europa zoals Parijs, Wenen, Zürich, Praag en Kopenhagen.

Deutsche Bahn diensten

Deutsche Bahn biedt per treinsoort verschillende diensten aan. Alle treinen zijn voorzien van toiletten. Daarnaast kun je maaltijden kopen in de ICE en in de IC is er zelfs een restaurant tot je beschikking. Beide langeafstandstreinen bieden stoelen met meer beenruimte en meer comfort.

Geschiedenis van Deutsche Bahn

Deutsche Bahn brengt reizigers veilig en snel met de trein van A naar B. De in 1994 opgerichte Duitse spoorwegmaatschappij hoort bij de grootste vervoerders van Centraal-Europa. Het is het moederbedrijf van dochterondernemingen als DB Regio (personenvervoer), DB Fernverkehr (personenvervoer voor lange afstanden), DB Schenker Rail (goederenvervoer) en DB Netz. Laatstgenoemde is verantwoordelijk voor de spoorweginfrastructuur en opereert het grootste spoorwegnet van Europa.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal