Moby Lines Veerbootroutes, Havens, Tickets en Aanbiedingen

wo 17 apr
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies
Moby Lines routes
Moby Lines tickets
Moby Lines diensten
Veelgestelde vragen

Tickets voor de veerboot van Moby Line boeken met Omio

Met Omio kun je gemakkelijk de dienstregelingen en prijzen voor tickets voor de veerboten van Moby Lines vergelijken en direct veilig online boeken. Daarnaast biedt Omio vaak speciale kortingen en promoties voor tickets voor de veerboten van Moby Lines. Andere voordelen zijn:

 • Gemakkelijke vergelijking van dienstregelingen en prijzen
 • Handige online boeking met veilige betaling
 • Speciale kortingen en promoties beschikbaar
 • Toegang tot 24/7 klantenservice voor assistentie
Barcelona Strand

Barcelona Strand. Bron: Shutterstock

Over Moby Lines veerboten

Moby Lines is een Italiaanse veerbootmaatschappij, opgericht in 1959. Het bedrijf exploiteert een vloot van meer dan 20 schepen, waaronder traditionele veerboten, hogesnelheidscatamarans en hydrofoils. Het bedrijf vaart op een scala aan routes door heel Italië, maar ook naar Corsica, Sardinië en Elba. Moby Lines bedient jaarlijks meer dan 5 miljoen passagiers en staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid.

Bestemmingen van Moby Lines veerboten

Moby Lines veerbooten varen op verschillende bestemmingen in de Middellandse Zee, waaronder Italië, Frankrijk, Spanje en Sardinië. Interessante bestemmingen zijn het eiland Elba, beroemd om zijn stranden en natuurlijke schoonheid, Corsica, bekend om zijn ruige kustlijn en wandelpaden, en het prachtige eiland Sardinië, met kristalhelder water en prachtige stranden.

Populairste verbindingen van Moby Lines veerboten

Moby Lines biedt veerverbindingen tussen verschillende havens in Italië, Frankrijk, Spanje en Corsica. Hun meest populaire routes zijn Livorno naar Olbia, Piombino naar Portoferraio en Bastia naar Genua, met frequente dagelijkse vertrekken en een gecombineerd passagiersvolume van meer dan 2 miljoen per jaar. De beste tijd om op deze routes te reizen is tijdens de zomermaanden, van juni tot september, wanneer het weer aangenaam is.

Populaire routes van Moby Lines veerboten


Moby Lines veerboten naar Corsica

Corsica is een Frans eiland in de Middellandse Zee dat bekendstaat om zijn ruige kustlijn, bergachtige terrein en kristalheldere water. Het is een populaire bestemming voor buitenactiviteiten zoals wandelen, strandbezoek en watersporten, maar ook vanwege de unieke Corsicaanse cultuur en keuken. Populaire Moby Lines routes naar Corsica zijn:

Moby Lines veerboten naar Sardinië

Sardinië is een Italiaans eiland in de Middellandse Zee dat bekend staat om zijn prachtige stranden, kraakheldere wateren, ruige landschappen en rijke geschiedenis en cultuur, waaronder prehistorische ruïnes en traditionele festivals. Hier is een gids voor de beste stranden van Sardinië. Populaire veerbootroutes van Moby Lines Sardinië zijn:

Moby Lines veerboten naar Elba

Elba is een klein eiland gelegen voor de kust van Toscane in Italië. Het staat bekend om zijn prachtige zee, pittoreske stranden en als locatie van de ballingschap van Napoleon. Populaire veerboten van Moby Lines naar Elba zijn onder andere:

Routes en dienstregelingen Moby Lines veerboten

Moby Lines biedt verschillende routes die verschillende havens in Italië verbinden met bestemmingen op Sardinië, Corsica en Elba. Met een breed scala aan beschikbare veerboten, kun je kiezen uit meerdere afvaarten per dag, waardoor het gemakkelijk is om een geschikt tijdstip te vinden om te reizen.

Moby Lines Route Dienstregeling Prijs
Veerboot Piombino Portoferraio Van 05:30 tot 18:00 Vanaf €14
Veerboot Piombino Rio Marina Van 05:30 tot 18:00 Vanaf €17
Veerboot Genua Olbia Van 21:15 tot 21:30 Vanaf €35
Veerboot Livorno Olbia Van 09:00 tot 22:00 Vanaf €28
Veerboot Bonifacio Santa Teresa Gallura Van 08:30 tot 20:00 Vanaf €37
Veerboot Livorno Bastia Vanaf 08:00 Vanaf €29

Verschillende soorten tickets voor Moby Lines veerboten

Moby Lines biedt verschillende soorten tickets en tarieven om tegemoet te komen aan verschillende reisbehoeften en budgetten. Standaardtickets zijn beschikbaar voor zowel passagiers als voertuigen. Je hebt de mogelijkheid om extra's toe te voegen, zoals een cabine of een gereserveerde stoel. Moby Lines biedt ook een reeks kortingstarieven, waaronder vroegboekkortingen en kortingen op retourvaarten, evenals speciale tarieven voor kinderen, senioren en inwoners. Je kunt ook kiezen uit verschillende tariefklassen, waaronder Economy, Super Economy en Flexi, waardoor je verschillende maten van flexibiliteit geniet.

Diensten aan boord van Moby Line veerboten

Moby Lines biedt verschillende soorten diensten en voorzieningen aan boord van hun veerboten zodat je van een comfortabele en plezierige reis kunt genieten. Zo hebben de schepen comfortabele zitgedeeltes, bars en restaurants waar eten en drinken wordt geserveerd, belastingvrije winkels, speelruimtes voor kinderen en huisdiervriendelijke voorzieningen. Bovendien beschikken sommige veerboten over hutten en privélounges voor extra privacy en ontspanning tijdens langere reizen.

Soorten accommodaties aan boord van Moby Line veerboten

Moby Lines biedt verschillende soorten accommodatie voor verschillende budgetten en voorkeuren. Wie op zoek is naar een budgetoptie, kan kiezen voor dekpassage of een gereserveerde stoel. Er zijn ook hutten in verschillende klassen, waaronder binnen- en buitenhutten met of zonder raam, en suites met extra voorzieningen zoals een eigen balkon of jacuzzi. Sommige veerboten hebben ook huisdiervriendelijke hutten en hutten die zijn ontworpen voor passagiers met beperkte mobiliteit. Alle hutten zijn voorzien van ensuite badkamers, airconditioning, beddengoed en handdoeken.

Voertuigen vervoeren met veerboten van Moby Lines

Moby Lines staat verschillende soorten voertuigen toe aan boord van hun veerboten, waaronder auto's, motorfietsen, campers en caravans. Gas- of LPG-auto's zijn ook toegestaan, maar je dient de bemanning hiervan op de hoogte te stellen bij het inchecken. Je dient een geldig rijbewijs, kentekenbewijzen van het voertuig en verzekeringspapieren mee te nemen. Afhankelijk van het type voertuig moet je naast een passagiersticket ook een voertuigticket kopen. De prijs van het voertuigticket varieert afhankelijk van de grootte en het type voertuig.

Diensten en evenementen aan boord van Moby Lines veerboten

Moby Lines biedt verschillende diensten aan boord van hun veerboten, waaronder bars en restaurants die eten en drinken serveren, met vegetarische en glutenvrije opties. Je kunt ook winkelen in de belastingvrije winkels met verschillende soorten producten verkopen, waaronder souvenirs, cosmetica en eten. Tot de amusementsmogelijkheden behoren speelplaatsen voor kinderen, huisdiervriendelijke voorzieningen en evenementen met livemuziek. Sommige veerboten beschikken ook over fitnesscentra en privélounges voor passagiers die extra voorzieningen nodig hebben. Op sommige veerboten zijn tevens vergader- en conferentiezalen aanwezig.

Strand in Nice

Strand in Nice. Bron: Unsplash

Veelgestelde vragen over Moby Lines veerboten

Welke documenten zijn vereist voor reizen met veerboten van Moby Lines?

Je moet voor zowel binnenlandse als internationale reizen met Moby Lines veerboten een geldig identiteitsbewijs zoals een paspoort of nationale identiteitskaart laten zien.

Hoe werkt de incheck- en instapprocedure bij veerboten van Moby Lines?

Je dient minimaal 90 minuten voor vertrek in de haven in te checken. Ter verificatie moet je je ticket en een geldig legitimatiebewijs tonen. Na het inchecken kun je aan boord gaan van de veerboot met je bagage en, indien van toepassing, voertuig.

Hoelang voor het instappen moet ik aanwezig zijn?

Je dient minimaal 90 minuten voor vertrek in de haven in te checken, ook als je een voertuig meeneemt.

Mag ik huisdieren meenemen op de veerboten van Moby Lines?

Ja, Moby Lines staat huisdieren toe aan boord van haar veerboten. Je moet het bedrijf op het moment van boeken of inchecken laten weten dat je met een huisdier reist. Huisdieren moeten in een reismand of aan de lijn worden gehouden en je moet ervoor zorgen dat je over alle benodigde documenten beschikt en je huisdier alle vaccinaties heeft gehad die nodig zijn om je huisdier te laten reizen. Er kunnen extra toeslagen van toepassing zijn en op sommige veerboten kunnen beperkingen gelden voor het aantal of de grootte van toegestane huisdieren.

Wat zijn de opties voor mensen met voedselintoleranties op Moby Lines veerboten?

Moby Lines biedt speciale menu's voor passagiers met voedselintoleranties of dieetbeperkingen, inclusief vegetarische en glutenvrije opties.

Met welk nummer moet ik contact opnemen voor ticketwijzigingen (restitutie, reserveringswijziging) of de algemene informatie van Moby Lines?

Je kunt contact opnemen met de Omio Klantenservice voor ticketwijzigingen, terugbetalingen, reserveringswijzigingen of algemene informatie.

Wat voor assistentie biedt Moby Lines aan passagiers met beperkte mobiliteit?

Moby Lines helpt passagiers met beperkte mobiliteit. Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen, rolstoehellingen en liften aan boord van de veerboten. Sommige veerboten hebben ook hutten en toiletten die speciaal zijn ontworpen voor passagiers met een handicap.

Is het mogelijk om te reizen met de veerboten van Moby Lines als je zwanger bent?

Ja, zwangere vrouwen mogen met de veerboten van Moby Lines reizen. Raadpleeg je arts voordat je een reis maakt.

Worden er medische diensten aangeboden aan boord van veerboten van Moby Lines?

Moby Lines biedt geen medische diensten aan boord van hun veerboten. In geval van een medisch noodgeval dien je de bemanning onmiddellijk op de hoogte te stellen.

Populaire Moby Lines routes

ferry van Genova naar Olbia

van 48
Directe ferry’s beschikbaar
10u00 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Moby Lines
 • Gnv
 • Moby
 • Grandi Navi Veloci
 • Alko Ferries
 • Fred Olsen

ferry van Livorno naar Olbia

van 21
Directe ferry’s beschikbaar
8u30 gemiddelde duur
1veerboot per dag
Aangeboden door
 • Grimaldi
 • Moby
 • Moby Lines
 • FRS Iberia
 • Corsica Ferries Sardinia Ferries
 • Grimaldi Lines
 • Alko Ferries

ferry van Livorno naar Bastia

van 28
Directe ferry’s beschikbaar
4u15 gemiddelde duur
1veerboot per dag
Aangeboden door
 • Corsica Ferries Sardinia Ferries
 • Moby Lines
 • Moby
 • Alko Ferries

ferry van Savona naar Olbia

van 186
Directe ferry’s beschikbaar
17u00 gemiddelde duur
1veerboot per dag
Aangeboden door
 • Moby Lines
 • Gnv
 • Corsica Ferries Sardinia Ferries

ferry van Olbia naar Genova

van 45
Directe ferry’s beschikbaar
11u00 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Moby Lines
 • Gnv
 • Moby
 • Alko Ferries
 • Grandi Navi Veloci
 • Fred Olsen
 • Tirrenia

ferry van Genova naar Sardinia

van 38
Directe ferry’s beschikbaar
10u00 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Gnv
 • Moby Lines
 • Tirrenia
 • Moby
 • Alko Ferries

ferry van Bonifacio naar Santa Teresa Gallura

van 17
Directe ferry’s beschikbaar
0u50 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Moby Lines
 • Ichusa Lines
 • Moby

ferry van Santa Teresa Gallura naar Bonifacio

van 17
Directe ferry’s beschikbaar
0u50 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Moby Lines
 • Ichusa Lines
 • Moby

ferry van Genova naar Bastia

van 26
Directe ferry’s beschikbaar
12u00 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Moby Lines
 • Corsica Ferries Sardinia Ferries
 • Moby

ferry van Olbia naar Livorno

van 21
Directe ferry’s beschikbaar
9u00 gemiddelde duur
1veerboot per dag
Aangeboden door
 • Grimaldi
 • Moby
 • Moby Lines
 • Corsica Ferries Sardinia Ferries
 • FRS Iberia
 • Alko Ferries
 • Grimaldi Lines
HomeVeerbotenMoby Lines veerboten - routes, havens, tickets en aanbiedingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal