Alles wat je wilt weten over reizen met Seajets

wo 17 apr
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies
Populaire routes

Seajets ferry tickets

Selecteer vertrek- en eindpunten

De snelste en goedkoopste resultaten voor 18 apr

Seajets
10:102u05
Mykonos
12:15Santorini
891Enkele reis
0 overstappen
Seajets
10:452u55
Mykonos
13:40Santorini
891Enkele reis
0 overstappen
Seajets
12:452u50
Mykonos
15:35Santorini
891Enkele reis
0 overstappen
Seajets routes
Soorten tickets
Seajets diensten
Veelgestelde vragen

Tickets voor Seajets veerboten boeken met Omio

Omio biedt de snelste en eenvoudigste manier om goedkope Seajets tickets te vergelijken en te vinden. Als officiële partner vind je bij ons de nieuwste Seajets veerboot aanbiedingen en realtime informatie om je te helpen je reis tot op de minuut te plannen. Je kunt het reisschema bekijken via onze website of mobiele app en direct je tickets boeken.

Andros Eiland

Andros Eiland. Bron: unsplash

Over Seajets

Seajets is een Griekse veerbootmaatschappij die snelle veerboten exploiteert en de belangrijkste havens van Athene, het vasteland van Griekenland en Kreta verbindt met de Egeïsche eilanden. Seajets, opgericht in 1989 door de familie Iliopoulos, heeft een vloot van 17 moderne schepen, waaronder 12 hogesnelheids catamarans en vijf conventionele auto-passagier veerboten.

De belangijkste bestemmingen van Seajets veerboten

Seajets verbindt de meeste grote havens in Griekenland met bestemmingen in de Cycladen, Sporaden en Noord-Egeïsche eilanden. Een van de populairste bestemmingen van Seajets is de haven vanSantorini, een toegangspoort tot een van de mooiste eilandbestemmingen voor een vakantie.Paros is een andere populaire bestemming in de Cycladen, beroemd om zijn traditionele dorpjes en prachtige stranden. Het beroemdste eiland in de Egeïsche Zee,Mykonos, is een populaire bestemming voor de veerboot van Seajets. Dit eiland is bekend om zijn Cycladische architectuur, feestscène en prachtige stranden. Andere havens binnen het veerbootnetwerk van Seajets zijn Naxos, Milos, Sifnos, Kreta, Tinos, Folegandros, Ios, Amorgos, Skiathos, Koufonissi, Lemnos, Skopelos, Alonisso, Syros en Agios Efstratios.

Populairste verbindingen van Seajets

Met meer dan 330 verbindingen bedient Seajets de meeste eilanden in de Egeïsche Zee. Populaire verbindingen op deze route zijn veerboten van Athene naar de Cycladen, van Kreta naar de Cycladen en verschillende havens binnen de Cycladen. Populaire verbindingen van Seajets van Athene naar de Cycladen zijn onder andere de veerboten van Piraeus naarMykonos, Santorini, Paros, Sifnos en Serifos, met 14 wekelijkse afvaarten. Daarnaast zijn ook de veerboten van Heraklion op Kreta naar Santorini en Mykonos erg gewild. Veerboten naar Santorini vanuit Folegandros en Milos zijn eveneens behoorlijk populair met 14 afvaarten per week.

Populaire routes van Seajets veerboten


Veerboten van Seajets naar Santorini

Santorini is het populairste eiland van de eilandengroep de Cycladen. Het is een populaire vakantiebestemming - beroemd om zijn pittoreske dorpjes, turquoise wateren, uniek landschap en adembenemende caldera. Populaire verbindingen langs deze route zijn onder andere:

Veerboten van Seajets naar Mykonos

Mykonos is een ander populair eiland van de Cycladen, bekend om zijn prachtige stranden, bruisende nachtleven, heldere zee en prachtige stranden. Populaire verbindingen van Seajets langs deze route zijn onder andere:

Veerboten van Seajets naar Paros

Paros is een populaire eilandbestemming in de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen. Het eiland is beroemd om zijn prachtige stranden, trendy bars, diepblauwe water en traditionele dorpjes. Populaire verbindingen langs deze route zijn onder andere:

Veerboten van Seajets naar Naxos

Naxos is het grootste eiland in de Cycladen. Het staat bekend om zijn brede stranden, heerlijke eten, traditionele dorpjes en prachtige landschappen. Populaire verbindingen naar dit eiland zijn onder andere:

Dienstregeling en routes van Seajets veerboten

De hydrofoils van Seajets verbinden Athene, delen van het Griekse vasteland en Kreta met de Cycladen, de Sporaden en de Noord-Egeïsche eilanden. De veerboten bedienen 33 eilanden via in totaal meer dan 330 verbindingen.

Seajets route Dienstregeling Prijs
Veerboot Piraeus - Santorini Vanaf 07:00 tot 09:00 Vanaf €56
Veerboot Piraeus - Mykonos Vanaf 07:00 tot 08:45 Vanaf €60
Veerboot Kreta - Santorini Vanaf 08:00 Vanaf €104
Veerboot Kreta - Mykonos Vanaf 08:00 Vanaf €137
Veerboot Milos - Santorini Vanaf 11:50 Vanaf €108
Veerboot Serifos - Milos Vanaf 09:50 tot 20:50 Vanaf €6
Veerboot Mykonos - Santorini Vanaf 09:50 tot 12:45 Vanaf €90
Veerboot Ios - Piraeus Vanaf 15:30 to 16:10 Vanaf €58
Veerboot Piraeus - Paros Vanaf 08:45 Vanaf €58
Veerboot Folegandros - Milos Vanaf 16:10 Vanaf €76

Soorten tickets bij Seajets

Seajets biedt drie soorten tarieven: Silver (Economy Class), Club Class (Business) en VIP (Platinum). Business- en VIP-stoelen bevinden zich op de bovenste verdieping en zijn iets groter dan Economy Class-stoelen. Een Platinum-ticket geeft je toegang tot een rustige, besloten kamer met toegewijde service, ruime zitplaatsen met stopcontacten en schone toiletten.

Diensten aan boord bij Seajets

Aan boord van Seajets veerboten heb je toegang tot verschillende diensten en voorzieningen voor de beste ervaring tijdens je overtocht.

Soorten accommodatie aan boord van Seajets veerboten

Seajets veerboten hebben verschillende accommodatie-opties, afhankelijk van het tarieftype. Business Class (Club Class) en VIP (Platinum) bevinden zich op het bovendek. Ze hebben comfortabelere zitplaatsen dan de Economy Class (Silver) en hebben hun eigen bars. Het Economy-dek in het onderste gedeelte heeft vliegtuigachtige stoelen en kleinere stoelen.

Voertuigen vervoeren op een veerboot van Seajets

De veerboten van Seajets accepteren verschillende soorten voertuigen, waaronder auto's, bestelwagens, campers, caravans en motorfietsen. Tarieven kunnen variëren afhankelijk van de specifieke routes en de lengte en hoogte van je voertuig. We raden je aan contact op te nemen met de klantenservice van Seajets om te controleren of voertuigtransport beschikbaar is op jouw specifieke route en te informeren naar de tarieven voor verschillende voertuigtypes op je voorkeursroute. Het vervoer van brandgevaarlijke, gevaarlijke of ontvlambare materialen is verboden, afhankelijk van de havenvoorschriften.

Diensten en evenementen aan boord van Seajets veerboten

Seajets veerboten bieden verschillende diensten aan boord om je reis interessanter te maken. Je kunt aan boord versgebakken Griekse producten, snacks, eten en drinken kopen en belastingvrij winkelen. Wi-Fi is beschikbaar tegen een toeslag. Business Class- en VIP-dekken op Seajets veerboten hebben hun eigen bars, terwijl bepaalde hydrofoils volledige restaurantservice bieden. We raden je aan om de beschikbaarheid van deze diensten te controleren bij het boeken, aangezien deze variëren afhankelijk van de veerboot en de route.

Athene

Athene. Bron: Unsplash

Seajets: FAQs

Welke documenten zijn nodig om met Seajets te reizen?

Je moet een geldig ticket en een identiteitsbewijs, paspoort of een ander geldig identificatiedocument kunnen tonen om aan boord te gaan van veerboten van Seajets.

Hoe werkt de incheck- en instapprocedure op veerboten van Seajets?

Zodra je in de haven aankomt, moet je naar de incheckbalie gaan, waar je de benodigde documenten moet overleggen voordat je je instapkaart krijgt en verder gaat. Seajets heeft een optie voor elektronische tickets (e-tickets), waarmee je na online inchecken aan boord van de veerboot kunt stappen. Passagiers met voertuigen dienen via de laadruimte in te checken.

Hoelang voor het instappen moet ik aanwezig zijn?

Passagiers moeten minimaal 45 minuten voor de geplande vertrektijd in de haven zijn, terwijl voertuigen minimaal 1 uur voor vertrek in de laadruimtes moeten zijn.

Mag ik huisdieren meenemen op de veerboten van Seajets?

Ja. Seajets-veerboten hebben aangewezen kennels waar je je huisdier kunt houden. Je moet up-to-date gezondheidsdocumenten voor je huisdier hebben.

Hoe zit het met voedselintoleranties en gepersonaliseerde menu's?

Sommige veerboten van Seajets bieden glutenvrije en veganistische maaltijden aan. Voor een aangepast menu kun je minimaal 48 uur voor de reis contact opnemen met de klantenservice van Seajets.

Met welk nummer moet ik contact opnemen in het geval van wijziging van een Seajets ticket?

Als je door onvoorziene omstandigheden je ticket wilt annuleren of je reservering wilt wijzigen, neem dan contact op met de Omio Klantenservice voor terugbetalingen of aanpassingen van je boeking.

Wat voor assistentie biedt Seajets aan passagiers met beperkte mobiliteit?

Veerboten van Seajets bieden hulp bij het instappen en toegankelijke voorzieningen voor passagiers met beperkte mobiliteit. We raden je aan om minimaal 48 uur voor je reis contact op te nemen met het bedrijf om de beschikbaarheid te controleren.

Is het mogelijk om tijdens de zwangerschap te reizen op veerboten van Seajets?

Ja. Het is veilig om op veerboten van Seajets te reizen als je zwanger bent. We raden je aan om contact op te nemen met een medisch expert voor advies over of het voor jou specifiek veilig is om over zee te reizen tijdens je zwangerschap.
Op veerboten van Seajets vind je personeel dat goed is opgeleid om verschillende medische noodgevallen aan boord af te handelen voordat de volgende actie wordt ondernomen.

Populaire Seajets routes

ferry van Kreta naar Santorini

van 16
Directe ferry’s beschikbaar
2u55 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Blue Star Ferries
 • Seajets

ferry van Mykonos naar Paros

van 24
Directe ferry’s beschikbaar
0u40 gemiddelde duur
1veerboot per dag
Aangeboden door
 • Seajets
 • Golden Star Ferries
 • Fast Ferries
 • Minoan Lines (Greece domestic)
 • Blue Star Ferries
 • Seajets
 • European Seaways

ferry van Athene naar Santorini

van 46
Directe ferry’s beschikbaar
5u40 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Blue Star Ferries
 • Seajets
 • Aegeon Pelagos
 • Minoan Lines (Greece domestic)
 • Zante Ferries
 • Anek Superfast
 • Golden Star Ferries
 • Mediterranea Pitiusa
 • Seajets
 • European Seaways
 • Fast Ferries
 • Bluestar Ferries
 • Gnv
 • Deutsche Bahn Pst
 • Anek - Superfast

ferry van Santorini naar Kreta

van 16
Directe ferry’s beschikbaar
2u55 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Blue Star Ferries
 • Seajets

ferry van Mykonos naar Athene

van 38
Directe ferry’s beschikbaar
4u35 gemiddelde duur
1veerboot per dag
Aangeboden door
 • Fast Ferries
 • Blue Star Ferries
 • Seajets
 • Golden Star Ferries
 • Minoan Lines (Greece domestic)
 • Bluestar Ferries
 • Mediterranea Pitiusa
 • Seajets
 • European Seaways

ferry van Athene naar Milos

van 20
Directe ferry’s beschikbaar
4u00 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Seajets
 • Minoan Lines (Greece domestic)
 • Zante Ferries
 • Deutsche Bahn Pst
 • Seajets
 • Aegeon Pelagos
 • Blue Star Ferries
 • European Seaways
 • Aegean Speed Lines
 • Aegean Sea Lines

ferry van Santorini naar Athene

van 15
Directe ferry’s beschikbaar
5u40 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Blue Star Ferries
 • Saos Ferries

ferry van Athene naar Mykonos

van 25
Directe ferry’s beschikbaar
4u20 gemiddelde duur
1veerboot per dag
Aangeboden door
 • Fast Ferries
 • Seajets
 • Blue Star Ferries
 • Golden Star Ferries
 • Minoan Lines (Greece domestic)
 • Bluestar Ferries
 • Seajets
 • Mediterranea Pitiusa
 • European Seaways
 • Saos Ferries
 • Anek - Superfast

ferry van Mykonos naar Santorini

van 35
Directe ferry’s beschikbaar
2u55 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Seajets
 • Golden Star Ferries
 • Minoan Lines (Greece domestic)
 • Seajets
 • Blue Star Ferries
 • Fast Ferries
 • European Seaways
 • Zante Ferries
 • Aegeon Pelagos
 • Saos Ferries
 • Bluestar Ferries

ferry van Santorini naar Mykonos

van 35
Directe ferry’s beschikbaar
3u05 gemiddelde duur
Aangeboden door
 • Seajets
HomeVeerbotenAlles wat je wilt weten over reizen met Seajets

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal