Zoek & boek voordelige Flybe vliegtickets

Geschiedenis van Flybe

Flybe is een low-budget luchtvaartmaatschappij en de grootste onafhankelijke regionale luchtvaartmaatschappij in Europa. Hun hoofdzetel bevindt zich in Exeter. De airline werd opgericht in 1969 onder de naam Intra Airways en had haar basis in Jersey. De naam veranderde een aantal keer gedurende de geschiedenis van de luchtvaartmaatschappij en in 2002 werd de huidige naam Flybe ingevoerd. De vloot van Flybe bestaat uit 69 vliegtuigen.

Flybe luchthavens en bestemmingen

Flybe vliegt via 180 routes op 65 vliegvelden. De luchtvaartmaatschappij haar operating bases zijn in Exeter, Southampton, Birmingham, Belfast, Edinburgh, Glasgow, London-Southend en Helsinki. Ook Manchester is een belangrijke hub. In Nederland vliegen ze op Amsterdam Airport Schiphol, Groningen Airport Eelde en Maastricht Aachen Airport. Verder hebben ze ook codesharingovereenkomsten met verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Aer Lingus, British Airways, Finnair, KLM, Air France en Etihad Airways, om nog meer verbindingen te kunnen aanbieden, zeker op internationaal vlak.

Flybe services

Passagiers die vliegen met Flybe kunnen op voorhand online hun stoel reserveren en online inchecken. Verder is er aan boord te mogelijkheid aan boord drank en snacks te kopen, via het ‘Deli in the Sky’-programma. De maatschappij biedt ook verschillende luxeproducten aan boord aan, zoals taxvrije sigaretten of alcoholische dranken, voor bestemmingen buiten Europa. Reizigers in de Economy Plus klasse hebben extra services en voordelen in hun vliegticket inbegrepen.

Flybe vliegtickets

Er zijn drie soorten vliegtickets verkrijgbaar voor Flybe vluchten. Het Just Fly pakket biedt je een basisticket zonder extra voordelen, zoals ruimbagage, stoelkeuze en eten en drank aan boord. Deze services kunnen echter wel bijgekocht worden. Met een Get More ticket kan men niet alleen handbagage maar ook ruimbagage meenemen, kan men zelf een stoel uitkiezen, krijgt men eten aan boord en kan men het vliegticket achteraf wijzigen mits vergoeding. Een All In ticket geeft alle voorgaande voordelen en laat bovendien toe een extra stuk handbagage mee te nemen, in te checken via de fast track security, toegang tot de lounge en het dubbele van de punten die men kan sparen.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal