Omio Affiliate Programma

Verdien commissie
Uniek en vertrouwd product
Tijdige en automatische betalingen

Reis met ons

Omio is een uniek reisplatform dat reizigers het mogelijk maakt om reizen per trein, bus en vlucht te vergelijken en te boeken. Ons Affiliate Programma maakt het voor jou mogelijk om de Omio-ervaring met je doelgroep te delen. Met onze tools kun je geld verdienen aan de boekingen van je publiek.

Vergroot je bereik

Zoek-API

Verbind met meer dan 800 partners met Omio API, waardoor het gemakkelijker wordt om zoekopties voor reizen te maken voor je klanten.

Widgets

Verbeter de klanttevredenheid door een Omio-widget op je website te plaatsen.

Banners

Krijg toegang tot een uitgebreide mediabibliotheek, inclusief een groot aantal banners.

Wat zeggen onze partners?

Veelgestelde vragen

Waarom zou je je bij het programma aansluiten?

Als je aan ons Affiliate Programma deelneemt, betekent het dat je samenwerkt met een van de snelst groeiende reisplatformen ter wereld. We bieden een uitgebreid aanbod aan verbindingen van A naar B, unieke content en hoge conversieratio's.

Wie kan zich aansluiten bij Omio's Affiliate-programma?

Voel je vrij om je bij ons programma aan te sluiten als je in de reisbranche werkt of een website of app hebt en je graag de beste reizen van A naar B wilt aanbieden. Er gelden bepaalde restricties en richtlijnen die worden uitgelegd in onze Algemene Voorwaarden.

Wat gebeurt er na de aanmelding?

Nadat we je aanvraagformulier hebben ontvangen, zullen we deze bekijken en binnen 14 werkdagen een terugkoppeling geven.

Hoe houdt Omio conversies bij?

Je krijgt van ons een unieke tracking link. Met deze unieke affiliate-ID kunnen we de doorverwijzingen identificeren en aan je account toewijzen..

Wat zijn de kosten en voordelen voor affiliate partners?

De inkomsten uit Omio's Affiliate-programma zijn gebaseerd op het aantal genereerde doorverwijzingen. Je verdient commissie op basis van de markt en de ROI van gegenereerde boekingen. Dit betekent dat je wordt gecompenseerd voor iedere doorverwijzing en aanmelden is gratis.

Wat zou je kunnen aanbieden?

Aangezien de best presterende verbindingen per markt verschillen, kun je altijd contact opnemen via [email protected] voor vragen of specifieke verzoeken.

Welke integratiemogelijkheden zijn er beschikbaar?

We bieden een uitgebreide keuze aan banners, aanpasbare widgets, deeplinks en API's voor zoeken.

Welk soort commissies gebruikt Omio?

De commissie is op basis van de markt en de ROI. Het model is volledig gericht op prestaties. Hoe meer kwalitatieve doorverwijzingen je maakt, hoe meer commissie je verdient. Neem contact op met ons via [email protected] voor meer informatie.

Hoe en wanneer betalen we je commissie?

Omio betaalt commissies per bank transfer. Dit gebeurt 30 of 60 dagen nadat de factuur is goedgekeurd door Omio. Houd er rekening mee dat de bankoverschrijving pas bij minimaal 100 euro wordt gemaakt. Haal je een lager bedrag op? Dan wordt dit bedrag bij de volgende maand toegevoegd.

Hebben we je vraag gemist?

Neem gerust contact op met [email protected]. We helpen je vraag verder met eventuele vragen een affiliate samenwerking met Omio.

Valuta
Taal