VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
10Renfe
6Alsa
za
23 okt.
10Renfe
6Alsa
zo
24 okt.
10Renfe
6Alsa
ma
25 okt.
10Renfe
6Alsa
di
26 okt.
10Renfe
6Alsa
wo
27 okt.
10Renfe
6Alsa
do
28 okt.
10Renfe
6Alsa
vr
29 okt.
10Renfe
6Alsa
za
30 okt.
10Renfe
6Alsa
zo
31 okt.
10Renfe
6Alsa
ma
1 nov.
10Renfe
6Alsa
di
2 nov.
9Renfe
6Alsa
wo
3 nov.
10Renfe
6Alsa
do
4 nov.
10Renfe
6Alsa
vr
5 nov.
10Renfe
6Alsa
za
6 nov.
10Renfe
6Alsa
zo
7 nov.
10Renfe
6Alsa
ma
8 nov.
10Renfe
6Alsa
di
9 nov.
9Renfe
6Alsa
wo
10 nov.
10Renfe
6Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Reistips

Busreizen van Alicante naar Murcia
Pak eenvoudig de bus naar Murcia. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Alicante naar Murcia te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Alicante naar Murcia per bus?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Alicante naar Murcia is € 6. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Alicante naar Murcia boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Alicante naar Murcia?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Alicante naar Murcia, kun je rekenen op een bedrag van € 6 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is Murcia van Alicante als ik per bus wil reizen?
Als je per bus reist van Alicante naar Murcia, is de afstand ongeveer 69 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Alicante naar Murcia ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Alicante to Murcia per bus?
De reisduur per bus van Alicante naar Murcia kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 10 min.
Als ik per bus wil reizen, welke in Alicante en Murcia zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Alicante naar Murcia, vertrekken meestal van Alicante-Terminal in Alicante en komen aan op Murcia, Estacion de Autobuses in Murcia. Het is altijd handig om deze in Alicante en Murcia te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Alicante en in Murcia?

Je kunt een bus nemen vanaf Alicante op Alicante-Terminal, dat 1 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Murcia is het meest gebruikte door reizigers Murcia, Estacion de Autobuses, dat 0 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Alicante naar Murcia per bus?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Alicante naar Murcia kun je een bus nemen van Alsa of Alsa Supra. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Alicante en Murcia om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Alicante naar Murcia?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Alicante naar Murcia. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Alicante naar Murcia zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ben je van plan om van Alicante naar Murcia te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Murcia, die je ook zou kunnen bezoeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Murcia, reizen ook vaak naar Madrid, Barcelona of Valencia. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Murcia en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik van Alicante naar Murcia reizen per bus in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Alicante naar Murcia te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Alicante naar Murcia te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Murcia
Murcia, Spain
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Alicante - Murcia

Bekijk gerelateerde reisinformatie: