Bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Centraal Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Goedkoopst

5

Gemiddelde

5

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

BlaBlaCar Bus
21:05Amsterdam Centraal1u15 22:20Rotterdam
0 overstappen
51Enkele reis
BlaBlaCar Bus
22:33Amsterdam Centraal1u13 23:46Rotterdam
0 overstappen
61Enkele reis

Bustijden Amsterdam Centraal naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 23 maart
BlaBlaCar Bus
21:05Amsterdam Centraal1u15 22:20Rotterdam
0 overstappen
BlaBlaCar Bus
22:33Amsterdam Centraal1u13 23:46Rotterdam
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
23 mrt.
vr
24 mrt.
za
25 mrt.
zo
26 mrt.
ma
27 mrt.
di
28 mrt.
wo
29 mrt.
do
30 mrt.
vr
31 mrt.
za
01 apr.
zo
02 apr.
ma
03 apr.
di
04 apr.
wo
05 apr.
do
06 apr.
vr
07 apr.
za
08 apr.
zo
09 apr.
ma
10 apr.
di
11 apr.
wo
12 apr.

De snelste bussen Van Amsterdam Centraal Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Snelste reis

1 u 13 m

Gemiddelde

1 u 14 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

58 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam Centraal naar Rotterdam rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

BlaBlaCar Bus
22:33Amsterdam Centraal1u13 23:46Rotterdam
0 overstappen
61Enkele reis
BlaBlaCar Bus
21:05Amsterdam Centraal1u15 22:20Rotterdam
0 overstappen
51Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam

distanceAfstand58 km
durationGemiddelde reistijd met de bus50 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 3
frequencyFrequentie17 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 17 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus of Flixbus

Bij busreizen van Amsterdam Centraal naar Rotterdam leg je 58 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus of Flixbus gemiddeld 50 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 17 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 3 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 3.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam

Vind de beste busreizen van Amsterdam Centraal naar Rotterdam met Omio-reispartners als FlixBus en BlaBlaCar Bus, al vanaf € 3. We kunnen de beste deals voor je vinden door de ideale reisroute te vergelijken en voor je te boeken.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Amsterdam Centraal naar Rotterdam met de bus:

  • Gemiddelde duur: 1 u 23 min
  • Frequentie van FlixBus: 13 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Amsterdam Centraal naar Rotterdam met de bus:

  • Gemiddelde duur: 1 u 15 min
  • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 4 per dag

Reistips: bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam Centraal naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Bustickets van Amsterdam Centraal naar Rotterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 3 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 3  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt reserveren.
Bij de route van Amsterdam Centraal naar Rotterdam per bus leg je ongeveer 58 km  af.
De gemiddelde reistijd met de bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam is 50 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Amsterdam Centraal naar Rotterdam koopt.
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam te brengen. Op de route naar Rotterdam vanuit Amsterdam Centraal kun je reizen met BlaBlaCar Bus of Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Amsterdam Centraal naar Rotterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er is op Omio een er zijn 17 directe busreizen van Amsterdam Centraal naar Rotterdam per dag van Flixbus of BlaBlaCar Bus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Amsterdam Centraal naar Rotterdam is 17. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
De bus die het vroegst vanaf Amsterdam Centraal naar Rotterdam vertrekt, gaat om 22: 33. De bus die het laatat Amsterdam Centraal naar Rotterdam vertrekt, gaat om 22: 33. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Tickets voor de bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam kosten gemiddeld € 3, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Rotterdam, reizen ook vaak naar Amsterdam, Brussel of Parijs. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Rotterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Meer reisopties per bus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeBussenBustickets naar RotterdamBus van Amsterdam Centraal naar Rotterdam

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal