VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
76Transavia Airlines
ma
24 jan.
85Transavia Airlines
di
25 jan.
76Air Europa
wo
26 jan.
86Air Europa
do
27 jan.
105Transavia Airlines
vr
28 jan.
96Air Europa
za
29 jan.
50Transavia Airlines
zo
30 jan.
40Vueling
ma
31 jan.
68Transavia Airlines
di
1 feb.
76Air Europa
wo
2 feb.
54Transavia Airlines
do
3 feb.
34Vueling
vr
4 feb.
96Air Europa
za
5 feb.
50Transavia Airlines
zo
6 feb.
41Transavia Airlines
ma
7 feb.
61Transavia Airlines
di
8 feb.
49easyJet
wo
9 feb.
48easyJet
do
10 feb.
76Transavia Airlines
vr
11 feb.
80Vueling

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over bussen tussen Amsterdam en Alicante

distanceAfstand1614 km
priceGemiddelde busticketsprijs€ 92
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France

Met bussen van Amsterdam naar Alicante leg je reis 1614 km af met onze reispartners zoals Eurolines France. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 92 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 92. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Alicante, Estación de Autobuses de Alicante.

Reistips: Busreizen van Amsterdam naar Alicante

Pak eenvoudig de bus naar Alicante. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Alicante te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Alicante per bus?

Bustickets van Amsterdam naar Alicante hoeven niet meer dan € 92 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Amsterdam naar Alicante voor je volgende vakantie.

Wat is de prijs van een busticket van Amsterdam naar Alicante?

De Amsterdam naar Alicante busticketsprijs is gemiddeld € 92  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.

Hoe ver is Alicante van Amsterdam als ik per bus wil reizen?

De afstand van tussen Amsterdam en Alicante per bus is bij benadering 1614 km.

Vanaf welk busstation in Amsterdam zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Alicante zou ik moeten reizen?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Alicante is het meest populaire busstation onder reizigers Alicante, Estación de Autobuses de Alicante.

Waar is het busstation in Amsterdam om naar Alicante te gaan? Waar is het busstation in Alicante gelegen?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Amsterdam Centraal, vinden op ongeveer 916 m van het stadscentrum van Amsterdam. Het meest populaire busstation om aan te komen in Alicante, heet Alicante, Estación de Autobuses de Alicante, en is ongeveer 1.2 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Amsterdam naar Alicante aanbieden?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Alicante te brengen per bus. Op de route naar Alicante vanuit Amsterdam kun je reizen met Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Amsterdam naar Alicante, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te reserveren voor de beste prijzen voor bustickets tussen Amsterdam en Alicante?

Je kunt zien dat een bus tussen Amsterdam en Alicante gemiddeld € 92 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Amsterdam naar Alicante over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Alicante per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Alicante, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per bus van Amsterdam naar Alicante reizen, is Alicante niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Alicante die een bezoek waard zijn, zijn Madrid, Barcelona of Valencia. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Amsterdam naar Alicante per bus?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Amsterdam naar Alicante zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Amsterdam naar Alicante te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Amsterdam naar Alicante te komen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Alicante vanaf Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Amsterdam naar Alicante en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Amsterdam City Centre
Voorzieningen