De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Cheapest

17

Average

17

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Amsterdam naar Antwerpen bedraagt ongeveer € 17 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 17.

22:15Amsterdam, Sloterdijk2u50 01:05Antwerpen
0 changes
171Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Antwerpen

Bussen weergeven voor morgen, do 30 sep.
22:15Amsterdam, Sloterdijk2u50 01:05Antwerpen
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
39NS International
15Flixbus
do
30 sep.
39NS International
7Flixbus
vr
1 okt.
39NS International
7Flixbus
za
2 okt.
39NS International
7Flixbus
zo
3 okt.
39NS International
11BlaBlaCar Bus
ma
4 okt.
20NS International
7BlaBlaCar Bus
di
5 okt.
20NS International
9Flixbus
wo
6 okt.
20NS International
9Flixbus
do
7 okt.
20NS International
7Flixbus
vr
8 okt.
26NS International
7Flixbus
za
9 okt.
26NS International
7BlaBlaCar Bus
zo
10 okt.
26NS International
7Flixbus
ma
11 okt.
20NS International
7BlaBlaCar Bus
di
12 okt.
20NS International
7Flixbus
wo
13 okt.
20NS International
7Flixbus
do
14 okt.
20NS International
7BlaBlaCar Bus
vr
15 okt.
26NS International
7Flixbus
za
16 okt.
26NS International
7BlaBlaCar Bus
zo
17 okt.
26NS International
9BlaBlaCar Bus
ma
18 okt.
20NS International
7BlaBlaCar Bus
di
19 okt.
20NS International
7Flixbus

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Snelste reis

2 u 50 m

Gemiddelde

2 u 50 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

133 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Antwerpen rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 2 u 50 m over de afstand van 133 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 2 u 50 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 2 u 50 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

22:15Amsterdam, Sloterdijk2u50 01:05Antwerpen
0 changes
171Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Amsterdam naar Antwerpen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Amsterdam naar Antwerpen aan?
  • Voor een comfortabele en snelle busreis kun je tickets naar Antwerpen boeken bij Eurolines, Ouibus, Flixbus en Citybus Express.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • In principe hebben alle bussen van Amsterdam naar Antwerpen een rechtstreekse verbinding, maar Ouibus heeft één keer per dag ook een busreis met overstap op Schiphol Airport.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De kortst durende busreis heeft een totale reistijd van 2 uur en 10 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je mag tickets 4 maanden van tevoren reserveren bij Ouibus, 4-6 weken van tevoren bij Flixbus en 45 dagen van tevoren bij Eurolines.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Via Omio heb je je goedkope tickets voor bussen van Amsterdam naar Antwerpen snel en veilig geboekt.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Ouibus biedt dagelijks twee goedkope busreizen van Amsterdam naar Antwerpen aan. De directe verbinding duurt 2 uur en 20 minuten. De bussen met overstap op Schiphol doen er 2 uur en 40 minuten over.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Via Eurolines heb je per dag minimaal vijf directe bussen van Amsterdam naar Antwerpen om uit te kiezen. Je snelste rit duurt 2 uur en 25 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Met Flixbus kun je elke dag zeker vijf tot tien busreizen naar Antwerpen maken. Flixbus is met een reistijd van 2 uur en 10 minuten de snelste aanbieder.

Welke busreizen biedt Citybus Express aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Citybus Express verzorgt dagelijks één directe busreis naar Antwerpen. Deze heeft een reisduur van 2 uur en 50 minuten.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Amsterdam?

De meeste bussen met bestemming Antwerpen vertrekken vanaf Amsterdam Sloterdijk. Dit grote station is gemakkelijk per bus, per trein of met de metro te bereiken.

Een aantal bussen van Eurolines gebruikt station Duivendrecht als opstapplaats. Station Duivendrecht is bereikbaar per metro, met de bus en met een aantal stoptreinen.

Op welke busstations komen bussen aan in Antwerpen?

Flixbus eindigt elke reis op het Koningin Astridplein in Antwerpen, op loopafstand van Antwerpen-Centraal. Hier neem je de metro, bus of trein.

Ouibus zet je af op de Plantinkaai. Daar neem je het beste de ringlijn 34 van De Lijn.

Eurolines heeft de Van Stralenstraat als eindpunt van de busreis. Dit ligt op loopafstand van Antwerpen-Centraal zodat je gemakkelijk over kunt stappen op het stadsvervoer.

Reistips

Busreizen van Amsterdam naar Antwerpen
Pak eenvoudig de bus naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Antwerpen per bus?
Bus tickets van Amsterdam naar Antwerpen zijn al verkrijgbaar vanaf € 7 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Amsterdam naar Antwerpen?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Amsterdam naar Antwerpen, kun je rekenen op een bedrag van € 9 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Antwerpen met de bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Amsterdam naar Antwerpen? De afstand tussen Amsterdam en Antwerpen per bus is ongeveer 132 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Amsterdam naar Antwerpen te vinden.
Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar Antwerpen per bus?
The gemiddelde reistijd per bus van Amsterdam naar Antwerpen is 2 h 10 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Amsterdam naar Antwerpen.
Als ik per bus wil reizen, welke in Amsterdam en Antwerpen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Antwerpen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Antwerp, Crown Plaza Hotel aankomen in Antwerpen.

Waar zijn de in Amsterdam in Antwerpen?

Als je van plan bent een bus vanuit Amsterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Amsterdam Centraal. Als je aankomt in Antwerpen per bus, ga er dan vanuit dat je 3 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Antwerp, Crown Plaza Hotel, naar het centrum.

Met wie kan ik reizen van Amsterdam naar Antwerpen per bus?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Amsterdam naar Antwerpen, kun je vertrouwen op Flixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Citybus Express, Infobus, Union Ivkoni International of BlaBlaCar Bus om snel naar Antwerpen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Amsterdam naar Antwerpen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoe vind ik een route per bus van Amsterdam naar Antwerpen zonder overstap?
Als je op zoek bent naar goedkope tickets van Amsterdam naar Antwerpen, check dan of er directe bussen zijn van Amsterdam naar Antwerpen bij Flixbus. Als je geen perfecte bus kunt vinden van Amsterdam naar Antwerpen, check dan alle vervoersaanbiedingen op Omio en combineer wat het beste is voor jou.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Amsterdam naar Antwerpen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Amsterdam naar Antwerpen, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Antwerpen te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Antwerpen, die je ook zou kunnen bezoeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Antwerpen, reizen ook vaak naar Brussel, Parijs of Londen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Antwerpen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Hoe kom ik van Amsterdam naar Antwerpen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Antwerpen van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Amsterdam naar Antwerpen en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Antwerpen
Amsterdam City Centre
Voorzieningen