Bus van Amsterdam naar Antwerpen

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Goedkoopst

9

Gemiddelde

11

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
13:45Amsterdam2u27 16:12Antwerpen
0 overstappen
91Enkele reis
20:45Amsterdam3u11 23:56Antwerpen
0 overstappen
131Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Antwerpen

Bussen weergeven voor morgen, maandag 27 juni
13:45Amsterdam2u27 16:12Antwerpen
0 overstappen
20:45Amsterdam3u11 23:56Antwerpen
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Snelste reis

2 u 27 m

Gemiddelde

2 u 49 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

133 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Antwerpen rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

13:45Amsterdam2u27 16:12Antwerpen
0 overstappen
91Enkele reis
20:45Amsterdam3u11 23:56Antwerpen
0 overstappen
131Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Amsterdam naar Antwerpen

distanceAfstand132 km
durationGemiddelde busduur2 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 8
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenInfobus, Ouibus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines France, Citybus Express of Eurolines Switzerland

Met bussen van Amsterdam naar Antwerpen leg je reis 132 km af wat gemiddeld 2 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Infobus, Ouibus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines France, Citybus Express of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 8 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 7. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Amsterdam naar Antwerpen

FlixBus en BlaBlaCar Bus geeft je vanaf € 7 tickets voor bussen van Amsterdam naar Antwerpen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt in tien landen in Europa. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen op de bussen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor het ruim kunt meenemen.

Welke bussen rijden er van Amsterdam naar Antwerpen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Amsterdam naar Antwerpen aan?
  • Voor een comfortabele en snelle busreis kun je tickets naar Antwerpen boeken bij Eurolines, Ouibus, Flixbus en Citybus Express.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • In principe hebben alle bussen van Amsterdam naar Antwerpen een rechtstreekse verbinding, maar Ouibus heeft één keer per dag ook een busreis met overstap op Schiphol Airport.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De kortst durende busreis heeft een totale reistijd van 2 uur en 10 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je mag tickets 4 maanden van tevoren reserveren bij Ouibus, 4-6 weken van tevoren bij Flixbus en 45 dagen van tevoren bij Eurolines.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Via Omio heb je je goedkope tickets voor bussen van Amsterdam naar Antwerpen snel en veilig geboekt.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Ouibus biedt dagelijks twee goedkope busreizen van Amsterdam naar Antwerpen aan. De directe verbinding duurt 2 uur en 20 minuten. De bussen met overstap op Schiphol doen er 2 uur en 40 minuten over.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Via Eurolines heb je per dag minimaal vijf directe bussen van Amsterdam naar Antwerpen om uit te kiezen. Je snelste rit duurt 2 uur en 25 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Met Flixbus kun je elke dag zeker vijf tot tien busreizen naar Antwerpen maken. Flixbus is met een reistijd van 2 uur en 10 minuten de snelste aanbieder.

Welke busreizen biedt Citybus Express aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Citybus Express verzorgt dagelijks één directe busreis naar Antwerpen. Deze heeft een reisduur van 2 uur en 50 minuten.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Amsterdam?

De meeste bussen met bestemming Antwerpen vertrekken vanaf Amsterdam Sloterdijk. Dit grote station is gemakkelijk per bus, per trein of met de metro te bereiken.

Een aantal bussen van Eurolines gebruikt station Duivendrecht als opstapplaats. Station Duivendrecht is bereikbaar per metro, met de bus en met een aantal stoptreinen.

Op welke busstations komen bussen aan in Antwerpen?

Flixbus eindigt elke reis op het Koningin Astridplein in Antwerpen, op loopafstand van Antwerpen-Centraal. Hier neem je de metro, bus of trein.

Ouibus zet je af op de Plantinkaai. Daar neem je het beste de ringlijn 34 van De Lijn.

Eurolines heeft de Van Stralenstraat als eindpunt van de busreis. Dit ligt op loopafstand van Antwerpen-Centraal zodat je gemakkelijk over kunt stappen op het stadsvervoer.

Reistips: bus van Amsterdam naar Antwerpen

Pak eenvoudig de bus naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Amsterdam naar Antwerpen zijn al verkrijgbaar vanaf € 7, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je je enkele reis busticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Amsterdam naar Antwerpen gemiddeld € 8  kost.
De afstand van tussen Amsterdam en Antwerpen per bus is bij benadering 132 km.
De reisduur per bus van Amsterdam naar Antwerpen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 20 min.

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Amsterdam naar Antwerpen, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Antwerp, Crown Plaza Hotel in Antwerpen. Het is altijd handig om deze busterminals in Amsterdam en Antwerpen te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Amsterdam Centraal, wat ongeveer 1.4 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Antwerp, Crown Plaza Hotel, dat 5.5 km ligt van het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Amsterdam naar Antwerpen, kun je vertrouwen op Infobus, Ouibus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines France, Citybus Express of Eurolines Switzerland om snel naar Antwerpen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Amsterdam naar Antwerpen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Amsterdam naar Antwerpen op Omio met Flixbus of BlaBlaCar Bus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat aanschaffen.
Een eerste Amsterdam naar Antwerpen bus vertrekt om 04: 40   en een laatste bus van Amsterdam naar Antwerpen vertrekt om 21: 55. Check de laatst bijgewerkte Amsterdam naar Antwerpen bus tijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.
Veel reizigers die in Antwerpen aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Brussel, Parijs of Londen. Als je erover denkt om Brussel, Parijs of Londen te verkennen vanuit Antwerpen, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt je bustickets van Amsterdam naar Antwerpen zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Amsterdam naar Antwerpen bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Amsterdam naar Antwerpen wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Antwerpen

Meer reisopties per bus van Amsterdam naar Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal