Bus van Amsterdam naar Antwerpen

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

7

Gemiddelde

21

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
13:45Amsterdam2u27 16:12Antwerpen
0 overstappen
71Enkele reis
2e goedkoopste
20:45Amsterdam3u11 23:56Antwerpen
0 overstappen
101Enkele reis
09:15Amsterdam3u11 12:26Antwerpen
0 overstappen
451Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Antwerpen

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
09:15Amsterdam3u11 12:26Antwerpen
0 overstappen
13:45Amsterdam2u27 16:12Antwerpen
0 overstappen
20:45Amsterdam3u11 23:56Antwerpen
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

2 u 27 m

Gemiddelde

2 u 56 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

133 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Antwerpen rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

13:45Amsterdam2u27 16:12Antwerpen
0 overstappen
71Enkele reis
09:15Amsterdam3u11 12:26Antwerpen
0 overstappen
451Enkele reis
20:45Amsterdam3u11 23:56Antwerpen
0 overstappen
101Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Amsterdam naar Antwerpen

distanceAfstand132 km
durationGemiddelde reistijd met de bus2 u 15 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 8
frequencyFrequentie13 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 10 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenInfobus, Ouibus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines France, Citybus Express of Eurolines Switzerland

Bij busreizen van Amsterdam naar Antwerpen leg je 132 km af, wat bij onze reispartners zoals Infobus, Ouibus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines France, Citybus Express of Eurolines Switzerland gemiddeld 2 u 15 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 13 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 8 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 6. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Amsterdam Centraal en arriveren in Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Amsterdam naar Antwerpen

Je kunt bij FlixBus en BlaBlaCar Bus met de bus van Amsterdam naar Antwerpen reizen voor slechts € 6. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reis en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Amsterdam naar Antwerpen met de bus:

 • Gemiddelde duur: 2 u 42 min
 • Gemiddelde prijs: € 12
 • Frequentie van FlixBus: 10 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Amsterdam naar Antwerpen met de bus:

 • Gemiddelde duur: 4 u 20 min
 • Gemiddelde prijs: € 6
 • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Amsterdam naar Antwerpen?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Amsterdam naar Antwerpen aan?
 • Voor een comfortabele en snelle busreis kun je tickets naar Antwerpen boeken bij Eurolines, Ouibus, Flixbus en Citybus Express.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • In principe hebben alle bussen van Amsterdam naar Antwerpen een rechtstreekse verbinding, maar Ouibus heeft één keer per dag ook een busreis met overstap op Schiphol Airport.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • De kortst durende busreis heeft een totale reistijd van 2 uur en 10 minuten.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Je mag tickets 4 maanden van tevoren reserveren bij Ouibus, 4-6 weken van tevoren bij Flixbus en 45 dagen van tevoren bij Eurolines.
 • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
 • Via Omio heb je je goedkope tickets voor bussen van Amsterdam naar Antwerpen snel en veilig geboekt.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Ouibus biedt dagelijks twee goedkope busreizen van Amsterdam naar Antwerpen aan. De directe verbinding duurt 2 uur en 20 minuten. De bussen met overstap op Schiphol doen er 2 uur en 40 minuten over.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Via Eurolines heb je per dag minimaal vijf directe bussen van Amsterdam naar Antwerpen om uit te kiezen. Je snelste rit duurt 2 uur en 25 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Met Flixbus kun je elke dag zeker vijf tot tien busreizen naar Antwerpen maken. Flixbus is met een reistijd van 2 uur en 10 minuten de snelste aanbieder.

Welke busreizen biedt Citybus Express aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Citybus Express verzorgt dagelijks één directe busreis naar Antwerpen. Deze heeft een reisduur van 2 uur en 50 minuten.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Amsterdam?

De meeste bussen met bestemming Antwerpen vertrekken vanaf Amsterdam Sloterdijk. Dit grote station is gemakkelijk per bus, per trein of met de metro te bereiken.

Een aantal bussen van Eurolines gebruikt station Duivendrecht als opstapplaats. Station Duivendrecht is bereikbaar per metro, met de bus en met een aantal stoptreinen.

Op welke busstations komen bussen aan in Antwerpen?

Flixbus eindigt elke reis op het Koningin Astridplein in Antwerpen, op loopafstand van Antwerpen-Centraal. Hier neem je de metro, bus of trein.

Ouibus zet je af op de Plantinkaai. Daar neem je het beste de ringlijn 34 van De Lijn.

Eurolines heeft de Van Stralenstraat als eindpunt van de busreis. Dit ligt op loopafstand van Antwerpen-Centraal zodat je gemakkelijk over kunt stappen op het stadsvervoer.

Reistips: bus van Amsterdam naar Antwerpen

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Amsterdam naar Antwerpen zijn al verkrijgbaar vanaf € 6, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 8  te betalen voor een ticket voor de bus.
De afstand van Amsterdam naar Antwerpen per bus is ongeveer 132 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Amsterdam naar Antwerpen is 2 u 15 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Amsterdam naar Antwerpen koopt.

Voordat je je reis van Amsterdam naar Antwerpen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Amsterdam vanaf Amsterdam Centraal vertrekken en in Antwerpen aankomen op Antwerp, Crown Plaza Hotel.

De meeste mensen pakken de bus vanaf Amsterdam Centraal, wat op ongeveer 916 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Antwerp, Crown Plaza Hotel, dat op 5.5 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Amsterdam naar Antwerpen te brengen. Op de route naar Antwerpen vanuit Amsterdam kun je reizen met Infobus, Ouibus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines France, Citybus Express of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Amsterdam naar Antwerpen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er is op Omio een er zijn 10 directe busreizen van Amsterdam naar Antwerpen per dag van Flixbus of BlaBlaCar Bus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Amsterdam naar Antwerpen is 13. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste Amsterdam naar Antwerpen de bus vertrekt om 05: 30   en een laatste de bus van Amsterdam naar Antwerpen vertrekt om 21: 55. Check de laatst bijgewerkte Amsterdam naar Antwerpen de bus vertrektijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Amsterdam naar Antwerpen binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 8 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Amsterdam naar Antwerpen een paar maanden van tevoren.
Je bus trip van Amsterdam naar Antwerpen hoeft helemaal niet te eindigen in Antwerpen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Antwerpen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Brussel, Parijs of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Brussel, Parijs of Londen te gaan op Omio!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Antwerpen

Meer reisopties per bus van Amsterdam naar Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal