VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
13Flixbus
zo
23 jan.
Vind prijzen
17Flixbus
ma
24 jan.
39NS International
15Flixbus
di
25 jan.
39NS International
13Flixbus
wo
26 jan.
39NS International
13Flixbus
do
27 jan.
20NS International
9Flixbus
vr
28 jan.
26NS International
13Flixbus
za
29 jan.
26NS International
9Flixbus
zo
30 jan.
73Thalys
13Flixbus
ma
31 jan.
20NS International
7Flixbus
di
1 feb.
20NS International
11Flixbus
wo
2 feb.
20NS International
11Flixbus
do
3 feb.
20NS International
7Flixbus
vr
4 feb.
26NS International
11Flixbus
za
5 feb.
26NS International
9Flixbus
zo
6 feb.
26NS International
Vind prijzen
ma
7 feb.
20NS International
7Flixbus
di
8 feb.
20NS International
9Flixbus
wo
9 feb.
20NS International
11Flixbus
do
10 feb.
20NS International
7Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Amsterdam naar Antwerpen

distanceAfstand132 km
durationGemiddelde busduur2 h 45 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 14
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Citybus Express, Infobus, Union Ivkoni International of BlaBlaCar Bus

Met bussen van Amsterdam naar Antwerpen leg je reis 132 km af wat gemiddeld 2 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Citybus Express, Infobus, Union Ivkoni International of BlaBlaCar Bus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 9 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 14. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Busmaatschappijen: Reis met FlixBus tussen Amsterdam en Antwerpen

Voor slechts € 9 kun je reizen met een bus tussen Amsterdam en Antwerpen met FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Welke bussen rijden er van Amsterdam naar Antwerpen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Amsterdam naar Antwerpen aan?
  • Voor een comfortabele en snelle busreis kun je tickets naar Antwerpen boeken bij Eurolines, Ouibus, Flixbus en Citybus Express.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • In principe hebben alle bussen van Amsterdam naar Antwerpen een rechtstreekse verbinding, maar Ouibus heeft één keer per dag ook een busreis met overstap op Schiphol Airport.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De kortst durende busreis heeft een totale reistijd van 2 uur en 10 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je mag tickets 4 maanden van tevoren reserveren bij Ouibus, 4-6 weken van tevoren bij Flixbus en 45 dagen van tevoren bij Eurolines.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Via Omio heb je je goedkope tickets voor bussen van Amsterdam naar Antwerpen snel en veilig geboekt.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Ouibus biedt dagelijks twee goedkope busreizen van Amsterdam naar Antwerpen aan. De directe verbinding duurt 2 uur en 20 minuten. De bussen met overstap op Schiphol doen er 2 uur en 40 minuten over.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Via Eurolines heb je per dag minimaal vijf directe bussen van Amsterdam naar Antwerpen om uit te kiezen. Je snelste rit duurt 2 uur en 25 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Met Flixbus kun je elke dag zeker vijf tot tien busreizen naar Antwerpen maken. Flixbus is met een reistijd van 2 uur en 10 minuten de snelste aanbieder.

Welke busreizen biedt Citybus Express aan van Amsterdam naar Antwerpen?

Citybus Express verzorgt dagelijks één directe busreis naar Antwerpen. Deze heeft een reisduur van 2 uur en 50 minuten.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Amsterdam?

De meeste bussen met bestemming Antwerpen vertrekken vanaf Amsterdam Sloterdijk. Dit grote station is gemakkelijk per bus, per trein of met de metro te bereiken.

Een aantal bussen van Eurolines gebruikt station Duivendrecht als opstapplaats. Station Duivendrecht is bereikbaar per metro, met de bus en met een aantal stoptreinen.

Op welke busstations komen bussen aan in Antwerpen?

Flixbus eindigt elke reis op het Koningin Astridplein in Antwerpen, op loopafstand van Antwerpen-Centraal. Hier neem je de metro, bus of trein.

Ouibus zet je af op de Plantinkaai. Daar neem je het beste de ringlijn 34 van De Lijn.

Eurolines heeft de Van Stralenstraat als eindpunt van de busreis. Dit ligt op loopafstand van Antwerpen-Centraal zodat je gemakkelijk over kunt stappen op het stadsvervoer.

Reistips: Busreizen van Amsterdam naar Antwerpen

Pak eenvoudig de bus naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Antwerpen te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Antwerpen per bus?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Amsterdam naar Antwerpen is € 9. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Antwerpen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de gemiddelde prijs van een busticket van Amsterdam naar Antwerpen?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 14  te betalen voor een bus ticket van Amsterdam naar Antwerpen.

Hoe ver is het van Amsterdam naar Antwerpen per bus?

De afstand van tussen Amsterdam en Antwerpen per bus is bij benadering 132 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Antwerpen per bus?

Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Amsterdam naar Antwerpen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Antwerpen te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 2 h 45 min.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Amsterdam en in Antwerpen?

Als je per bus van Amsterdam naar Antwerpen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Antwerpen uitstappen op Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Waar is het Amsterdam busstation? Waar is het Antwerpen busstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Amsterdam Centraal en reizen ongeveer 916 m van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Antwerp, Crown Plaza Hotel en moeten ongeveer 3.3 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Antwerpen.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Amsterdam naar Antwerpen aanbieden?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Antwerpen kun je een bus nemen van Flixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Citybus Express, Infobus, Union Ivkoni International of BlaBlaCar Bus. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Amsterdam naar Antwerpen om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te reserveren voor de beste prijzen voor bustickets van Amsterdam naar Antwerpen?

Je kunt zien dat een bus van Amsterdam naar Antwerpen gemiddeld € 14 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Amsterdam naar Antwerpen over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Antwerpen vanuit Amsterdam per bus, zijn er dan in de buurt van Antwerpen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Je bus trip van Amsterdam naar Antwerpen hoeft niet te eindigen in Antwerpen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Antwerpen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Brussel, Parijs of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Brussel, Parijs of Londen te gaan op Omio!

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Amsterdam naar Antwerpen?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Amsterdam naar Antwerpen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Amsterdam naar Antwerpen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Hoe kom ik van Amsterdam naar Antwerpen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Amsterdam naar Antwerpen te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Amsterdam naar Antwerpen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Antwerpen
Amsterdam City Centre
Voorzieningen