Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Amsterdam naar Bochum

Beginpunt bus:Amsterdam
Eindpunt bus:Bochum
Afstand busreis:188 km

Reistips

Busreizen van Amsterdam naar Bochum
Pak eenvoudig de bus naar Bochum. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Bochum te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Bochum met de bus?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Amsterdam naar Bochum, is het handig om te weten dat Bochum ongeveer 187 km is van Amsterdam als je reist per bus. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Amsterdam naar Bochum, is het het beste om je bus tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Amsterdam naar Bochum?

Als je per bus van Amsterdam naar Bochum reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Bochum uitstappen op Bochum, Hbf.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Amsterdam en in Bochum?

Als je van plan bent een bus vanuit Amsterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Amsterdam Centraal. Als je aankomt in Bochum per bus, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Bochum, Hbf, naar het centrum.

Welke zijn actief op de route van Amsterdam van Bochum?
Voor de beste bus van Amsterdam naar Bochum, kun je terecht bij de volgende: Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Amsterdam naar Bochum om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Bochum per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Bochum, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Je bus trip van Amsterdam naar Bochum hoeft niet te eindigen in Bochum. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Bochum die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Berlijn, Hamburg of München. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Berlijn, Hamburg of München te gaan op Omio!
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Amsterdam naar Bochum?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Amsterdam naar Bochum wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Bochum
Amsterdam City Centre
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Amsterdam - Bochum

Bekijk gerelateerde reisinformatie: