Bus van Amsterdam naar Charleroi

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Charleroi

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

-

Gemiddelde

-

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

FlixBus
17:00Amsterdam Sloterdijk2u45 19:45Dampremy Piges
3 overstappen
Vind prijzen

Bustijden Amsterdam naar Charleroi

Bussen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
FlixBus
17:00Amsterdam Sloterdijk2u45 19:45Dampremy Piges
3 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Charleroi

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

2 u 45 m

Gemiddelde

2 u 45 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

220 km

Het is lastig om van Amsterdam naar Charleroi te reizen zonder minstens 3 overstappen.

FlixBus
17:00Amsterdam Sloterdijk2u45 19:45Dampremy Piges
3 overstappen
Vind prijzen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Amsterdam naar Charleroi

distanceAfstand220 km
frequencyBus frequentie1 per dag
changesDirecte busNee
carriersBusmaatschappijenFlixbus

Met bussen van Amsterdam naar Charleroi leg je reis 220 km af met onze reispartners zoals Flixbus. Normaalgesproken zijn er er is 1 een bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Charleroi, Charleroi Monument.

Busmaatschappijen: FlixBus van Amsterdam naar Charleroi

Je kunt reizen met een bus van Amsterdam naar Charleroi met FlixBus. Als je in Omio zoekt naar tijden en tickets, laten we je de best beschikbare deals zien.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus bussen van Amsterdam tot Charleroi, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 45 min
  • FlixBus frequentie: 1 per dag

Reistips: bus van Amsterdam naar Charleroi

Pak eenvoudig de bus naar Charleroi. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Charleroi te reizen.
FAQs
De afstand van Amsterdam naar Charleroi per bus is ongeveer 220 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Charleroi per bus is 2 h 45 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Amsterdam naar Charleroi.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Amsterdam naar Charleroi is het heel fijn om te weten dat Amsterdam Centraal het meest populaire bus station is voor reizigers die van Amsterdam vertrekken en dat Charleroi, Charleroi Monument het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Charleroi.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Amsterdam Centraal, wat ongeveer 1.4 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Charleroi, Charleroi Monument, dat 367 m ligt van het stadscentrum.

Als je een bus neemt van Amsterdam naar Charleroi, biedt Flixbus de beste manier om snel naar Charleroi te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Charleroi en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Gemiddeld, er is 1 een bus keer per dag van Amsterdam naar Charleroi. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Als je liever vroeg in de ochtend bussen pakt van Amsterdam naar Charleroi, een eerste bus vertrekt om 16: 30. Als je liever nacht bussen van Amsterdam naar Charleroi, een laatste bus van de dag vertrekt om 17: 00. Omio toont jou een recentste bus van Amsterdam naar Charleroi tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Charleroi, reizen ook vaak naar Brussel, Rijsel of Antwerpen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Charleroi en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Als je wilt reizen van Amsterdam naar Charleroi per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Amsterdam naar Charleroi boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Charleroi vanaf Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Amsterdam naar Charleroi en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Charleroi

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal