Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Amsterdam en Eindhoven

distanceAfstand111 km
durationGemiddelde busduur1 h 25 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 8
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Amsterdam naar Eindhoven leg je reis 111 km af wat gemiddeld 1 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 8 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Eindhoven, Centraal.

Busmaatschappijen: FlixBus bussen van Amsterdam naar Eindhoven

Voor slechts € 8 kun je reizen met een bus tussen Amsterdam en Eindhoven met FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Bussen van Amsterdam naar Eindhoven

Hoewel het misschien niet zo'n grote reputatie heeft als Amsterdam, is de Nederlandse stad Eindhoven zeker een bezoek waard voor liefhebbers van geweldig design en techniek. Amsterdam en Eindhoven liggen aan de andere kant van Nederland, maar de reis tussen hen is snel, gemakkelijk en goedkoop met de bus. Elke dag van de week komen er veel directe bussen vanuit Amsterdam naar Eindhoven, meestal in minder dan twee uur tijd.

Welke busmaatschappijen reizen van Amsterdam naar Eindhoven?

Directe bussen van Amsterdam naar Eindhoven worden verzorgd door Air Express Bus en Flixbus. Air Express reist van Amsterdam Centraal naar Eindhoven Airport. Flixbus reist van de Amsterdamse treinstations Sloterdijk en Bijlmer Arena naar het centraal station van Eindhoven aan de Stationsweg.

Hoe lang rijdt de bus van Amsterdam naar Eindhoven?

Deze reis duurt slechts 1 uur en 25 minuten als u rechtstreeks van Amsterdam Bijlmer Arena naar de Stationsweg Eindhoven reist met Flixbus. De langste geadverteerde reis is een 4 uur durende 5 minuten durende Flixbusdienst van Amsterdam Sloterdijk naar Eindhoven Stationsweg. De meeste reizen langs deze route zijn veel korter - de gemiddelde reis duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Hoeveel bussen zijn er van Amsterdam naar Eindhoven?

Ongeveer 15-20 bussen rijden op een typische dag vanuit Amsterdam naar Eindhoven. Hiervan zijn er ongeveer zeven Air Express Bus-diensten op weg naar Eindhoven Airport en 8-12 Flixbus-diensten op weg naar Eindhoven Stationsweg. Alle Air Express Bus en Flixbus diensten zijn direct.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Amsterdam naar Eindhoven?

Vertrek busstations: Passagiers hebben de keuze uit verschillende vertrekstations: Amsterdam Centraal, Sloterdijk en Bijlmer Arena. Luchtbussen hebben een opstapplaats op de Prins Hendrikkade 25, voor het Centraal Station van Amsterdam Centraal in het centrum van de stad. Flixbus vertrekt vanaf station Amsterdam Sloterdijk, dat is een 5 minuten durende treinreis van Centraal naar het westen van het centrum. Flixbus vertrekt ook van net buiten station Amsterdam Bijlmer Arena in het zuidoosten van de stad.

Aankomst busstations: Passagiers zullen uitstappen op Eindhoven Airport en Eindhoven Stationsweg. Vliegbussen komen aan op parkeerterrein P2 naast de terminal van Eindhoven Airport. Vanaf daar duurt het ongeveer 15 minuten om het centrum van Eindhoven te bereiken met de lokale bus. Flixbus komt aan op het hoofdstation van Eindhoven aan de Stationsweg in het centrum van de stad. Dit is slechts 7 minuten lopen vanaf station Eindhoven Centraal.

Reistips: Busreizen van Amsterdam naar Eindhoven

Pak eenvoudig de bus naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Amsterdam naar Eindhoven?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Amsterdam naar Eindhoven is € 8. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Eindhoven boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de prijs van een busticket van Amsterdam naar Eindhoven?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 8  te betalen voor een bus ticket van Amsterdam naar Eindhoven.

Wat is de afstand van Amsterdam naar Eindhoven als je reist per bus?

De afstand van Amsterdam naar Eindhoven per bus is ongeveer 111 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Amsterdam naar Eindhoven?

Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Amsterdam naar Eindhoven. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 1 h 25 min.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Amsterdam en in Eindhoven?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Amsterdam naar Eindhoven, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Eindhoven, Centraal in Eindhoven. Het is altijd handig om deze busterminals in Amsterdam en Eindhoven te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het Amsterdam busstation? Waar is het Eindhoven busstation?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Amsterdam Centraal, wat ongeveer 916 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Eindhoven, Centraal, dat 344 m ligt van het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Amsterdam naar Eindhoven per bus?

Als je een bus neemt van Amsterdam naar Eindhoven, biedt Flixbus of Eurolines France de beste manier om snel naar Eindhoven te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Eindhoven en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Wanneer moet ik kopen om de beste deals voor Amsterdam Eindhoven bustickets te krijgen?

De prijs van een bustickets enkele reis van Amsterdam naar Eindhoven kost gemiddeld € 8 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets tussen Amsterdam en Eindhoven een paar maanden van te voren boeken.

Ben je van plan om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Eindhoven, die je ook zou kunnen bezoeken.

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Eindhoven, reizen ook vaak naar Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Eindhoven en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik reizen per bus tussen Amsterdam en Eindhoven met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Amsterdam naar Eindhoven per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Amsterdam naar Eindhoven boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Amsterdam naar Eindhoven?

Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Amsterdam naar Eindhoven wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Eindhoven
Amsterdam City Centre
Voorzieningen