De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Eindhoven

Tijden en prijzen weergeven voor 17 okt.

Cheapest

26

Average

26

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Amsterdam naar Eindhoven bedraagt ongeveer € 26 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 26.

goedkoopste
21:15Amsterdam, Sloterdijk1u40 22:55Eindhoven, Stationsweg
0 changes
261Enkele reis
goedkoopste
14:10Amsterdam, Arena1u25 15:35Eindhoven, Stationsweg
0 changes
261Enkele reis
goedkoopste
13:45Amsterdam, Sloterdijk1u50 15:35Eindhoven, Stationsweg
0 changes
261Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Eindhoven

Bussen weergeven voor morgen, zo 17 okt.
13:45Amsterdam, Sloterdijk1u50 15:35Eindhoven, Stationsweg
0 changes
14:10Amsterdam, Arena1u25 15:35Eindhoven, Stationsweg
0 changes
21:15Amsterdam, Sloterdijk1u40 22:55Eindhoven, Stationsweg
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
21Ns_ic
12Flixbus
zo
17 okt.
21Ns_ic
23Flixbus
ma
18 okt.
21Ns_ic
14Flixbus
di
19 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
wo
20 okt.
21Ns_ic
9Flixbus
do
21 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
vr
22 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
za
23 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
zo
24 okt.
21Ns_ic
14Flixbus
ma
25 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
di
26 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
wo
27 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
do
28 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
vr
29 okt.
21Ns_ic
13Flixbus
za
30 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
zo
31 okt.
Vind prijzen
16Flixbus
ma
1 nov.
21Ns_ic
23Flixbus
di
2 nov.
21Ns_ic
10Flixbus
wo
3 nov.
21Ns_ic
10Flixbus
do
4 nov.
21Ns_ic
10Flixbus
vr
5 nov.
Vind prijzen
10Flixbus

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Eindhoven

Tijden en prijzen weergeven voor 17 okt.

Snelste reis

1 u 25 m

Gemiddelde

1 u 38 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

111 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Eindhoven rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 1 u 38 m over de afstand van 111 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 1 u 25 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 1 u 50 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
14:10Amsterdam, Arena1u25 15:35Eindhoven, Stationsweg
0 changes
261Enkele reis
2e snelste
21:15Amsterdam, Sloterdijk1u40 22:55Eindhoven, Stationsweg
0 changes
261Enkele reis
13:45Amsterdam, Sloterdijk1u50 15:35Eindhoven, Stationsweg
0 changes
261Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bussen van Amsterdam naar Eindhoven

Hoewel het misschien niet zo'n grote reputatie heeft als Amsterdam, is de Nederlandse stad Eindhoven zeker een bezoek waard voor liefhebbers van geweldig design en techniek. Amsterdam en Eindhoven liggen aan de andere kant van Nederland, maar de reis tussen hen is snel, gemakkelijk en goedkoop met de bus. Elke dag van de week komen er veel directe bussen vanuit Amsterdam naar Eindhoven, meestal in minder dan twee uur tijd.

Welke busmaatschappijen reizen van Amsterdam naar Eindhoven?

Directe bussen van Amsterdam naar Eindhoven worden verzorgd door Air Express Bus en Flixbus. Air Express reist van Amsterdam Centraal naar Eindhoven Airport. Flixbus reist van de Amsterdamse treinstations Sloterdijk en Bijlmer Arena naar het centraal station van Eindhoven aan de Stationsweg.

Hoe lang rijdt de bus van Amsterdam naar Eindhoven?

Deze reis duurt slechts 1 uur en 25 minuten als u rechtstreeks van Amsterdam Bijlmer Arena naar de Stationsweg Eindhoven reist met Flixbus. De langste geadverteerde reis is een 4 uur durende 5 minuten durende Flixbusdienst van Amsterdam Sloterdijk naar Eindhoven Stationsweg. De meeste reizen langs deze route zijn veel korter - de gemiddelde reis duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Hoeveel bussen zijn er van Amsterdam naar Eindhoven?

Ongeveer 15-20 bussen rijden op een typische dag vanuit Amsterdam naar Eindhoven. Hiervan zijn er ongeveer zeven Air Express Bus-diensten op weg naar Eindhoven Airport en 8-12 Flixbus-diensten op weg naar Eindhoven Stationsweg. Alle Air Express Bus en Flixbus diensten zijn direct.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Amsterdam naar Eindhoven?

Vertrek busstations: Passagiers hebben de keuze uit verschillende vertrekstations: Amsterdam Centraal, Sloterdijk en Bijlmer Arena. Luchtbussen hebben een opstapplaats op de Prins Hendrikkade 25, voor het Centraal Station van Amsterdam Centraal in het centrum van de stad. Flixbus vertrekt vanaf station Amsterdam Sloterdijk, dat is een 5 minuten durende treinreis van Centraal naar het westen van het centrum. Flixbus vertrekt ook van net buiten station Amsterdam Bijlmer Arena in het zuidoosten van de stad.

Aankomst busstations: Passagiers zullen uitstappen op Eindhoven Airport en Eindhoven Stationsweg. Vliegbussen komen aan op parkeerterrein P2 naast de terminal van Eindhoven Airport. Vanaf daar duurt het ongeveer 15 minuten om het centrum van Eindhoven te bereiken met de lokale bus. Flixbus komt aan op het hoofdstation van Eindhoven aan de Stationsweg in het centrum van de stad. Dit is slechts 7 minuten lopen vanaf station Eindhoven Centraal.

Reistips

Busreizen van Amsterdam naar Eindhoven
Pak eenvoudig de bus naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Eindhoven per bus?
Voordelige bus tickets van Amsterdam naar Eindhoven zijn al verkrijgbaar vanaf € 9, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Amsterdam naar Eindhoven?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 13 uit voor de bus van Amsterdam naar Eindhoven. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Eindhoven from Amsterdam.
Wat is de afstand naar Eindhoven van Amsterdam per bus?
Als je per bus reist van Amsterdam naar Eindhoven, is de afstand ongeveer 111 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Amsterdam naar Eindhoven ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Amsterdam naar Eindhoven?
De reisduur per bus van Amsterdam naar Eindhoven kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 25 min.
Vanaf welk in Amsterdam zou ik moeten reizen? Naar welk in Eindhoven zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Amsterdam naar Eindhoven, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Eindhoven, Centraal in Eindhoven. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Eindhoven te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar zijn de in Amsterdam in Eindhoven?

Als je vertrekt vanaf Amsterdam, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Amsterdam Centraal is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Eindhoven te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Eindhoven Eindhoven, Centraal is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Amsterdam naar Eindhoven?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Eindhoven kun je een bus nemen van Flixbus of Eurolines France. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Amsterdam en Eindhoven om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Amsterdam naar Eindhoven?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Amsterdam naar Eindhoven, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Amsterdam naar Eindhoven. Welke andere plaatsen in de buurt van Eindhoven zijn het waard om te bezoeken?
Veel reizigers die in Eindhoven aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Als je erover denkt om Brussel, Antwerpen of Düsseldorf te verkennen vanuit Eindhoven, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Amsterdam naar Eindhoven?
Het is goed mogelijk om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Amsterdam naar Eindhoven te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Eindhoven
Amsterdam City Centre
Voorzieningen