VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
19 jun.
21
zo
20 jun.
21
ma
21 jun.
21
di
22 jun.
21
wo
23 jun.
21
do
24 jun.
21
vr
25 jun.
21
za
26 jun.
21
zo
27 jun.
21
ma
28 jun.
21
di
29 jun.
21
wo
30 jun.
21
do
1 jul.
21
vr
2 jul.
21
za
3 jul.
21Deutsche Bahn
zo
4 jul.
21
ma
5 jul.
21
di
6 jul.
21
wo
7 jul.
21
do
8 jul.
21

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Sat, Jun 19
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Amsterdam naar Eindhoven

Beginpunt bus:Amsterdam
Eindpunt bus:Eindhoven
Afstand busreis:111 km

Bussen van Amsterdam naar Eindhoven

Hoewel het misschien niet zo'n grote reputatie heeft als Amsterdam, is de Nederlandse stad Eindhoven zeker een bezoek waard voor liefhebbers van geweldig design en techniek. Amsterdam en Eindhoven liggen aan de andere kant van Nederland, maar de reis tussen hen is snel, gemakkelijk en goedkoop met de bus. Elke dag van de week komen er veel directe bussen vanuit Amsterdam naar Eindhoven, meestal in minder dan twee uur tijd.

Welke busmaatschappijen reizen van Amsterdam naar Eindhoven?

Directe bussen van Amsterdam naar Eindhoven worden verzorgd door Air Express Bus en Flixbus. Air Express reist van Amsterdam Centraal naar Eindhoven Airport. Flixbus reist van de Amsterdamse treinstations Sloterdijk en Bijlmer Arena naar het centraal station van Eindhoven aan de Stationsweg.

Hoe lang rijdt de bus van Amsterdam naar Eindhoven?

Deze reis duurt slechts 1 uur en 25 minuten als u rechtstreeks van Amsterdam Bijlmer Arena naar de Stationsweg Eindhoven reist met Flixbus. De langste geadverteerde reis is een 4 uur durende 5 minuten durende Flixbusdienst van Amsterdam Sloterdijk naar Eindhoven Stationsweg. De meeste reizen langs deze route zijn veel korter - de gemiddelde reis duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Hoeveel bussen zijn er van Amsterdam naar Eindhoven?

Ongeveer 15-20 bussen rijden op een typische dag vanuit Amsterdam naar Eindhoven. Hiervan zijn er ongeveer zeven Air Express Bus-diensten op weg naar Eindhoven Airport en 8-12 Flixbus-diensten op weg naar Eindhoven Stationsweg. Alle Air Express Bus en Flixbus diensten zijn direct.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Amsterdam naar Eindhoven?

Vertrek busstations: Passagiers hebben de keuze uit verschillende vertrekstations: Amsterdam Centraal, Sloterdijk en Bijlmer Arena. Luchtbussen hebben een opstapplaats op de Prins Hendrikkade 25, voor het Centraal Station van Amsterdam Centraal in het centrum van de stad. Flixbus vertrekt vanaf station Amsterdam Sloterdijk, dat is een 5 minuten durende treinreis van Centraal naar het westen van het centrum. Flixbus vertrekt ook van net buiten station Amsterdam Bijlmer Arena in het zuidoosten van de stad.

Aankomst busstations: Passagiers zullen uitstappen op Eindhoven Airport en Eindhoven Stationsweg. Vliegbussen komen aan op parkeerterrein P2 naast de terminal van Eindhoven Airport. Vanaf daar duurt het ongeveer 15 minuten om het centrum van Eindhoven te bereiken met de lokale bus. Flixbus komt aan op het hoofdstation van Eindhoven aan de Stationsweg in het centrum van de stad. Dit is slechts 7 minuten lopen vanaf station Eindhoven Centraal.

Reistips

Busreizen van Amsterdam naar Eindhoven
Pak eenvoudig de bus naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Amsterdam naar Eindhoven als je reist per bus?
Als je reist van Amsterdam naar Eindhoven per bus, reken dan op een reisafstand tussen Amsterdam en Eindhoven van ongeveer 111 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Vanaf welk in Amsterdam zou ik moeten reizen? Naar welk in Eindhoven zou ik moeten reizen?

Het meest populaire voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Eindhoven is het meest populaire onder reizigers Eindhoven, Dommelstraat.

Waar stap ik op op de bus van Amsterdam naar Eindhoven?

Als je vertrekt vanaf Amsterdam, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Amsterdam Centraal is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Eindhoven te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Eindhoven Eindhoven, Dommelstraat is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Amsterdam naar Eindhoven aanbieden?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Eindhoven te brengen per bus. Op de route van On the route naar Eindhoven van Amsterdam kun je reizen met Flixbus, Eurolines France of Bla Bla Bus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Amsterdam naar Eindhoven, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Eindhoven, die je ook zou kunnen bezoeken.
Voor veel van onze klanten die per bus van Amsterdam naar Eindhoven reizen, is Eindhoven niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Eindhoven die een bezoek waard zijn, zijn Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Amsterdam naar Eindhoven als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Amsterdam naar Eindhoven te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Amsterdam naar Eindhoven vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Eindhoven
Amsterdam City Centre
Voorzieningen