VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
25Ns_ic
ma
24 jan.
25Ns_ic
di
25 jan.
25Ns_ic
wo
26 jan.
24Ns_ic
do
27 jan.
25Deutsche Bahn
vr
28 jan.
25Deutsche Bahn

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Amsterdam en Enschede

distanceAfstand137 km
changesDirecte busJa

Met bussen van Amsterdam naar Enschede leg je reis 137 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Enschede, Centraal Station.

Reistips: Busreizen van Amsterdam naar Enschede

Pak eenvoudig de bus naar Enschede. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Enschede te reizen.
FAQs

Hoe ver is Enschede van Amsterdam als ik per bus wil reizen?

De afstand van Amsterdam naar Enschede per bus is ongeveer 137 km.

Vanaf welk busstation in Amsterdam zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Enschede zou ik moeten reizen?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Enschede gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Enschede, Centraal Station aankomen in Enschede.

Waar is het Amsterdam busstation? Waar is het Enschede busstation?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Amsterdam Centraal, vinden op ongeveer 916 m van het stadscentrum van Amsterdam. Het meest populaire busstation om aan te komen in Enschede, heet Enschede, Centraal Station, en is ongeveer 597 m gelegen van zijn stadscentrum.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Enschede vanuit Amsterdam per bus, zijn er dan in de buurt van Enschede nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Veel reizigers die in Enschede aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Münster, Berlijn of Eindhoven. Als je erover denkt om Münster, Berlijn of Eindhoven te verkennen vanuit Enschede, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Amsterdam naar Enschede per bus?

Als je per bus wilt reizen van Amsterdam naar Enschede met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Amsterdam en Enschede, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik van Amsterdam naar Enschede reizen per bus in plaats van met de auto?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Enschede vanaf Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Amsterdam naar Enschede en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Enschede
Amsterdam City Centre
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Amsterdam - Enschede

Bekijk gerelateerde reisinformatie: