VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
19 jun.
46Deutsche Bahn
26Flixbus
181Lufthansa Cityline
zo
20 jun.
46Deutsche Bahn
30STUDENT AGENCY k.s.
Vind prijzen
ma
21 jun.
30Deutsche Bahn
26Flixbus
158Lufthansa Cityline
di
22 jun.
28Deutsche Bahn
44BlaBlaCar Bus
158Lufthansa Cityline
wo
23 jun.
28Deutsche Bahn
25STUDENT AGENCY k.s.
143Lufthansa Cityline
do
24 jun.
28Deutsche Bahn
37BlaBlaCar Bus
143Lufthansa Cityline
vr
25 jun.
28Deutsche Bahn
30STUDENT AGENCY k.s.
143Lufthansa Cityline
za
26 jun.
28Deutsche Bahn
30Flixbus
143Lufthansa Cityline
zo
27 jun.
28Deutsche Bahn
30STUDENT AGENCY k.s.
143Lufthansa Cityline
ma
28 jun.
28Deutsche Bahn
37BlaBlaCar Bus
128Lufthansa Cityline
di
29 jun.
28Deutsche Bahn
44BlaBlaCar Bus
128Lufthansa Cityline
wo
30 jun.
28Deutsche Bahn
25STUDENT AGENCY k.s.
128Lufthansa Cityline
do
1 jul.
28Deutsche Bahn
25STUDENT AGENCY k.s.
128Lufthansa Cityline
vr
2 jul.
28Deutsche Bahn
30STUDENT AGENCY k.s.
154KLM
za
3 jul.
28Deutsche Bahn
40Deutsche Bahn
Vind prijzen
zo
4 jul.
28Deutsche Bahn
25STUDENT AGENCY k.s.
128Lufthansa
ma
5 jul.
28Deutsche Bahn
25STUDENT AGENCY k.s.
135KLM
di
6 jul.
28Deutsche Bahn
25STUDENT AGENCY k.s.
135KLM
wo
7 jul.
28Deutsche Bahn
25STUDENT AGENCY k.s.
128Lufthansa
do
8 jul.
28Deutsche Bahn
38BlaBlaCar Bus
135KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Sat, Jun 19
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Amsterdam naar Frankfurt am Main

Gem. reistijd
12 uren 14 minuten
Gem. busticket: 35
Beginpunt bus:Amsterdam
Eindpunt bus:Frankfurt am Main
Afstand busreis:364 km
Busmaatschappijen:Union Ivkoni International, Flixbus, STUDENT AGENCY k.s., BlaBlaCar Bus, Deutsche Bahn

Welke bussen rijden er van Amsterdam naar Frankfurt am Main?

FlixBus en RegioJet hebben voordelige bustickets voor de reis van Amsterdam naar Frankfurt am Main. Iedere dag vertrekken er op verschillende tijdstippen en vanaf verschillende opstaplocaties in Amsterdam bussen van deze betrouwbare maatschappijen naar Frankfurt am Main.

De bus is de snelste en goedkoopste manier om van Amsterdam naar Frankfurt am Main te komen. Vergeleken met de trein en het vliegtuig kun je enorm veel tijd en geld besparen als je met dit comfortabele vervoermiddel naar deze grote Duitse stad reist.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Amsterdam?

FlixBus rijdt zowel van Station Amsterdam Sloterdijk als van Amsterdam Schiphol Airport naar Frankfurt am Main. De bushalte bij Station Amsterdam Sloterdijk ligt net voor de hoofdingang, aan de Radarweg die aan de voorzijde van het station loopt. Bij de ritten van Station Amsterdam Sloterdijk naar Frankfurt Centraal Station hoef je niet over te stappen. Bij de meeste busreizen van Sloterdijk naar de luchthaven van Frankfurt am Main zit wel een overstap.

De bushalte bij Amsterdam Schiphol Airport bevindt zich op het busplein aan de Aankomstpassage 39. Dit plein ligt op de begane grond voor de ingang van het Sheraton Hotel en parkeerterminal P1. Neem je vanaf Schiphol de FlixBus naar Frankfurt am Main, dan moet je onderweg altijd overstappen.

Hoe vaak en hoe laat rijdt FlixBus vanuit Amsterdam naar Frankfurt am Main?

Iedere dag rijden er meer dan tien FlixBussen van Amsterdam naar Frankfurt am Main. In het weekend vertrekt de eerste bus om 8.50 uur, op werkdagen gaat de eerste bus om 10.25 uur weg. Elke dag rijdt de laatste bus van de dag om 23.35 uur uit Amsterdam weg. Je reistijd is afhankelijk van je eindbestemming, de drukte op de weg en een eventuele overstap onderweg.

De direct express die om 15.00 uur uit Amsterdam vertrekt is het snelste en doet 5.35 uur over de reis. Bij de FlixBus die om 16.45 uur vertrekt stap je in Karlsruhe over en ben je ruim zestien uur onderweg.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Frankfurt am Main?

FlixBus heeft twee eindbestemmingen in Frankfurt am Main. Wanneer je naar het centrum van deze Duitse stad wilt gaan, dan neem je een bus die eindigt bij het Centraal Station. Vanaf daar is het twee kilometer lopen of vijf minuten met de tram naar het stadscentrum (halte Frankfurt Hauptwache).

Wanneer het vliegveld van Frankfurt am Main je eindbestemming is, dan neem je een bus naar Frankfurt Flughafen. Deze bus stopt dan bij het busstation voor Terminal 2 (gebied E, bij zuil 25N-27N). Bij de iets westelijker gelegen Terminal 1 stoppen de internationale ICE-trein en de tramlijnen S8 en S9. Deze brengen je dan in ongeveer een half uur naar het Centraal Station van Frankfurt am Main.

Vanaf welk busstation vertrekt RegioJet in Amsterdam?

De bus van RegioJet vertrekt vanaf het P+R terrein in Zeeburg. Deze locatie ligt vlakbij de ring A10, net voor de Piet Hein tunnel. Vanaf Amsterdam Centraal Station brengt tramlijn 26 je in ongeveer twintig minuten naar dit P+R terrein.

Hoe vaak en hoe laat rijdt RegioJet vanuit Amsterdam naar Frankfurt am Main?

De Tsjechische maatschappij RegioJet rijdt iedere dag van Amsterdam naar Frankfurt am Main. Deze bus vertrekt om 13.30 uur en komt na een rechtstreekse rit om 23.15 uur op zijn eindbestemming aan.

Op welk busstation komt RegioJet aan in Frankfurt am Main?

Je busreis met RegioJet eindigt bij het Omnibus Bahnhof (FOB) naast het Centraal Station van Frankfurt am Main. Dit busstation bevindt zich aan de Pforzheimer Straße. Vanaf deze locatie ben je met de tram of lopend snel in het centrum van de stad (Innenstadt).

Reistips

Busreizen van Amsterdam naar Frankfurt am Main
Pak eenvoudig de bus naar Frankfurt am Main. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Frankfurt am Main te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Amsterdam naar Frankfurt am Main?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Amsterdam naar Frankfurt am Main is € 25. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Frankfurt am Main boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de prijs van een bus kaartje van Amsterdam naar Frankfurt am Main?
Reizen per bus van Amsterdam naar Frankfurt am Main kost gemiddeld € 31. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand naar Frankfurt am Main van Amsterdam per bus?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Amsterdam naar Frankfurt am Main, is het handig om te weten dat Frankfurt am Main ongeveer 364 km is van Amsterdam als je reist per bus. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Amsterdam naar Frankfurt am Main, is het het beste om je bus tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Amsterdam to Frankfurt am Main per bus?
De reis per bus van Amsterdam naar Frankfurt am Main duurt gemiddeld 7 h 5 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Amsterdam naar Frankfurt am Main.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Frankfurt am Main?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Frankfurt am Main gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Frankfurt am Main, Hauptbahnhof Fernbusse aankomen in Frankfurt am Main.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Frankfurt am Main?

Als je van plan bent een bus vanuit Amsterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Amsterdam Centraal. Als je aankomt in Frankfurt am Main per bus, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Frankfurt am Main, Hauptbahnhof Fernbusse, naar het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Amsterdam naar Frankfurt am Main te komen?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Amsterdam naar Frankfurt am Main, kun je vertrouwen op Flixbus, Bla Bla Bus, RegioJet, Deinbus, Eurolines France of Citybus Express om snel naar Frankfurt am Main te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Amsterdam naar Frankfurt am Main te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Is er een rechtstreekse bus van Amsterdam naar Frankfurt am Main?
Als je een rechtstreekse bus wilt nemen van Amsterdam naar Frankfurt am Main, zou je gebruik kunnen maken van Flixbus, Croatia Bus d. O. O. Of Union Ivkoni International. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Amsterdam naar Frankfurt am Main, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Frankfurt am Main te kunnen komen.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Amsterdam naar Frankfurt am Main te kopen?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Amsterdam naar Frankfurt am Main. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Amsterdam naar Frankfurt am Main zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Frankfurt am Main te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Frankfurt am Main, die je ook zou kunnen bezoeken.
Je bus trip van Amsterdam naar Frankfurt am Main hoeft niet te eindigen in Frankfurt am Main. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Frankfurt am Main die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Berlijn, Parijs of München. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Berlijn, Parijs of München te gaan op Omio!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Frankfurt am Main reizen? Kan ik per bus reizen?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Amsterdam naar Frankfurt am Main wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Amsterdam City Centre
Voorzieningen