Bustijden Amsterdam naar Hamburg

Bussen weergeven voor morgen, za 19 jun.
09:00Amsterdam, Sloterdijk6u45 15:45Hamburg
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Hamburg

Tijden en prijzen weergeven voor 19 jun.

Snelste reis

6 u 45 m

Gemiddelde

6 u 45 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

368 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Hamburg rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 6 u 45 m over de afstand van 368 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 6 u 45 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 6 u 45 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

2e snelste
09:00Amsterdam, Sloterdijk6u45 15:45Hamburg
0 changes
231Enkele reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
19 jun.
30Deutsche Bahn
23BlaBlaCar Bus
335Austrian Airlines
zo
20 jun.
28Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
284tab
ma
21 jun.
28Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
345KLM
di
22 jun.
28Deutsche Bahn
35BlaBlaCar Bus
288KLM
wo
23 jun.
28Deutsche Bahn
35BlaBlaCar Bus
242KLM
do
24 jun.
28Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
242KLM
vr
25 jun.
28Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
242KLM
za
26 jun.
26FlixTrain
20BlaBlaCar Bus
205KLM
zo
27 jun.
28Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
205KLM
ma
28 jun.
28Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
205KLM
di
29 jun.
28Deutsche Bahn
25Flixbus
205KLM
wo
30 jun.
28Deutsche Bahn
25Flixbus
205KLM
do
1 jul.
28Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
175KLM
vr
2 jul.
28Deutsche Bahn
20BlaBlaCar Bus
175KLM
za
3 jul.
25FlixTrain
23BlaBlaCar Bus
175KLM
zo
4 jul.
28Deutsche Bahn
23Flixbus
149KLM
ma
5 jul.
28Deutsche Bahn
23BlaBlaCar Bus
149KLM
di
6 jul.
28Deutsche Bahn
35BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
wo
7 jul.
28Deutsche Bahn
23BlaBlaCar Bus
149KLM
do
8 jul.
28Deutsche Bahn
23BlaBlaCar Bus
149KLM

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Hamburg

Tijden en prijzen weergeven voor 19 jun.

Cheapest

23

Average

23

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Amsterdam naar Hamburg bedraagt ongeveer € 23 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 23.

goedkoopste
09:00Amsterdam, Sloterdijk6u45 15:45Hamburg
0 changes
231Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Sat, Jun 19
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Amsterdam naar Hamburg

Gem. reistijd
8 uren 56 minuten
Gem. busticket: 27
Beginpunt bus:Amsterdam
Eindpunt bus:Hamburg
Afstand busreis:368 km
Busmaatschappijen:Flixbus, BlaBlaCar Bus

Welke bussen rijden er van Amsterdam naar Hamburg?

  • Busreizen naar Hamburg worden aangeboden door FlixBus, PolskiBus en ECOLINES.
  • Vanuit Amsterdam reis je altijd rechtstreeks.
  • Met een reistijd van 5,5 uur is FlixBus het snelst.
  • Bij FlixBus en PolskiBus vind je goedkope bustickets vanaf 25 euro.
  • De bus is de goedkoopste manier om naar Hamburg te reizen.

1. FlixBus Amsterdam - Hamburg

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Amsterdam?

Busreizigers die voor FlixBus kiezen, vertrekken vanaf de halte bij station Amsterdam Sloterdijk. Deze opstapplaats is vanuit de hele omgeving goed bereikbaar met de trein, tram of stadsbus. FlixBus rijdt vijf tot zeven keer per dag naar Hamburg. Je bepaalt dus zelf of je 's ochtends, 's middags of 's avonds wilt vertrekken.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Amsterdam naar Hamburg?

De bussen die 's avonds laat op pad gaan, zijn het snelst op de eindbestemming. Dat komt doordat ze dan niet of nauwelijks stoppen. De kortste rit duurt maar 5 uur en 30 minuten. Overdag neemt een rechtstreekse rit naar Hamburg ongeveer 7 uur in beslag.

De vertrektijden zijn per dag verschillend. Maar de eerste bus vertrekt wel altijd tussen 8.00 uur en 9.00 uur. Met een rit van 7 uur kom je dan om 15.00 uur of 16.00 uur aan in Hamburg. De laatste bus rijdt rond 23.15 uur weg uit Amsterdam en is de volgende ochtend om 5.30 op de plaats van bestemming.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Hamburg?

FlixBus brengt je naar het centrum van de stad Hamburg. Het eindpunt is namelijk de bushalte bij Hamburg Hauptbahnhof. Op dit centraal station kun je direct overstappen op het stadsvervoer. Vooral de ondergrondse U-Bahn is populair.

2. PolskiBus Amsterdam - Hamburg

Vanaf welk busstation vertrekt PolskiBus in Amsterdam?

Het Poolse busbedrijf PolskiBus rijdt één keer per dag van Amsterdam naar Hamburg. Dit gebeurt in samenwerking met FlixBus. De bussen vertrekken eveneens vanaf Amsterdam Sloterdijk.

Wat zijn de bustijden van PolskiBus van Amsterdam naar Hamburg?

Als je je plek in de bus hebt opgezocht, kun je tot aan Hamburg blijven zitten. PolskiBus rijdt namelijk rechtstreeks naar deze Duitse stad. Onderweg stopt de bus wel een aantal keer om nieuwe passagiers op te laten stappen. Hierdoor duurt de reis in totaal 7 uur.

Reis je met PolskiBus? Dan vertrek je automatisch om 19.30 uur. Om 2.30 uur 's nachts heb je Hamburg bereikt en kun je op weg naar je hotel of andere slaapplaats.

Op welk busstation komt PolskiBus aan in Hamburg?

Busreizigers kunnen uitstappen bij het grote busstation bij Hamburg Hauptbahnhof. Dat je in de nacht arriveert, is in deze stad geen probleem. Er zijn namelijk genoeg nachtbussen om je verder te vervoeren. In het weekend kun je op dit tijdstip zelfs nog gebruikmaken van de U-Bahn en de S-Bahn.

3. Ecolines Amsterdam - Hamburg

Vanaf welk busstation vertrekt ECOLINES in Amsterdam?

ECOLINES is een busmaatschappij uit Letland. Het bedrijf is vooral actief in Oost-Europa. Toch kun je ook drie à vier keer per week van Amsterdam naar Hambrug reizen. Het beginpunt van je reis is Amsterdam Sloterdijk.

Wat zijn de bustijden van ECOLINES van Amsterdam naar Hamburg?

In vergelijking met de andere busmaatschappijen ben je met ECOLINES relatief lang onderweg. De reis duurt bijna 9,5 uur. De bussen rijden wel rechtstreeks zodat je ontspannen in Hamburg aankomt.

Wie met ECOLINES wil reizen, kan vertrekken op maandag, woensdag of zaterdag. In de drukste periodes van het jaar is er nog een extra rit op vrijdag. De bussen rijden altijd om 8.30 uur weg uit Amsterdam en zijn tegen 18.00 uur in Hamburg.

Op welk busstation komt ECOLINES aan in Hamburg?

Alle internationale bussen naar Hamburg hebben het centrale busstation als eindbestemming. Ook passagiers van ECOLINES stappen uit bij Hamburg Hauptbahnhof.

Reistips

Busreizen van Amsterdam naar Hamburg
Pak eenvoudig de bus naar Hamburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Hamburg te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Hamburg per bus?
Bus tickets van Amsterdam naar Hamburg zijn al verkrijgbaar vanaf € 20 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Amsterdam naar Hamburg?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 25 uit voor de bus van Amsterdam naar Hamburg. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Hamburg from Amsterdam.
Hoe ver is Hamburg van Amsterdam als ik per bus wil reizen?
Als je reist van Amsterdam naar Hamburg per bus, reken dan op een reisafstand tussen Amsterdam en Hamburg van ongeveer 368 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Hamburg per bus?
The gemiddelde reistijd per bus van Amsterdam naar Hamburg is 6 h 23 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Amsterdam naar Hamburg.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Hamburg naar Amsterdam?

Als je per bus van Amsterdam naar Hamburg reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Hamburg uitstappen op Hamburg, ZOB am Hbf.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Hamburg?

Als je van plan bent een bus vanuit Amsterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Amsterdam Centraal. Als je aankomt in Hamburg per bus, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Hamburg, ZOB am Hbf, naar het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Amsterdam naar Hamburg?
Als je de bus neemt van Amsterdam naar Hamburg, biedt Flixbus, Deutsche Bahn, Bla Bla Bus, Eurolines France of PolskiBus de beste manier om snel naar Hamburg te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Hamburg en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Amsterdam naar Hamburg?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Amsterdam naar Hamburg per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Amsterdam naar Hamburg in de Omio app.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Hamburg te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Hamburg, die je ook zou kunnen bezoeken.
Voor veel van onze klanten die per bus van Amsterdam naar Hamburg reizen, is Hamburg niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Hamburg die een bezoek waard zijn, zijn Berlijn, Kopenhagen of München. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Amsterdam naar Hamburg te komen?
Reizen van Amsterdam naar Hamburg zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amsterdam naar Hamburg.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Hamburg
Amsterdam City Centre
Voorzieningen