Bustickets van Amsterdam naar Kopenhagen

wo 16 jun.
+ Add Return

Prices across different modes

di
15 jun.
Find prices
Find prices
357Lufthansa Cityline
wo
16 jun.
40Deutsche Bahn with connection
Find prices
322Lufthansa Cityline
do
17 jun.
40Deutsche Bahn
48Flixbus
163Cityjet
vr
18 jun.
40Deutsche Bahn with connection
53Flixbus
233KLM
za
19 jun.
Find prices
48Flixbus
167Lufthansa Cityline
zo
20 jun.
40Deutsche Bahn with connection
43Flixbus
115Cityjet
ma
21 jun.
38Deutsche Bahn
Find prices
166Sas Airways
di
22 jun.
38Deutsche Bahn with connection
Find prices
195KLM
wo
23 jun.
38Deutsche Bahn with connection
Find prices
195KLM
do
24 jun.
38Deutsche Bahn with connection
53Flixbus
135Cityjet
vr
25 jun.
38Deutsche Bahn
43Flixbus
64easyJet
za
26 jun.
38Deutsche Bahn with connection
48Flixbus
121Lufthansa Cityline
zo
27 jun.
38Deutsche Bahn with connection
57Flixbus
63easyJet
ma
28 jun.
38Deutsche Bahn
Find prices
164KLM
di
29 jun.
38Deutsche Bahn with connection
Find prices
140KLM
wo
30 jun.
40Deutsche Bahn with connection
Find prices
164KLM
do
1 jul.
38Deutsche Bahn with connection
53Flixbus
115Cityjet
vr
2 jul.
38Deutsche Bahn with connection
48Flixbus
47easyJet
za
3 jul.
38Deutsche Bahn
48Flixbus
135Cityjet
zo
4 jul.
38Deutsche Bahn with connection
54Flixbus
54easyJet
ma
5 jul.
40Deutsche Bahn
Find prices
115Cityjet

These companies trust us. We sell their tickets all in one place.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

seo.routeSummaryBox.heading.bus

seo.routeSummaryBox.duration.bus
16 hour.other 32 minute.other
seo.routeSummaryBox.price.bus: 52
seo.routeSummaryBox.departure.bus:Amsterdam
seo.routeSummaryBox.arrival.bus:Kopenhagen
seo.routeSummaryBox.distance.bus:621 km
seo.routeSummaryBox.providers.bus:Flixbus

Bus van Amsterdam naar Kopenhagen: reisinformatie

De bus Amsterdam-Kopenhagen rijdt in 13,5 uur naar de Deense hoofdstad. De busverbinding is in handen van Eurolines, één van de bekendste maatschappijen voor internationale busreizen. De bussen rijden zowel doordeweeks als in de weekend om 7.00 uur 's ochtends weg uit onze hoofdstad. Deze Eurolines dienstregeling geldt zeven dagen per week zodat men altijd op de gewenste dag de busreis Kopenhagen kan maken.

De bus nemen vanuit Amsterdam

De bussen naar Kopenhagen vertrekken standaard vanaf het Eurolines busstation in Duivendrecht. Passagiers van de bus Amsterdam Kopenhagen kunnen gemakkelijk met het openbaar vervoer naar deze opstapplaats reizen. Het Eurolines busstation ligt namelijk naast treinstation Duivendrecht, ten zuidoosten van het centru,. Tevens is er op deze plek een metrostation gevestigd dat te bereiken is met metro 50 en 54. De bus is een andere optie waar reizigers graag gebruik van maken. Er zijn immers diverse stadsbussen die bij station Duivendrecht een stop maken.

In Kopenhagen aankomen met de bus

In de Deense hoofdstad Kopenhagen hangt een ontspannen sfeer. De stad is hip, sfeervol en heeft alles wat men van een hoofdstad kan verwachten: musea, mooie paleizen, een pretpark en natuurlijk tal van gezellige winkels en restaurants. Wie met de bus naar Kopenhagen reist, komt aan op het Ingerslevsgade busstation. Dit busstation ligt op 5 minuten lopen van pretpark Tivoli en op ruim een kwartier lopen van de beroemde winkelstraat Strøget. Vanaf het busstation kan men de reis echter ook goed met het openbaar vervoer vervolgen. Ingerslevsgade busstation ligt namelijk tegenover het belangrijkste treinstation van Kopenhagen. Alle lijnen van de stadstrein S-tog lopen via dit station.

Busreizen van Amsterdam naar Kopenhagen
Pak eenvoudig de bus naar Kopenhagen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Kopenhagen te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig bus ticket van Amsterdam naar Kopenhagen?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Amsterdam naar Kopenhagen is € 43. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Kopenhagen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs van een bus kaartje van Amsterdam naar Kopenhagen?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Amsterdam naar Kopenhagen, kun je rekenen op een bedrag van € 48 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is Kopenhagen van Amsterdam als ik per bus wil reizen?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Kopenhagen van Amsterdam van ongeveer 620 km. Als je overweegt een bus ticket van Amsterdam naar Kopenhagen te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Amsterdam to Kopenhagen per bus?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Amsterdam naar Kopenhagen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Kopenhagen te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 15 h 10 min.
Welke bieden vervoer aan van Amsterdam naar Kopenhagen?
Als je de bus neemt van Amsterdam naar Kopenhagen, biedt Flixbus de beste manier om snel naar Kopenhagen te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Kopenhagen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Amsterdam naar Kopenhagen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Amsterdam naar Kopenhagen per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Amsterdam naar Kopenhagen in de Omio app.
Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Kopenhagen per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Kopenhagen, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Je bus trip van Amsterdam naar Kopenhagen hoeft niet te eindigen in Kopenhagen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Kopenhagen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Stockholm, Berlijn of Hamburg. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Stockholm, Berlijn of Hamburg te gaan op Omio!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Kopenhagen reizen? Kan ik per bus reizen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Kopenhagen van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Amsterdam naar Kopenhagen en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!

Populairste reisbestemmingen