Bus van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland)

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Langenfeld (Rheinland)

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Goedkoopst

14

Gemiddelde

14

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

STUDENT AGENCY k.s.
12:00Amsterdam4u50 16:50Langenfeld (Rheinland)
0 overstappen
141Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland)

Bussen weergeven voor morgen, maandag 23 mei
STUDENT AGENCY k.s.
12:00Amsterdam4u50 16:50Langenfeld (Rheinland)
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Langenfeld (Rheinland)

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

4 u 50 m

Gemiddelde

4 u 50 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

200 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

STUDENT AGENCY k.s.
12:00Amsterdam4u50 16:50Langenfeld (Rheinland)
0 overstappen
141Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland)

distanceAfstand199 km
durationGemiddelde busduur4 h 50 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 18
changesDirecte busJa

Met bussen van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) leg je reis 199 km af wat gemiddeld 4 h 50 min duurt bij onze reispartners zoals. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 18 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 14.

Busmaatschappijen: Deutsche Bahn van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland)

Koop je officiële tickets voor de bus tussen Amsterdam en Langenfeld (Rheinland) bij Deutsche Bahn vanaf € 14 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van bus in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je bus van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland). DB gebruikt verschillende soorten bussen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde bussen.

Reistips: bus van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland)

Pak eenvoudig de bus naar Langenfeld (Rheinland). Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) te reizen.
FAQs
Bustickets van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) zijn al verkrijgbaar vanaf € 14 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 18  te betalen voor een bus ticket tussen Amsterdam en Langenfeld (Rheinland).
De afstand van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) per bus is ongeveer 199 km.
De reis per bus van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) duurt gemiddeld 4 h 50 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland).
Als je liever vroeg in de ochtend bussen pakt van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland), een eerste bus vertrekt om 12: 00. Als je liever nacht bussen van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland), een laatste bus van de dag vertrekt om 12: 00. Omio toont jou een recentste bus van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 18 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) een paar maanden van tevoren te boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Langenfeld (Rheinland), reizen ook vaak naar Keulen, Berlijn of Düsseldorf. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Langenfeld (Rheinland) en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland) wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam

Meer reisopties per bus van Amsterdam naar Langenfeld (Rheinland)

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal