Bus van Amsterdam naar Londen

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 29 jan.

Goedkoopst

35

Gemiddelde

48

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
22:00Amsterdam10u10 07:10Londen
0 overstappen
351Enkele reis
2e goedkoopste
22:00Amsterdam10u10 07:10Londen
0 overstappen
391Enkele reis
07:05Amsterdam13u10 19:15Londen
1 overstap
401Enkele reis
21:05Amsterdam12u00 08:05Londen
0 overstappen
401Enkele reis
20:35Amsterdam10u45 06:20Londen
0 overstappen
401Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Londen

Bussen weergeven voor morgen, zondag 29 januari
07:05Amsterdam13u10 19:15Londen
1 overstap
13:45Amsterdam19u30 08:15Londen
1 overstap
20:35Amsterdam10u45 06:20Londen
0 overstappen
21:05Amsterdam12u00 08:05Londen
0 overstappen
22:00Amsterdam10u10 07:10Londen
0 overstappen
22:00Amsterdam10u10 07:10Londen
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
29 jan.
ma
30 jan.
di
31 jan.
wo
01 feb.
do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 29 jan.

Snelste reis

10 u 10 m

Gemiddelde

12 u 37 m

Bussen per dag

6

Afstand busreis

357 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Londen rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
22:00Amsterdam10u10 07:10Londen
0 overstappen
351Enkele reis
snelste
22:00Amsterdam10u10 07:10Londen
0 overstappen
391Enkele reis
2e snelste
20:35Amsterdam10u45 06:20Londen
0 overstappen
401Enkele reis
21:05Amsterdam12u00 08:05Londen
0 overstappen
401Enkele reis
07:05Amsterdam13u10 19:15Londen
1 overstap
401Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Londen?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden bus: bus van Amsterdam naar Londen

distanceAfstand356 km
durationGemiddelde reistijd met de bus10 u 10 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 33
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Ouibus, Flixbus of BlaBlaCar Bus

Bij busreizen van Amsterdam naar Londen leg je 356 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurolines France, Ouibus, Flixbus of BlaBlaCar Bus gemiddeld 10 u 10 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 30 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 33.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Amsterdam naar Londen

Je kunt bij FlixBus en BlaBlaCar Bus met de bus van Amsterdam naar Londen reizen voor slechts € 30. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reisroute en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Bussen van Amsterdam naar Londen

Reizen van Amsterdam naar Londen met de bus is zeer betaalbaar. Bijna acht busmaatschappijen bedienen de route Amsterdam - Londen. De afstand tussen de twee steden is 220 mijl en het duurt slechts 11 uur om Londen te bereiken voor een non-stop busreis. De meeste bussen hebben uitstekende voorzieningen om de reis zeer comfortabel te maken.

Welke busmaatschappijen reizen van Amsterdam naar Londen?

De busroute Amsterdam-Londen wordt bediend door grote busmaatschappijen, waaronder Bla Bla Bla Bus, Eurolines Frankrijk, Eurolines Duitsland, ALSA, Eurolines Nederland, FlixBus en Rede Expressos. De meeste bussen van Amsterdam naar Londen bieden ook de beste voorzieningen aan boord, zoals handbagage, airconditioning, extra beenruimte, gratis WiFi en USB-poorten op elke rij.

Hoe lang rijdt de bus van Amsterdam naar Londen?

De gemiddelde non-stop busreis van Amsterdam naar Londen duurt 11 uur. Niet alle bussen rijden echter rechtstreeks en kunnen tussen steden stoppen. De haltes zijn zeer kort, dus de aankomsttijd kan niet erg verschillen.

Hoeveel bussen zijn er van Amsterdam naar Londen?

Er zijn dagelijks 16 bussen van Amsterdam naar Londen. Het vertrek is verspreid over de dag, met het vroegste vertrek om 12:10 uur en de laatste bus om 23:50 uur. Dit geeft reizigers de mogelijkheid om te kiezen tussen de dag- of nachtritten.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Amsterdam naar Londen?

Vertrek busstation: Er zijn twee bushaltes om vanuit Amsterdam te vertrekken, namelijk station Sloterdijk en station Duivendrecht. Station Sloterdijk ligt 2,5 mijl ten noordwesten van Amsterdam. De bus, trein, metro of metro kan worden gebruikt om vanaf Amsterdam station Sloterdijk te bereiken. De bus is het beste alternatief omdat het de goedkoopste bus is en slechts 19 minuten duurt. De bus is elke 15 minuten beschikbaar. Het station Duivendrecht ligt op 3,7 mijl van Amsterdam Centraal. De gemakkelijkste manier om Duivendrecht te bereiken is met de metro, die slechts 12 minuten duurt.

Aankomst busstation: Het aankomst busstation in Londen is het Victoria Coach Station. Het is gelegen aan Palace Road, op korte loopafstand van het treinstation Victoria. Het heeft uitstekende vervoersverbindingen met busdiensten, metro's en het hoofdspoor, waardoor het zeer eenvoudig is om door te gaan naar elke locatie in Londen. Victoria Coach station beschikt ook over verschillende faciliteiten om het de reizigers zo comfortabel mogelijk te maken. Enkele van de faciliteiten zijn onder andere geautomatiseerde kaartjesautomaten, restaurants, krantenkiosken, oplaadpunten voor telefoons, telefooncellen, telefoonautomaten en geldautomaten op locatie.

Reistips: bus van Amsterdam naar Londen

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Londen te reizen.
FAQs
Bustickets van Amsterdam naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 30 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je in de komende 7 dagen busticketprijs voor een enkele reis wilt boeken, kun je erop rekenen dat de bus van Amsterdam naar Londen gemiddeld € 33  kost.
De afstand van Amsterdam naar Londen per bus is ongeveer 356 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Amsterdam naar Londen is 10 u 10 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Amsterdam naar Londen koopt.
Als je de bus van Amsterdam naar Londen, neemt biedt Eurolines France, Ouibus, Flixbus of BlaBlaCar Bus de beste manier om snel naar Londen te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Amsterdam naar Londen aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er zijn directe busreizen van Amsterdam naar Londen, en jij kunt een directe de bus voor deze reis vinden bij Flixbus, Infobus, BlaBlaCar Bus of Megabus  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat reserveren voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Een eerste de bus van Amsterdam naar Londen vertrekt om 22: 30   en een laatste de bus voor deze vertrekt om 22: 30. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de bus van Amsterdam naar Londen dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Amsterdam naar Londen gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 33. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Amsterdam naar Londen zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Amsterdam naar Londen reizen, is Londen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Londen die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Brussel of Manchester. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal