Bus van Amsterdam naar Luxemburg

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Luxemburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

47

Gemiddelde

47

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

12:25Amsterdam7u55 20:20Luxemburg
1 overstap
471Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Luxemburg

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
12:25Amsterdam7u55 20:20Luxemburg
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Luxemburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

7 u 55 m

Gemiddelde

7 u 55 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

319 km

Het is lastig om van Amsterdam naar Luxemburg te reizen zonder minstens een overstap.

12:25Amsterdam7u55 20:20Luxemburg
1 overstap
471Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Amsterdam naar Luxemburg

distanceAfstand319 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de bus6 u 15 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 29
frequencyFrequentie7 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 3 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenOuibus, Eurolines France, Deutsche Bahn, BlaBlaCar Bus of Flixbus

Bij busreizen van Amsterdam naar Luxemburg leg je reis 319 km af, wat bij onze reispartners zoals Ouibus, Eurolines France, Deutsche Bahn, BlaBlaCar Bus of Flixbus gemiddeld 6 u 15 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 7 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 29 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 20. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Amsterdam Centraal en arriveren in Luxembourg, P& R Bouillon.

Busmaatschappijen: FlixBus, Deutsche Bahn en BlaBlaCar Bus van Amsterdam naar Luxemburg

Voor slechts € 20 kun je reizen met een bus van Amsterdam naar Luxemburg met FlixBus, Deutsche Bahn en BlaBlaCar Bus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn
FlixBus
BlaBlaCar Bus

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de bus in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van bussen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je bus van Amsterdam naar Luxemburg.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus van Amsterdam naar Luxemburg bus, informatie:

 • Gemiddelde duur: 6 u 33 min
 • Gemiddelde prijs: € 20
 • FlixBus frequentie: 3 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS) is een populaire Franse aanbieder die langeafstandsdiensten aanbiedt voor de bus in tien landen in Europa en die meer dan 300 bestemmingen aandoet. Het is een dochteronderneming van de Franse autodeeldienst BlaBlaCar. Standaardvoorzieningen op BlaBlaCar-Bus zijn onder andere toiletten, airconditioning, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus, extra beenruimte en verstelbare stoelen. Er is ook gratis wifi beschikbaar op bepaalde routes. Het enige type ticket van BlaBlaCar-Bus is het standaardticket, waarmee elke reiziger één stuk handbagage en maximaal twee tassen voor in het ruim mag meenemen.

Welke bussen rijden er van Amsterdam naar Luxemburg?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Amsterdam naar Luxemburg aan?
 • Voor een goedkope busreis naar Luxemburg kun je terecht bij Flixbus, Ouibus of Eurolines.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Ouibus en Flixbus bieden rechtstreekse bussen van Amsterdam naar Luxemburg aan.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • Je kunt al na 5 uur en 45 uur in Luxemburg zijn met de snelste busreis van Flixbus.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Tickets voor bussen van Amsterdam naar Luxemburg kun je 45 dagen van tevoren bestellen bij Eurolines, bij Flixbus kun je 4-6 weken aanhouden en bij Ouibus 4 maanden.
 • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
 • Omio kan bustickets van Amsterdam naar Luxemburg snel en efficiënt voor je regelen.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Amsterdam naar Luxemburg?

Eurolines zet dagelijks ongeveer 6-10 bussen van Amsterdam naar Luxemburg in. Het zijn wel altijd busreizen met één of twee overstappen. Je snelste reismogelijkheid duurt exact 22 uur.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Amsterdam naar Luxemburg?

Via Flixbus kun je dagelijks vijf busreizen naar Luxemburg boeken. De snelste directe bus van Flixbus doet er 5 uur en 45 minuten over. De snelste reis met overstap neemt 7 uur en 35 minuten in beslag.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Amsterdam naar Luxemburg?

Ouibus biedt directe busreizen en ritten met overstap aan. De maatschappij rijdt ongeveer 1 à 2 keer per dag. Zowel bij de rechtstreekse busreizen als bij de ritten met overstap mag je rekenen op een reisduur van 7 uur en 55 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Amsterdam?

Bussen van Flixbus en Ouibus vertrekken van het ruim opgezette station Amsterdam Sloterdijk. Met de metro, bus of trein kun je hier heel gemakkelijk komen.

Eurolines vertrekt vanaf station Duivendrecht. Deze locatie is goed te bereiken met de metro, een aantal stoptreinen of met stadsbussen.

Een aantal bussen van Ouibus vertrekt vanaf Schiphol Airport. Vanuit Amsterdam ben je binnen een half uur met de trein op Schiphol.

Op welke busstations komen bussen aan in Luxemburg?

Bussen van Eurolines stoppen bij Avenue de la Faiancerie, in de buurt van het universiteitscomplex. Om in het centrum te komen maak je gebruik van stadsbussen.

Bijna alle bussen van Flixbus hebben Rue Mercier als eindstation. Het centrale trein- en busstation van Luxemburg bevindt zich op loopafstand.

Bussen van Ouibus hebben Place de la Gare als eindstation. Vanaf de halte loop je in een paar minuten naar het nabijgelegen centraal station, waar je over kunt stappen op de trein of de vele stadsbussen.

Reistips: bus van Amsterdam naar Luxemburg

Pak eenvoudig de bus naar Luxemburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Luxemburg te reizen.
FAQs
Bustickets van Amsterdam naar Luxemburg hoeven niet meer dan € 20 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Amsterdam naar Luxemburg.
Als je je bustickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Amsterdam naar Luxemburg met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 29.
Bij de route van Amsterdam naar Luxemburg per bus leg je ongeveer 319 km  af.
De gemiddelde reistijd met de bus van Amsterdam naar Luxemburg is 6 u 15 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Amsterdam naar Luxemburg koopt.

Voordat je je reis van Amsterdam naar Luxemburg gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Amsterdam vanaf Amsterdam Centraal vertrekken en in Luxemburg aankomen op Luxembourg, P&R Bouillon.

De meeste mensen pakken de bus vanaf Amsterdam Centraal, wat op ongeveer 916 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Luxembourg, P& R Bouillon, dat op 2.2 km van het stadscentrum ligt.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Amsterdam naar Luxemburg kun je de bus nemen van Ouibus, Eurolines France, Deutsche Bahn, BlaBlaCar Bus of Flixbus. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Amsterdam naar Luxemburg om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er zijn 3 directe busreizen per dag van Amsterdam naar Luxemburg. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Amsterdam naar Luxemburg is 7. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Amsterdam om 05: 30. Een laatste de bus vertrekt van Amsterdam om 21: 55. Check Omio voor de recentste de bus vertrektijden van Amsterdam naar Luxemburg en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Amsterdam naar Luxemburg binnen de komende 7 dagen gaat boeken, betaal je gemiddeld € 29 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Amsterdam naar Luxemburg een paar maanden van tevoren.
Veel van onze klanten die een reis naar Luxemburg per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Parijs of Frankfurt am Main. Check Omio voor de beste verbindingen van Luxemburg naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Amsterdam naar Luxemburg zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de bus van Amsterdam naar Luxemburg te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Amsterdam naar Luxemburg te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Amsterdam naar Luxemburg te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal