De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Madrid

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Cheapest

103

Average

103

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Amsterdam naar Madrid bedraagt ongeveer € 103 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 103.

goedkoopste
08:15Amsterdam24u15 08:30Madrid, Estación Sur
1 changes
1031Enkele reis
goedkoopste
08:15Amsterdam, Sloterdijk23u45 08:00Madrid
1 changes
1031Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Madrid

Bussen weergeven voor morgen, do 9 dec.
08:15Amsterdam24u15 08:30Madrid, Estación Sur
0 changes
08:15Amsterdam, Sloterdijk23u45 08:00Madrid
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
Vind prijzen
166Iberia
do
9 dec.
103Flixbus
118Iberia
vr
10 dec.
164Flixbus
136Vueling
za
11 dec.
134Flixbus
129Iberia
zo
12 dec.
95Flixbus
106Iberia
ma
13 dec.
96Flixbus
101Vueling
di
14 dec.
Vind prijzen
79Iberia
wo
15 dec.
Vind prijzen
88Vueling
do
16 dec.
98Flixbus
100Vueling
vr
17 dec.
93BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
za
18 dec.
108Flixbus
100Vueling
zo
19 dec.
98BlaBlaCar Bus
95Vueling
ma
20 dec.
93BlaBlaCar Bus
101Vueling
di
21 dec.
110BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
wo
22 dec.
144BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
do
23 dec.
114Flixbus
162Vueling
vr
24 dec.
111Flixbus
139Vueling
za
25 dec.
118BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
zo
26 dec.
138BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
ma
27 dec.
114Flixbus
139Vueling
di
28 dec.
108BlaBlaCar Bus
138Vueling

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Madrid

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Snelste reis

23 u 45 m

Gemiddelde

1d

Bussen per dag

2

Afstand busreis

1481 km

Het is lastig om van Amsterdam naar Madrid te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
08:15Amsterdam, Sloterdijk23u45 08:00Madrid
1 changes
1031Enkele reis
2e snelste
08:15Amsterdam24u15 08:30Madrid, Estación Sur
1 changes
1031Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over bussen tussen Amsterdam en Madrid

distanceAfstand1481 km
durationGemiddelde busduur23 h 45 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 118
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Flixbus of Alsa

Met bussen van Amsterdam naar Madrid leg je reis 1481 km af wat gemiddeld 23 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Eurolines France, Flixbus of Alsa. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 95 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 118. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Busmaatschappijen

Bus tussen Amsterdam en Madrid met FlixBus en Alsa

Je kunt reizen met een bus van Amsterdam naar Madrid met FlixBus en Alsa voor slechts € 95. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste trip zien.

Alsa
FlixBus

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op bus reizen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Bus Amsterdam-Madrid

De bus Amsterdam-Madrid vertrekt om 1 uur ‘s middags en gaat één keer per dag. Alsa is het enige bedrijf die deze reis levert. Voor de busreis Madrid is er één overstap en er is geen verandering in de tijden in het weekend of in de avond.

Amsterdam-Madrid

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland met tal van activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder enkele musea en theaters. Bovendien is een boottochtje op de grachtengordel de ideale manier om de stad te leren kennen. Madrid is de hoofdstad van Spanje, en ook hier bevinden zich tal van musea en interessante trekpleisters. Madrid heeft het grootste stierenvechtarena van Spanje met een speciaal seizoen waarbij er elke dag stierengevechten gehouden worden. Naast de stierengevechten zijn er ook muziekconcerten waarbij volop gefeest wordt. Madrid staat ook bekend om haar bruisend nachtleven.

Reistips

Busreizen van Amsterdam naar Madrid
Pak eenvoudig de bus naar Madrid. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Madrid te reizen.
FAQs
Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Amsterdam naar Madrid?
Bustickets van Amsterdam naar Madrid hoeven niet meer dan € 95 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Amsterdam naar Madrid voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Amsterdam naar Madrid?
De Amsterdam naar Madrid busticketsprijs is gemiddeld € 118  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Madrid met de bus?
De bus afstand van Amsterdam naar Madrid is circa 1481 km.
Hoe lang doet de bus van Amsterdam naar Madrid erover?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Madrid per bus is 23 h 45 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Amsterdam naar Madrid.
Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Amsterdam naar Madrid?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Madrid gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 aankomen in Madrid.

Waar is het busstation in Amsterdam om naar Madrid te gaan? Waar is het busstation in Madrid gelegen?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Amsterdam Centraal, wat ongeveer 916 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83, dat 3.1 km ligt van het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Amsterdam naar Madrid?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Madrid kun je een bus nemen van Eurolines France, Flixbus of Alsa. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Amsterdam naar Madrid om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe ver van tevoren moet ik aanschaffen om bustickets van Amsterdam naar Madrid te scoren met de beste prijs?
Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets van Amsterdam naar Madrid gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 118 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Amsterdam naar Madrid een paar maanden van tevoren te boeken.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Madrid te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Madrid, die je ook zou kunnen bezoeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Madrid, reizen ook vaak naar Barcelona, Valencia of Sevilla. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Madrid en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Wat is de beste manier om te reizen van Amsterdam naar Madrid per bus met de Omio-app?
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Amsterdam naar Madrid zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Amsterdam naar Madrid te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Kan ik van Amsterdam naar Madrid reizen per bus in plaats van met de auto?
Reizen van Amsterdam naar Madrid zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amsterdam naar Madrid.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Madrid
Amsterdam City Centre
Voorzieningen