VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
90Flixbus
174KLM
ma
24 jan.
32BlaBlaCar Bus
199Air France
di
25 jan.
32BlaBlaCar Bus
190Air France
do
27 jan.
39BlaBlaCar Bus
198Air France
vr
28 jan.
34BlaBlaCar Bus
198Air France
za
29 jan.
32BlaBlaCar Bus
190Air France
zo
30 jan.
50Flixbus
250KLM
ma
31 jan.
32BlaBlaCar Bus
198Air France
di
1 feb.
44BlaBlaCar Bus
222Air France
do
3 feb.
34BlaBlaCar Bus
198Air France
zo
6 feb.
32BlaBlaCar Bus
182KLM
wo
9 feb.
32BlaBlaCar Bus
190Air France
do
10 feb.
32BlaBlaCar Bus
174KLM
vr
11 feb.
32BlaBlaCar Bus
181KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Amsterdam en Montpellier

distanceAfstand977 km
durationGemiddelde busduur17 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 43
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Amsterdam naar Montpellier leg je reis 977 km af wat gemiddeld 17 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 43 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 32. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines).

Busmaatschappijen: Bus van Amsterdam naar Montpellier met FlixBus

Je kunt reizen met een bus van Amsterdam naar Montpellier met FlixBus voor slechts € 32. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste trip zien.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope bus -aanbieders in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands bus te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: Busreizen van Amsterdam naar Montpellier

Pak eenvoudig de bus naar Montpellier. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Montpellier te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Amsterdam naar Montpellier?

Bustickets van Amsterdam naar Montpellier zijn al verkrijgbaar vanaf € 32 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Amsterdam naar Montpellier?

De Amsterdam naar Montpellier busticketsprijs is gemiddeld € 43  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.

Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Montpellier met de bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Amsterdam naar Montpellier per bus ongeveer 977 km  is.

Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar Montpellier per bus?

De reisduur per bus van Amsterdam naar Montpellier kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 17 h 40 min.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Amsterdam en Montpellier zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Als je per bus van Amsterdam naar Montpellier reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Montpellier uitstappen op Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines).

Waar is het busstation in Amsterdam om naar Montpellier te gaan? Waar is het busstation in Montpellier gelegen?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Amsterdam Centraal, wat ongeveer 916 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines), dat 3.3 km ligt van het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Amsterdam naar Montpellier per bus?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Montpellier te brengen per bus. Op de route naar Montpellier vanuit Amsterdam kun je reizen met Flixbus of Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Amsterdam naar Montpellier, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoe vroeg moet ik bustickets aanschaffen voor Amsterdam naar Montpellier om de beste aanbiedingen te krijgen?

De prijs van een bustickets enkele reis van Amsterdam naar Montpellier kost gemiddeld € 43 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets tussen Amsterdam en Montpellier een paar maanden van te voren boeken.

Ben je van plan om van Amsterdam naar Montpellier te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Montpellier, die je ook zou kunnen bezoeken.

Je bus trip van Amsterdam naar Montpellier hoeft niet te eindigen in Montpellier. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Montpellier die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Barcelona of Marseille. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Barcelona of Marseille te gaan op Omio!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Amsterdam naar Montpellier per bus?

Als je per bus wilt reizen van Amsterdam naar Montpellier met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Amsterdam en Montpellier, zowel vooraf als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Amsterdam naar Montpellier als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Amsterdam naar Montpellier wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Montpellier
Amsterdam City Centre
Voorzieningen