Bus van Amsterdam naar Montpellier

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Montpellier

Tijden en prijzen weergeven voor 26 jun.

Goedkoopst

115

Gemiddelde

128

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

2e goedkoopste
12:25Amsterdam19u20 07:45Montpellier
1 overstap
1151Enkele reis
13:45Amsterdam20u10 09:55Montpellier
1 overstap
1411Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Montpellier

Bussen weergeven voor morgen, zondag 26 juni
12:25Amsterdam19u20 07:45Montpellier
1 overstap
13:45Amsterdam20u10 09:55Montpellier
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
26 jun.
ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Montpellier

Tijden en prijzen weergeven voor 26 jun.

Snelste reis

19 u 20 m

Gemiddelde

19 u 45 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

977 km

Het is lastig om van Amsterdam naar Montpellier te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
12:25Amsterdam19u20 07:45Montpellier
1 overstap
1151Enkele reis
13:45Amsterdam20u10 09:55Montpellier
1 overstap
1411Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Amsterdam naar Montpellier

distanceAfstand977 km
durationGemiddelde busduur18 h 50 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 85
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of Movelia

Met bussen van Amsterdam naar Montpellier leg je reis 977 km af wat gemiddeld 18 h 50 min duurt bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of Movelia. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 85 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 69. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines).

Busmaatschappijen: FlixBus van Amsterdam naar Montpellier

Je kunt reizen met een bus tussen Amsterdam en Montpellier met FlixBus voor slechts € 69. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: bus van Amsterdam naar Montpellier

Pak eenvoudig de bus naar Montpellier. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Montpellier te reizen.
FAQs
Bustickets van Amsterdam naar Montpellier hoeven niet meer dan € 69 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Amsterdam naar Montpellier voor je volgende vakantie.
De Amsterdam naar Montpellier busticketsprijs is gemiddeld € 85  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
Je moet erop rekenen ongeveer 977 km  af te leggen van Amsterdam naar Montpellier per bus.
The gemiddelde reistijd per bus van Amsterdam naar Montpellier is 18 h 50 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Amsterdam naar Montpellier.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Amsterdam naar Montpellier is het heel fijn om te weten dat Amsterdam Centraal het meest populaire bus station is voor reizigers die van Amsterdam vertrekken en dat Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Montpellier.

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Amsterdam Centraal en reizen ongeveer 916 m van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines) en moeten ongeveer 7.4 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Montpellier.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Montpellier te brengen per bus. Op de route naar Montpellier vanuit Amsterdam kun je reizen met BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of Movelia. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Amsterdam naar Montpellier, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Je kunt een eerste bus van Amsterdam naar Montpellier nemen om 06: 45   of neem een laatste bus van Amsterdam naar Montpellier vertrekkend om 22: 25. Kijk voor het recentste Amsterdam Montpellier bus schema op Omio en boek de beste tijd voor een bus op deze reis.
Je kunt zien dat een bus van Amsterdam naar Montpellier gemiddeld € 85 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Amsterdam naar Montpellier over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Je bus trip van Amsterdam naar Montpellier hoeft niet te eindigen in Montpellier. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Montpellier die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Barcelona of Marseille. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Barcelona of Marseille te gaan op Omio!
Je kunt je bustickets van Amsterdam naar Montpellier zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Amsterdam naar Montpellier bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Montpellier vanaf Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Amsterdam naar Montpellier en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Montpellier

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal