VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
60Deutsche Bahn
50Flixbus
211Lufthansa Cityline
zo
17 okt.
50Deutsche Bahn
50Flixbus
312KLM
ma
18 okt.
38Deutsche Bahn
39BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
di
19 okt.
38Deutsche Bahn
39BlaBlaCar Bus
135Eurowings
wo
20 okt.
38Deutsche Bahn
40Flixbus
135Eurowings
do
21 okt.
Vind prijzen
39BlaBlaCar Bus
135Eurowings
vr
22 okt.
40Deutsche Bahn
35Flixbus
135Eurowings
za
23 okt.
40Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
138Lufthansa Cityline
zo
24 okt.
38Deutsche Bahn
35Flixbus
138Lufthansa Cityline
ma
25 okt.
38Deutsche Bahn
36Flixbus
122Lufthansa Cityline
di
26 okt.
38Deutsche Bahn
35Flixbus
122Lufthansa Cityline
wo
27 okt.
38Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
138Lufthansa Cityline
do
28 okt.
Vind prijzen
32BlaBlaCar Bus
133KLM
vr
29 okt.
40Deutsche Bahn
35Flixbus
122Lufthansa Cityline
za
30 okt.
38Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
122Lufthansa Cityline
zo
31 okt.
38Deutsche Bahn
31Flixbus
122Lufthansa Cityline
ma
1 nov.
38Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
163Air Dolomiti
di
2 nov.
38Deutsche Bahn
35Flixbus
115Eurowings
wo
3 nov.
38Deutsche Bahn
32BlaBlaCar Bus
115Eurowings
do
4 nov.
Vind prijzen
28BlaBlaCar Bus
115Eurowings

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Bus van Amsterdam naar München: reisinformatie

Meerdere keren per dag vertrekt de bus Amsterdam-München. Met Flixbus biedt verschillende busreizen per dag aan, maar ook Megabus en Postbus laten bussen rijden tussen de twee steden. De verbindingen zijn uitstekend en meestal rechtstreeks, slechts in enkele gevallen moet er een keer overgestapt worden. De rechtstreekse busreis München van ruim 800 kilometer duurt ongeveer 12 uur terwijl de reis met een overstap zo'n 15 tot 17 uur in beslag neemt. De bussen tussen Amsterdam en München rijden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, zodat reizigers de hele dag door kunnen vertrekken.

De bus nemen vanuit Amsterdam

De bus Amsterdam München vertrekt vanaf Amsterdam Sloterdijk, dat gemakkelijk bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Zo rijden er vanaf Amsterdam CS regelmatig treinen naar Amsterdam Sloterdijk. Vanuit het centrum van Amsterdam is Sloterdijk uitstekend bereikbaar met metro 50. Met tram 12 en bijvoorbeeld de buslijnen 15, 48, 61, 69 en spitsbus 269 kan er vanaf Amsterdam eveneens naar Sloterdijk gereisd worden. 's Nachts zijn de nachtbussen 348 en 369 beschikbaar.

In München aankomen met de bus

De Bus Amsterdam München arriveert in de Beierse hoofdstad op München ZOB (Zentral Omnibus Bahnhof), een groot modern busstation bij het centrum. Vanaf deze locatie kan er met bijvoorbeeld trams, bussen, de metro (U-Bahn) of een taxi eenvoudig naar alle bestemmingen in de stad en daarbuiten gereisd worden. Onder andere tram 17 en bus 100 bieden verbindingen aan met het centrum. In de stad zijn aantrekkelijke bezienswaardigheden te vinden zoals het Deutsches Museum, Slot Nymphenburg, dierenpark Hellabrunn, het BMW Museum en het Nationaal Theater aan de Max-Joseph-Platz.

Reistips

Busreizen van Amsterdam naar München
Pak eenvoudig de bus naar München. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar München te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Amsterdam naar München?
Bus tickets van Amsterdam naar München zijn al verkrijgbaar vanaf € 39 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de prijs van een bus kaartje van Amsterdam naar München?
Het boeken van bus tickets naar München van Amsterdam kost gemiddeld € 45. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Amsterdam naar München te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar München met de bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Amsterdam naar München? De afstand tussen Amsterdam en München per bus is ongeveer 668 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Amsterdam naar München te vinden.
Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar München per bus?
The gemiddelde reistijd per bus van Amsterdam naar München is 11 h 45 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Amsterdam naar München.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in München?

Als je per bus van Amsterdam naar München reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in München uitstappen op München, ZOB.

Hoe ver van het centrum in Amsterdam en München zijn de belangrijkste?

Als je van plan bent een bus vanuit Amsterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Amsterdam Centraal. Als je aankomt in München per bus, ga er dan vanuit dat je 1 km moet reizen van het belangrijkste bus station, München, ZOB, naar het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Amsterdam naar München?
Als je de bus neemt van Amsterdam naar München, biedt Flixbus, Eurolines France of Deutsche Bahn de beste manier om snel naar München te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar München en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik een directe bus verbinding van Amsterdam naar München?
Zoek je een directe bus van Amsterdam naar München? Overweeg om bus tickets van Amsterdam naar München te kopen van Flixbus. Als je geen perfecte verbinding per bus van Amsterdam naar München vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in München te komen.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Amsterdam naar München te reizen?
Wil je per bus reizen van Amsterdam naar München? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ben je van plan om van Amsterdam naar München te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van München, die je ook zou kunnen bezoeken.
Veel van onze klanten die een reis naar München per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Berlijn, Praag of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van München naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Amsterdam naar München?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Amsterdam naar München te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Amsterdam naar München vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
München
Amsterdam City Centre
Voorzieningen