De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 22 sep.

Cheapest

20

Average

20

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Amsterdam naar Parijs bedraagt ongeveer € 20 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 20.

goedkoopste
23:55Amsterdam, Sloterdijk6u15 06:10Parijs
0 changes
201Enkele reis
goedkoopste
14:55Amsterdam, Sloterdijk7u10 22:05Parijs
0 changes
201Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, wo 22 sep.
14:55Amsterdam, Sloterdijk7u10 22:05Parijs
0 changes
23:55Amsterdam, Sloterdijk6u15 06:10Parijs
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
21 sep.
Vind prijzen
35BlaBlaCar Bus
263Swiss
wo
22 sep.
135Thalys
19Flixbus
223tab
do
23 sep.
135Thalys
17Flixbus
230Lufthansa
vr
24 sep.
135Thalys
19Flixbus
243Air Dolomiti
za
25 sep.
Vind prijzen
17Flixbus
191Swiss
zo
26 sep.
122Thalys
17Flixbus
166Lufthansa
ma
27 sep.
Vind prijzen
17Flixbus
160Lufthansa
di
28 sep.
72Thalys
17Flixbus
163Austrian Airlines
wo
29 sep.
78Thalys
17Flixbus
159Austrian Airlines
do
30 sep.
116Thalys
17Flixbus
136Lufthansa Cityline
vr
1 okt.
131Thalys
17Flixbus
135Austrian Airlines
za
2 okt.
98Thalys
17Flixbus
90Austrian Airlines
zo
3 okt.
98Thalys
17Flixbus
136Lufthansa Cityline
ma
4 okt.
98Thalys
17Flixbus
135Austrian Airlines
di
5 okt.
98Thalys
Vind prijzen
105Swiss
wo
6 okt.
174Deutsche Bahn
17Flixbus
111Austrian Airlines
do
7 okt.
92Thalys
17Flixbus
109Swiss
vr
8 okt.
98Thalys
Vind prijzen
90Austrian Airlines
za
9 okt.
94Thalys
17BlaBlaCar Bus
90Austrian Airlines
zo
10 okt.
98Thalys
17Flixbus
104Lufthansa Cityline
ma
11 okt.
98Thalys
Vind prijzen
104Lufthansa

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 22 sep.

Snelste reis

6 u 15 m

Gemiddelde

6 u 42 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

431 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Parijs rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 6 u 42 m over de afstand van 431 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 6 u 15 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 7 u 10 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
23:55Amsterdam, Sloterdijk6u15 06:10Parijs
0 changes
201Enkele reis
2e snelste
14:55Amsterdam, Sloterdijk7u10 22:05Parijs
0 changes
201Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke bussen reizen van Amsterdam naar Parijs?

  • Busvervoerders FlixBus, OUIBUS, ALSA en Eurolines rijden van Amsterdam naar Parijs.
  • Onderweg hoef je niet over te stappen.
  • OUIBUS en FlixBus bieden de snelste busreis aan met een reisduur van 7 uur en 10 minuten.
  • De goedkoopste bustickets zijn beschikbaar vanaf 19 euro.
  • Bustickets zijn goedkoper dan tickets voor een trein of een vlucht.

Flixbus van Amsterdam naar Parijs: FlixBus

De bussen van FlixBus vertrekken in Amsterdam vanaf station Sloterdijk. Op een gemiddelde doordeweekse dag vertrekken er negen bussen. De vertrektijden zijn niet evenredig verspreid over de hele dag.

Alle reizen van FlixBus van Amsterdam naar Parijs zijn rechtstreekse reizen. De kortste busreis van FlixBus duurt 7 uur en 10 minuten, de langste neemt 10 uur en 5 minuten in beslag.

De allereerste dienst van FlixBus vertrekt om 07.45 uur. Je komt dan aan in Parijs om 15.10 uur. De laatste dienst van FlixBus vertrekt om 23.50 uur. Je rijdt dan 's nachts en komt om 07.00 uur aan in Parijs.

Aankomststation FlixBus in Parijs: Porte Maillot

De bussen van FlixBus komen in Parijs aan op Porte Maillot. Wil je naar het centrum van Parijs, dan neem je metrolijn 1, richting Château de Vincennes. Voor hartje centrum stap je dan uit bij Chatelet. Wil je met de trein naar het zuiden, dan stop je op dezelfde lijn bij Gare de Lyon. Ga je juist richting noorden, dan neem je op metrostation Chatelet metrolijn 4 richting Porte de Glingancourt en stapt uit op Gare de Nord.

OUIBUS van Amsterdam naar Parijs

De bussen van OUIBUS vertrekken in Amsterdam vanaf station Sloterdijk. Op een gemiddelde doordeweekse dag vertrekken er vijf bussen. In de ochtend vertrekken twee diensten, de rest van de ritten zijn door de dag heen verspreid.

De meeste busdiensten van OUIBUS mag je beschouwen als rechtstreekse diensten. Er is één busdienst waarbij je moet overstappen. De kortste busreis van OUIBUS neemt 7 uur en 10 minuten in beslag. De langste busreis duurt 8 uur en 10 minuten.

De eerste bus van OUIBUS vertrekt om 09.00 uur. Je aankomst in Parijs is dan gepland om 17.10 uur. De laatste bus vertrekt om 23.00 uur en je komt de volgende ochtend om ongeveer 06.00 uur aan.

Aankomststation OUIBUS in Parijs: Gare de Paris Bercy Bourgogne

De bussen van OUIBUS komen aan op het busstation in het centrum van Parijs. Dit busstation staat bekend als Gare de Paris Bercy Bourgogne. Je kunt het beste op metrostation Bercy metrolijn 14 richting Gare de Lyon nemen. Wil je naar Gare du Nord? Neem dan vanaf Gare de Lyon lijn 1 richting Chatelet en stap over op lijn 4 richting Porte de Glignancourt.

ALSA van Amsterdam naar Parijs

Bussen van ALSA vertrekken vanaf Amsterdam Sloterdijk. Per dag gaan er twee bussen richting Parijs: een ochtendbus en een nachtbus.

ALSA biedt alleen rechtstreekse busdiensten tussen Amsterdam en Parijs aan. De gemiddelde duur van een busreis met ALSA bedraagt 8 uur.

De eerste bus vertrekt om 09:00 uur. Je bent dan om 17:00 uur in Parijs. De tweede en laatste bus vertrekt om 22:00 uur. Je komt de volgende ochtend aan om 06:00 uur.

Aankomststation ALSA in Parijs: Charenton

De bussen van ALSA komen in Parijs aan op Charenton. Het dichtstbijzijnde metrostation is Porte de Charenton. Je neemt metrolijn 8 richting Reuilly-Diderot en stapt over op lijn 1 om naar Gare de Lyon te gaan. Wil je naar Gare du Nord? Ga dan van Gare de Lyon naar Chatelet met lijn 1 en stap over op lijn 4 richting Porte de Glingancourt.

Reistips

Busreizen van Amsterdam naar Parijs
Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Parijs te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig bus ticket van Amsterdam naar Parijs?
Bus tickets van Amsterdam naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 17 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Amsterdam naar Parijs?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Amsterdam naar Parijs, kun je rekenen op een bedrag van € 20 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is het van Amsterdam naar Parijs per bus?
Als je per bus reist van Amsterdam naar Parijs, is de afstand ongeveer 430 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Amsterdam naar Parijs ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Amsterdam to Parijs per bus?
De reisduur per bus van Amsterdam naar Parijs kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 7 h 15 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Parijs?

Het meest populaire voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Parijs is het meest populaire onder reizigers Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Hoe ver van het centrum in Amsterdam en Parijs zijn de belangrijkste?

Bij het plannen van je reis naar Parijs van Amsterdam, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Amsterdam is Amsterdam Centraal, dat 0 km ligt van het centrum. In Parijs is het populairste Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) en dat ligt ongeveer 2 km van het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Amsterdam naar Parijs aanbieden?
Voor de beste bus van Amsterdam naar Parijs, kun je terecht bij de volgende: Flixbus, Eurolines France, Ouibus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus, Infobus of Alsa. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Amsterdam naar Parijs om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Als ik wil reizen van Amsterdam naar Parijs, hoe vind ik dan een directe bus?
Als je een rechtstreekse bus wilt nemen van Amsterdam naar Parijs, zou je gebruik kunnen maken van Flixbus of BlaBlaCar Bus. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Amsterdam naar Parijs, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Parijs te kunnen komen.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Amsterdam naar Parijs?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Amsterdam naar Parijs per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Amsterdam naar Parijs in de Omio app.
Ik wil per bus reizen van Amsterdam naar Parijs. Welke andere plaatsen in de buurt van Parijs zijn het waard om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per bus van Amsterdam naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Brussel. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Parijs reizen? Kan ik per bus reizen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Amsterdam naar Parijs te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Amsterdam naar Parijs vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Parijs
Amsterdam City Centre
Voorzieningen