Bus van Amsterdam naar Praag

za 18 mei
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Praag

Tijden en prijzen weergeven voor 19 mei

Goedkoopst

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
STUDENT AGENCY k.s.
14:0014u48
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
04:48Praha, ÚAN Florenc
851Enkele reis
0 overstappen
2e goedkoopste
FlixBus
21:3013u10
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
10:40Praha, ÚAN Florenc
861Enkele reis
0 overstappen
2e goedkoopste
FlixBus
17:4515u25
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
09:10Praha, ÚAN Florenc
861Enkele reis
0 overstappen
2e goedkoopste
FlixBus
17:1513u25
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
06:40Praha, ÚAN Florenc
861Enkele reis
0 overstappen
FlixBus
19:0519u55
Amsterdam, Arena
15:00Praha, Hlavní Nádraží
1091Enkele reis
2 overstappen

Amsterdam naar Praag dienstregeling bussen

Bussen weergeven voor morgen, zondag 19 mei
STUDENT AGENCY k.s.
14:0014u48
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
04:48Praha, ÚAN Florenc
0 overstappenRechtstreeks
BlaBlaCar Bus
23:2823u17
Amsterdam
22:45Praha, ÚAN Florenc
1 overstap
BlaBlaCar Bus
23:3023u15
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
22:45Praha, ÚAN Florenc
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
19 mei
ma
20 mei
di
21 mei
wo
22 mei
do
23 mei
vr
24 mei
za
25 mei
zo
26 mei
ma
27 mei
di
28 mei
wo
29 mei
do
30 mei
vr
31 mei
za
01 jun
zo
02 jun
ma
03 jun
di
04 jun
wo
05 jun
do
06 jun
vr
07 jun
za
08 jun

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Praag

Tijden en prijzen weergeven voor 19 mei

Snelste reis

14 u 48 m

Gemiddelde

20 u 26 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

710 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Praag rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

STUDENT AGENCY k.s.
14:0014u48
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
04:48Praha, ÚAN Florenc
851Enkele reis
0 overstappen
BlaBlaCar Bus
23:3023u15
Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk)
22:45Praha, ÚAN Florenc
1531Enkele reis
1 overstap
BlaBlaCar Bus
23:2823u17
Amsterdam
22:45Praha, ÚAN Florenc
1601Enkele reis
1 overstap

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Amsterdam naar Praag

distanceAfstand709 km
durationGemiddelde reistijd met de bus13 u 10 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 72
frequencyFrequentie3 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 3 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenFlixBus, STUDENT AGENCY k. S. Of Student Agency

Bij busreizen van Amsterdam naar Praag leg je 709 km af, wat bij onze reispartners zoals FlixBus, STUDENT AGENCY k. S. Of Student Agency gemiddeld 13 u 10 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 3 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 72 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 38. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk) en arriveren in Prague Tupolevova.

Busmaatschappijen: FlixBus, STUDENT AGENCY k. S. En Student Agency van Amsterdam naar Praag

Reis vanaf € 38 met de bus van Amsterdam naar Praag met Omio-partners als FlixBus, STUDENT AGENCY k. S. En Student Agency! Bij Omio vind je dienstregelingen en tickets – en de goedkoopste reisroute. Kijk, vergelijk, boek!

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Amsterdam naar Praag met de bus:

  • Gemiddelde duur: 13 u 10 min
  • Goedkoopste prijs: € 45
  • Frequentie van FlixBus: 2 per dag

Bussen van Amsterdam naar Praag

Het nemen van de bus biedt een handige, betaalbare manier om te reizen tussen Amsterdam en Praag, met regelmatige diensten wanneer reizigers de reis moeten maken. De reistijden variëren van 12 uur 45 minuten tot meer dan 17 uur, en er zijn 14-18 bussen waaruit u elke dag kunt kiezen.

Welke busmaatschappijen reizen van Amsterdam naar Praag?

Reizigers hebben de mogelijkheid om hun bus naar Praag te boeken bij DB en Eurolines, die beide indirecte reizen aanbieden. Alleen Regiojet heeft echter directe busverbindingen naar Praag.

Hoe lang rijdt de bus van Amsterdam naar Praag?

De reis van Amsterdam naar Praag kan vrij tijdrovend zijn. De reistijden variëren van 12 uur 45 minuten tot meer dan 17 uur in sommige gevallen. De snelste diensten zijn meestal indirecte bussen via Duitsland, en de directe bussen van Regiojet zijn zelden de snelste optie.

Hoeveel bussen zijn er van Amsterdam naar Praag?

Op elke dag zijn er 2 directe busmogelijkheden van Amsterdam naar Praag en 14-18 indirecte bussen met een reistijd van minder dan 17 uur.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Amsterdam naar Praag?

Vertrek busstation: De bussen naar Praag vertrekken vanaf de Amsterdamse Sloterdijk of Duivendrecht. Duivendrecht is de belangrijkste Eurolines-terminal en is gelegen in het zuidoostelijke deel van de stad. Het kan gemakkelijk worden bereikt via de metro 50 of 54, evenals lokale bussen. Sloterdijk is het belangrijkste vertrekpunt van Regiojet en ligt in Amsterdam-Oost. Het busstation wordt ook bediend door de Amsterdamse metro (in dit geval lijn 50 of 51), maar de 19 tramlijn loopt ook langs het busstation, en kan net zo handig zijn voor wie vanuit het centrum van Amsterdam komt.

Aankomst busstation: Een bus van Amsterdam naar Praag kon aankomen bij Praag Hlavni Nadrazi of UAN Florenc. Hlavni Nadrazi is de belangrijkste spoorwegterminal van de stad en is de meer centrale van de twee. Van daaruit kunnen passagiers naadloos overstappen op de Praagse metrolijn C, waardoor ze in 5-10 minuten het stadscentrum kunnen bereiken. UAN Florenc ligt ongeveer 800 meter ten noorden van Hlavni Nadrazi, dus het is niet veel verder van het centrum van Praag. Ook hier is metrolijn C de beste overstapmogelijkheid, via het station van Florenc. Beide busstations worden ook bediend door bovengrondse spoorlijnen, die naar voorstedelijke locaties lopen.

Reistips: bus van Amsterdam naar Praag

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Praag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Praag te reizen.
FAQs
Goedkope bus tickets van Amsterdam naar Praag kunnen al vanaf € 38 (€ 38) worden geboekt als u van tevoren reserveert. De gemiddelde de bus ticketprijs van Amsterdam naar Praag is € 72 (€ 72); echter, de prijzen variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag en de klasse en ze zijn meestal duurder op de dag zelf.
Gemiddeld duurt de reis van Amsterdam naar Praag met de bus 13 u 10 min   voor de 709 km lange reis, maar de duur kan variëren als u reist in het weekend en op feestdagen.
De eerste de bus van Amsterdam naar Praag vertrekt om 06: 25.
De laatste de bus van Amsterdam naar Praag vertrekt om 22: 50.
Ja, er zijn 3 directe busreizen per dag van Amsterdam naar Praag met FlixBus, STUDENT AGENCY k. S. Of Student Agency. De dienstregeling kan variëren op feestdagen of in het weekend met minder directe busreizen.
Neem de Amsterdam naar Praag de bus met FlixBus, STUDENT AGENCY k. S. Of Student Agency. Het is echter altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Amsterdam naar Praag te bekijken, omdat er verschillen kunnen zijn in de aangeboden voorzieningen.

Bij vertrek vanuit Amsterdam, hebt u verschillende het busstation opties om uw reis te beginnen, waaronder Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk), Amsterdam, Schiphol Airport en Amsterdam, Hoogoorddreef (Hotel Courtyard Amsterdam Arena Atlas). Bij aankomst in Praag, kunt u uw reis beëindigen in busstations zoals Prague Tupolevova, Praha, Hlavní Nádraží en Prague.

Passagiers stappen het meest in de de bus bij Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk), dat zich ongeveer van het stadscentrum bevindt, en ze stappen uit bij Prague Tupolevova, dat zich van het stadscentrum bevindt.

De goedkoopste maand voor een de bus van Amsterdam naar Praag is maart.
Echter, u hebt opties, want u kunt van Amsterdam naar Praag op 3 verschillende manieren reizen: de bus, de trein of het vliegtuig.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal