De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 23 jan.

Cheapest

16

Average

37

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Amsterdam naar Rijsel bedraagt ongeveer € 37 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 16.

goedkoopste
07:35Amsterdam4u16 11:51Lille, Gare Lille Europe
0 changes
161Enkele reis
12:25Amsterdam5u20 17:45Lille, Gare Lille Europe
1 changes
581Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Rijsel

Bussen weergeven voor morgen, zo 23 jan.
07:35Amsterdam4u16 11:51Lille, Gare Lille Europe
0 changes
12:25Amsterdam5u20 17:45Lille, Gare Lille Europe
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
16BlaBlaCar Bus
ma
24 jan.
13BlaBlaCar Bus
di
25 jan.
15BlaBlaCar Bus
wo
26 jan.
17BlaBlaCar Bus
do
27 jan.
15BlaBlaCar Bus
vr
28 jan.
15BlaBlaCar Bus
za
29 jan.
15BlaBlaCar Bus
zo
30 jan.
15BlaBlaCar Bus
ma
31 jan.
13Flixbus
di
1 feb.
17BlaBlaCar Bus
wo
2 feb.
13BlaBlaCar Bus
do
3 feb.
13BlaBlaCar Bus
vr
4 feb.
15BlaBlaCar Bus
za
5 feb.
7BlaBlaCar Bus
zo
6 feb.
7BlaBlaCar Bus
ma
7 feb.
7BlaBlaCar Bus
di
8 feb.
7BlaBlaCar Bus
wo
9 feb.
7BlaBlaCar Bus
do
10 feb.
7BlaBlaCar Bus
vr
11 feb.
7BlaBlaCar Bus

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 23 jan.

Snelste reis

4 u 16 m

Gemiddelde

4 u 48 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

231 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Rijsel rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 4 u 48 m over de afstand van 231 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 4 u 16 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 5 u 20 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
07:35Amsterdam4u16 11:51Lille, Gare Lille Europe
0 changes
161Enkele reis
12:25Amsterdam5u20 17:45Lille, Gare Lille Europe
1 changes
581Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Amsterdam en Rijsel

distanceAfstand231 km
durationGemiddelde busduur5 h 30 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 17
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland of BlaBlaCar Bus

Met bussen van Amsterdam naar Rijsel leg je reis 231 km af wat gemiddeld 5 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland of BlaBlaCar Bus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 13 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 17. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Lille, Gare Lille Europe.

Busmaatschappijen: Reis met FlixBus van Amsterdam naar Rijsel

Je kunt reizen met een bus tussen Amsterdam en Rijsel met FlixBus voor slechts € 13. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste trip zien.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: Busreizen van Amsterdam naar Rijsel

Pak eenvoudig de bus naar Rijsel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Rijsel te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Amsterdam naar Rijsel zijn?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Amsterdam naar Rijsel is € 13. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Rijsel boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Amsterdam naar Rijsel?

Als je je bustickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Amsterdam naar Rijsel voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 17.

Hoe ver is het van Amsterdam naar Rijsel per bus?

De afstand van tussen Amsterdam en Rijsel per bus is bij benadering 231 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar Rijsel per bus?

De reis per bus van Amsterdam naar Rijsel duurt gemiddeld 5 h 30 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Amsterdam naar Rijsel.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Amsterdam naar Rijsel?

Als je per bus van Amsterdam naar Rijsel reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Rijsel uitstappen op Lille, Gare Lille Europe.

Waar is het Amsterdam busstation? Waar is het Rijsel busstation?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Amsterdam Centraal, vinden op ongeveer 916 m van het stadscentrum van Amsterdam. Het meest populaire busstation om aan te komen in Rijsel, heet Lille, Gare Lille Europe, en is ongeveer 1.4 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke busmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Amsterdam naar Rijsel te komen?

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Amsterdam naar Rijsel, kun je vertrouwen op Flixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland of BlaBlaCar Bus om snel naar Rijsel te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Amsterdam naar Rijsel te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoe vroeg moet ik bustickets aanschaffen voor Amsterdam naar Rijsel om de beste aanbiedingen te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Rijsel per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rijsel, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Rijsel per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Brussel of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Rijsel naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Amsterdam naar Rijsel per bus?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Amsterdam naar Rijsel om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Amsterdam naar Rijsel bus, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Amsterdam naar Rijsel?

Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Amsterdam naar Rijsel wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Rijsel
Amsterdam City Centre
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Amsterdam - Rijsel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: