Bus van Amsterdam naar Rotterdam

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

8

Gemiddelde

11

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

2e goedkoopste
07:05Amsterdam1u02 08:07Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
81Enkele reis
2e goedkoopste
22:05Amsterdam1u15 23:20Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
81Enkele reis
2e goedkoopste
11:05Amsterdam1u02 12:07Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
81Enkele reis
23:00Amsterdam1u46 00:46Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
201Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
07:05Amsterdam1u02 08:07Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
11:05Amsterdam1u02 12:07Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
22:05Amsterdam1u15 23:20Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
23:00Amsterdam1u46 00:46Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

1 u 2 m

Gemiddelde

1 u 16 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

57 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Rotterdam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

2e snelste
07:05Amsterdam1u02 08:07Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
81Enkele reis
2e snelste
11:05Amsterdam1u02 12:07Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
81Enkele reis
22:05Amsterdam1u15 23:20Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
81Enkele reis
23:00Amsterdam1u46 00:46Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
201Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Amsterdam naar Rotterdam

distanceAfstand57 km
durationGemiddelde reistijd met de bus1 u 10 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 5
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenMovelia, Flixbus, BlaBlaCar Bus of Eurolines France

Bij busreizen van Amsterdam naar Rotterdam leg je 57 km af, wat bij onze reispartners zoals Movelia, Flixbus, BlaBlaCar Bus of Eurolines France gemiddeld 1 u 10 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 5 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 3. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Amsterdam Centraal en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus, FlixBus en Student Agency van Amsterdam naar Rotterdam

Je kunt bij BlaBlaCar Bus, FlixBus en Student Agency met de bus van Amsterdam naar Rotterdam reizen voor slechts € 3. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reis en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

Student Agency
FlixBus
BlaBlaCar Bus

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickets voor je volgende de bus van Amsterdam naar Rotterdam: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax en Business.

Wil je met bus van Amsterdam naar Rotterdam reizen? Omio kan je helpen de perfecte reis te vinden met Student Agency. Bij Omio vind je de huidige dienstregelingen, tickets, reisinformatie en prijzen voor een reis met Student Agency van Amsterdam naar Rotterdam met de bus. Boek je tickets bij Student Agency gemakkelijk en snel online. Wanneer je met de bus van Amsterdam naar Rotterdam reist, leg je met Student Agency 57 km af voor een enkele reis. Als je in de Omio-app naar busreizen van Amsterdam naar Rotterdam zoekt, kunt je meteen zien of het ticket van Student Agency een mobiel ticket is waarmee je gemakkelijk papierloos kunt reizen – zonder dat je dus naar het busstation hoeft om tickets te kopen. Of je bij Student Agency nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste reis met de bus, wij zorgen ervoor dat je van Amsterdam veilig naar Rotterdam komt. Boek nu bij Omio die perfecte reis met de bus van Amsterdam naar Rotterdam – en geniet van een vlotte en comfortabele reis met Student Agency!

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Reistips: bus van Amsterdam naar Rotterdam

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Rotterdam te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 3, zeker als je ruim van tevoren boekt.
De busticketprijs voor een reis van Amsterdam naar Rotterdam is gemiddeld € 5  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt boeken.
De afstand van Amsterdam naar Rotterdam per bus bedraagt ongeveer 57 km.
De reisduur met de bus van Amsterdam naar Rotterdam kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 1 u 10 min.

Voordat je je reis van Amsterdam naar Rotterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Amsterdam vanaf Amsterdam Centraal vertrekken en in Rotterdam aankomen op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

De meeste mensen pakken de bus vanaf Amsterdam Centraal, wat op ongeveer 916 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), dat op 1.7 km van het stadscentrum ligt.

Als je de bus van Amsterdam naar Rotterdam, neemt biedt Movelia, Flixbus, BlaBlaCar Bus of Eurolines France de beste manier om snel naar Rotterdam te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Amsterdam naar Rotterdam aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er is op Omio een 1 directe reis met de bus van Amsterdam naar Rotterdam per dag van Flixbus of BlaBlaCar Bus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Amsterdam naar Rotterdam is 1. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Amsterdam naar Rotterdam? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 06: 05. Als je liever nacht busreizen van Amsterdam naar Rotterdam hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 21: 33. Omio toont jou een recentste de bus van Amsterdam naar Rotterdam, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Tickets voor de bus van Amsterdam naar Rotterdam kosten gemiddeld € 5, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Amsterdam naar Rotterdam zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Rotterdam per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Parijs of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Rotterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Rotterdam

Meer reisopties per bus van Amsterdam naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal