Bus van Amsterdam naar Rotterdam

De goedkoopste busreizen Van Amsterdam Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

5

Gemiddelde

5

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
15:40Amsterdam1u26 17:06Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
51Enkele reis
goedkoopste
07:05Amsterdam1u02 08:07Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
51Enkele reis

Bustijden Amsterdam naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
07:05Amsterdam1u02 08:07Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
15:40Amsterdam1u26 17:06Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.
ma
18 jul.

De snelste bussen Van Amsterdam Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

1 u 2 m

Gemiddelde

1 u 14 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

57 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Rotterdam rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
07:05Amsterdam1u02 08:07Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
51Enkele reis
15:40Amsterdam1u26 17:06Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
51Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Amsterdam naar Rotterdam

distanceAfstand57 km
durationGemiddelde busduur1 h 2 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 5
frequencyBus frequentie15 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 14 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenMovelia, Flixbus, BlaBlaCar Bus of Eurolines France

Met bussen van Amsterdam naar Rotterdam leg je reis 57 km af wat gemiddeld 1 h 2 min duurt bij onze reispartners zoals Movelia, Flixbus, BlaBlaCar Bus of Eurolines France. Normaalgesproken zijn er er zijn 15 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 4 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 5. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Amsterdam naar Rotterdam

Koop je officiële tickets voor de bus van Amsterdam naar Rotterdam bij FlixBus en BlaBlaCar Bus vanaf € 4 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest handig te vergelijken en te boeken.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus van Amsterdam naar Rotterdam bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 h 27 min
  • FlixBus frequentie: 11 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt in tien landen in Europa. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen op de bussen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor het ruim kunt meenemen.

BlaBlaCar Bus bussen van Amsterdam tot Rotterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 h 13 min
  • Gemiddelde prijs: € 4
  • BlaBlaCar Bus frequentie: 2 per dag

Reistips: bus van Amsterdam naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Rotterdam te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen is per bus en dat hoeft maar € 4 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Amsterdam naar Rotterdam bij Omio te kopen.
Als je je enkele reis busticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Amsterdam naar Rotterdam gemiddeld € 5  kost.
De afstand van Amsterdam naar Rotterdam per bus is ongeveer 57 km.
The gemiddelde reistijd per bus van Amsterdam naar Rotterdam is 1 h 2 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Amsterdam naar Rotterdam.

Voordat je je trip van Amsterdam naar Rotterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) aankomen in Rotterdam.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Amsterdam Centraal en moeten ongeveer 1.4 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Rotterdam arriveren het meest op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en moeten circa 1.7 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Rotterdam te brengen per bus. Op de route naar Rotterdam vanuit Amsterdam kun je reizen met Movelia, Flixbus, BlaBlaCar Bus of Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Amsterdam naar Rotterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn 14 directe bussen per dag van Amsterdam naar Rotterdam. Je kunt kijken of je kunt reizen met Flixbus of BlaBlaCar Bus  zonder te moeten overstappen. Een directe bus verbinding nemen, bespaart je meestal tijd om op je bestemming te komen, dus is het de moeite waard daar aandacht aan te besteden wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Amsterdam naar Rotterdam is 15 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Als je liever vroeg in de ochtend bussen pakt van Amsterdam naar Rotterdam, een eerste bus vertrekt om 05: 05. Als je liever nacht bussen van Amsterdam naar Rotterdam, een laatste bus van de dag vertrekt om 21: 58. Omio toont jou een recentste bus van Amsterdam naar Rotterdam schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.
Veel reizigers die in Rotterdam aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Brussel, Parijs of Londen. Als je erover denkt om Brussel, Parijs of Londen te verkennen vanuit Rotterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Als je per bus wilt reizen van Amsterdam naar Rotterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Amsterdam en Rotterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Rotterdam vanaf Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Amsterdam naar Rotterdam en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Rotterdam

Meer reisopties per bus van Amsterdam naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal