VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
31Flixbus
162Lufthansa Cityline
ma
24 jan.
90Deutsche Bahn
33Flixbus
110Lufthansa
di
25 jan.
157Deutsche Bahn
Vind prijzen
175KLM
wo
26 jan.
157Deutsche Bahn
31Flixbus
186Lufthansa Cityline
do
27 jan.
139Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
117Lufthansa
vr
28 jan.
203Deutsche Bahn
33Flixbus
260KLM
za
29 jan.
212Deutsche Bahn
29Flixbus
172KLM
zo
30 jan.
212Deutsche Bahn
29Flixbus
186Lufthansa Cityline
ma
31 jan.
166Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
142Lufthansa Cityline
di
1 feb.
114Deutsche Bahn
Vind prijzen
135Lufthansa
do
3 feb.
89Deutsche Bahn
29Flixbus
114Lufthansa
vr
4 feb.
166Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
170Air France
za
5 feb.
175Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
172KLM
di
8 feb.
110Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
110Lufthansa
wo
9 feb.
152Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
130Lufthansa Cityline
do
10 feb.
146Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
110Lufthansa Cityline
vr
11 feb.
134Deutsche Bahn
29BlaBlaCar Bus
110Lufthansa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Amsterdam en Straatsburg

distanceAfstand467 km
durationGemiddelde busduur8 h 45 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 32
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Met bussen van Amsterdam naar Straatsburg leg je reis 467 km af wat gemiddeld 8 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 29 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 32. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Strasbourg, Place de l'Étoile.

Busmaatschappijen: FlixBus Amsterdam – Straatsburg

Je kunt reizen met een bus van Amsterdam naar Straatsburg met FlixBus voor slechts € 29. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: Busreizen van Amsterdam naar Straatsburg

Pak eenvoudig de bus naar Straatsburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Straatsburg te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Amsterdam naar Straatsburg?

Bustickets van Amsterdam naar Straatsburg hoeven niet meer dan € 29 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Amsterdam naar Straatsburg voor je volgende vakantie.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Amsterdam naar Straatsburg?

De Amsterdam naar Straatsburg busticketsprijs is gemiddeld € 32  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.

Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Straatsburg met de bus?

De afstand van tussen Amsterdam en Straatsburg per bus is bij benadering 467 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Straatsburg per bus?

De reis per bus van Amsterdam naar Straatsburg duurt gemiddeld 8 h 45 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Amsterdam naar Straatsburg.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Amsterdam en Straatsburg zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Straatsburg gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Strasbourg, Place de l'Étoile aankomen in Straatsburg.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Amsterdam gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Straatsburg gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Amsterdam Centraal en moeten ongeveer 916 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Straatsburg arriveren het meest op Strasbourg, Place de l'Étoile en moeten circa 1.3 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Amsterdam naar Straatsburg?

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Amsterdam naar Straatsburg, kun je vertrouwen op Flixbus of Eurolines France om snel naar Straatsburg te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Amsterdam naar Straatsburg te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Is er een rechtstreekse bus van Amsterdam naar Straatsburg?

Als je naar een directe bus zoekt vanaf Amsterdam naar Straatsburg, overweeg dan te reizen met Flixbus. Non-stop busdiensten geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets van Amsterdam naar Straatsburg kopen om de beste aanbieding te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik wil per busreisen van Amsterdam naar Straatsburg. Welke andere plaatsen in de buurt van Straatsburg zijn het waard om te bezoeken?

Je bus trip van Amsterdam naar Straatsburg hoeft niet te eindigen in Straatsburg. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Straatsburg die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Lyon of Stuttgart. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Lyon of Stuttgart te gaan op Omio!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Amsterdam naar Straatsburg per bus?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Amsterdam naar Straatsburg om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Amsterdam naar Straatsburg bus, zowel voor als tijdens de reis.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Amsterdam naar Straatsburg te komen?

Reizen van Amsterdam naar Straatsburg zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amsterdam naar Straatsburg.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Straatsburg
Amsterdam City Centre
Voorzieningen