Bus van Amsterdam naar Willingen (Upland)

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Amsterdam naar Willingen (Upland)

distanceAfstand282 km
changesDirecte busJa

Met bussen van Amsterdam naar Willingen (Upland) leg je reis 282 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe busdiensten beschikbaar.

Busmaatschappijen: Deutsche Bahn van Amsterdam naar Willingen (Upland)

Vind de beste van Amsterdam naar Willingen (Upland) met Deutsche Bahn. Dienstregelingen en prijzen vergelijken en de meest handig boeken was nog nooit zo eenvoudig met meer dan 1000 reisaanbieders op Omio.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de bus in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van bussen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je bus van Amsterdam naar Willingen (Upland).

Reistips: bus van Amsterdam naar Willingen (Upland)

Pak eenvoudig de bus naar Willingen (Upland). Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Willingen (Upland) te reizen.
FAQs
De afstand van tussen Amsterdam en Willingen (Upland) per bus is bij benadering 282 km.
Veel van onze klanten die een reis naar Willingen (Upland) per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Dortmund, Kassel of Essen. Check Omio voor de beste verbindingen van Willingen (Upland) naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je per bus wilt reizen van Amsterdam naar Willingen (Upland) met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Amsterdam en Willingen (Upland), zowel vooraf als tijdens je reis.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Amsterdam naar Willingen (Upland) te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Amsterdam naar Willingen (Upland) vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam

Meer reisopties per bus van Amsterdam naar Willingen (Upland)

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal