Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
15 jun.
40SNCB | IC
9BlaBlaCar Bus
wo
16 jun.
40SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
do
17 jun.
40SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
vr
18 jun.
40SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
za
19 jun.
40SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
zo
20 jun.
27SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
ma
21 jun.
21SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
di
22 jun.
21SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
wo
23 jun.
21SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
do
24 jun.
21SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
vr
25 jun.
25Thalys
7BlaBlaCar Bus
za
26 jun.
27SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
zo
27 jun.
27SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
ma
28 jun.
21SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
di
29 jun.
21SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
wo
30 jun.
21SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
do
1 jul.
21SNCB | IC
7Flixbus
vr
2 jul.
25Thalys
7BlaBlaCar Bus
za
3 jul.
27SNCB | IC
9Flixbus
zo
4 jul.
27SNCB | IC
7Flixbus
ma
5 jul.
21SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisinformatie voor bussen van Antwerpen naar Amsterdam

Gem. reistijd
3 uren 45 minuten
Gem. busticket: 9
Beginpunt bus:Antwerpen
Eindpunt bus:Amsterdam
Afstand busreis:133 km
Busmaatschappijen:Union Ivkoni International, Flixbus, BlaBlaCar Bus

Welke bussen rijden er van Antwerpen naar Amsterdam?

  • De busmaatschappijen Flixbus, Eurolines en OUIBUS rijden op het traject Antwerpen - Amsterdam.
  • Alle vervoerders bieden rechtstreekse ritten op dit traject aan.
  • FlixBus biedt de kortste reistijd van 2 uur en 10 minuten.
  • Een goedkoop busticket vind je al vanaf 9 euro bij FlixBus.
  • De bus tussen Antwerpen en Amsterdam is goedkoper dan de trein of het vliegtuig.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Antwerpen?

Opstappen kan in Antwerpen vanaf het Koningin Astridplein. Dit plein ligt direct ten noorden van het Centraal Station in Antwerpen. Op maandag rijden er 7 bussen op dit traject. Dinsdag tot en met donderdag 6 bussen, vrijdag 8 bussen, zaterdag 9 bussen en zondag 7 bussen.

1. FlixBus

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Antwerpen naar Amsterdam?

De kortste reistijd bij FlixBus is 02 uur en 10 minuten. Deze geldt enkel buiten de spits voor ritten midden op de middag of halverwege de avond. De reistijd kan tijdens de spits oplopen tot 03 uur en 35 minuten. Alle ritten zijn rechtstreeks.

Dagelijks vertrekt de eerste bus om 04.30 vanuit Antwerpen. De reistijd bedraagt 03 uur en 45 minuten. De aankomst in Amsterdam is 08.15 uur. Liever met de laatste bus vertrekken? Neem dan de bus om 21.35 uur en je komt net over middernacht in Amsterdam aan om 00.10 uur.

Op welk busstation komt Flixbus aan in Amsterdam?

De aankomst in Amsterdam is op Station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dit station vertrekt er elke 5 minuten wel een intercity of sprinter naar het Centraal Station. Hierdoor ben je meestal binnen een paar minuten op het hoofdstation.

2. Eurolines

Vanaf welk busstation vertrekt Eurolines in Antwerpen?

Eurolines vertrekt vanaf het busstation aan de Van Stralenstraat in Antwerpen. Dit busstation ligt ten direct ten westen van het Centraal Station in Antwerpen. Eurolines rijdt met 4 bussen op maandag, 2 bussen op dinsdag, 4 bussen op de woensdag, 3 bussen op donderdag en vrijdag en 2 bussen op zaterdag en zondag.

Wat zijn de bustijden van Eurolines van Antwerpen naar Amsterdam?

Eurolines rijdt buiten de spits met een reistijd van 2 uur en 45 minuten. Het gaat dan om ritten midden op de dag. In de ochtendspits en tijdens de drukke avonduren heeft deze busmaatschappij een reistijd van ongeveer 3 uur en 20 minuten. Overstappen hoeft niet bij deze maatschappij.

Maandag kun je al om 07.45 uur vertrekken. De reistijd bedraagt 3 uur en de aankomst in Amsterdam is om 10.45 uur. Vertrek je op een dag met minder ritten? Dan kan de eerste rit later op de ochtend, of pas het begin van de middag zijn. De laatste busrit is dagelijks om 16.50 uur met een reistijd van 3 uur en 20 minuten. De aankomst in Amsterdam is om 20.10 uur.

Op welk busstation komt Eurolines aan in Amsterdam?

Eurolines heeft een eigen busstation in Amsterdam. De bus komt aan op het Eurolines busstation op Station Duivendrecht in het zuidoosten van Amsterdam. Vanaf dit station komt er elke paar minuten een intercity of sprinter langs richting het Centraal Station. Liever de metro? Neem dan Metro 54 naar het Centraal Station.

3. OUIBUS

Vanaf welk busstation vertrekt OUIBUS in Antwerpen?

De busmaatschappij OUIBUS vertrekt vanaf het busstation aan de Plantinkaai ten westen van het centrum van Antwerpen. Het busstation is gelegen aan de Schelde. OUIBUS rijdt 1 keer per dag, 7 dagen in de week.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Antwerpen naar Amsterdam?

OUIBUS vertrekt elke dag om 16.35 uur vanuit Antwerpen aan de Plantinkaai. De reistijd bedraagt 3 uur en 15 minuten voor deze rechtstreekse rit. Je komt in Amsterdam aan om 19.50 uur.

Op welk busstation komt OUIBUS aan in Amsterdam?

De bus van OUIBUS komt aan op Station Amsterdam Sloterdijk. Vanuit dit station pak je de intercity of een sprinter richting het Centraal Station. Deze rit duurt slechts enkele minuten.

Busreizen van Antwerpen naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Antwerpen naar Amsterdam?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Antwerpen naar Amsterdam is € 7. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Antwerpen naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de bus van Antwerpen naar Amsterdam gemiddeld?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 7 uit voor de bus van Antwerpen naar Amsterdam. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Amsterdam from Antwerpen.
Wat is de afstand van Antwerpen naar Amsterdam als je reist per bus?
Als je per bus reist van Antwerpen naar Amsterdam, is de afstand ongeveer 132 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Antwerpen naar Amsterdam ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang duurt het om te reizen van Antwerpen naar Amsterdam per bus?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Antwerpen naar Amsterdam. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Antwerpen naar Amsterdam te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 2 h 10 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Antwerpen en in Amsterdam?

Voordat je je trip van Antwerpen naar Amsterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Antwerpen, vertrekken van Antwerp en op Amsterdam, Sloterdijk aankomen in Amsterdam.

Hoe ver van het centrum in Antwerpen en Amsterdam zijn de belangrijkste?

Je vindt Antwerp, het door Omio reizigers meest gebruikte in Antwerpen, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Amsterdam is Amsterdam, Sloterdijk, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Antwerpen naar Amsterdam te komen?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Antwerpen naar Amsterdam kun je een bus nemen van Flixbus, Ouibus, Eurolines France, Bla Bla Bus, Citybus Express of Infobus. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Antwerpen en Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Zijn er goedkope bus verbindingen zonder overstap naar Amsterdam van Antwerpen?
Als je op zoek bent naar een directe verbinding van Antwerpen naar Amsterdam, overweeg dan om je bus tickets te kopen bij Flixbus of BlaBlaCar Bus om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook andere vervoersmogelijkheden zoeken en combineren wat voor jou het beste uitkomt, als je niet de ideale bus vindt van Antwerpen naar Amsterdam.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Antwerpen naar Amsterdam te reizen?
Wil je per bus reizen van Antwerpen naar Amsterdam? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Amsterdam vanuit Antwerpen per bus, zijn er dan in de buurt van Amsterdam nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Voor veel van onze klanten die per bus van Antwerpen naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Antwerpen naar Amsterdam te komen?
Het is goed mogelijk om van Antwerpen naar Amsterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Antwerpen naar Amsterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Amsterdam
Antwerp
Voorzieningen