De goedkoopste busreizen Van Antwerpen Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Cheapest

12

Average

12

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Antwerpen naar Amsterdam bedraagt ongeveer € 12 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 12.

2e goedkoopste
03:40Antwerpen2u45 06:25Amsterdam, Sloterdijk
0 changes
121Enkele reis

Bustijden Antwerpen naar Amsterdam

Bussen weergeven voor morgen, do 30 sep.
03:40Antwerpen2u45 06:25Amsterdam, Sloterdijk
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
35Thalys
Vind prijzen
do
30 sep.
40SNCB | IC
9Flixbus
vr
1 okt.
40SNCB | IC
9Flixbus
za
2 okt.
40SNCB | IC
7Flixbus
zo
3 okt.
40SNCB | IC
7Flixbus
ma
4 okt.
40SNCB | IC
7Flixbus
di
5 okt.
21SNCB | IC
7BlaBlaCar Bus
wo
6 okt.
21SNCB | IC
7Flixbus
do
7 okt.
21SNCB | IC
7Flixbus
vr
8 okt.
27SNCB | IC
7Flixbus
za
9 okt.
27SNCB | IC
7Flixbus
zo
10 okt.
27SNCB | IC
7Flixbus
ma
11 okt.
21SNCB | IC
7Flixbus
di
12 okt.
21SNCB | IC
7Flixbus
wo
13 okt.
21SNCB | IC
7Flixbus
do
14 okt.
21SNCB | IC
7Flixbus
vr
15 okt.
27SNCB | IC
7Flixbus
za
16 okt.
27SNCB | IC
7Flixbus
zo
17 okt.
27SNCB | IC
7Flixbus
ma
18 okt.
21SNCB | IC
7Flixbus
di
19 okt.
21SNCB | IC
7Flixbus

De snelste bussen Van Antwerpen Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Snelste reis

2 u 45 m

Gemiddelde

2 u 45 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

133 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Antwerpen naar Amsterdam rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 2 u 45 m over de afstand van 133 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 2 u 45 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 2 u 45 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

03:40Antwerpen2u45 06:25Amsterdam, Sloterdijk
0 changes
121Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Antwerpen naar Amsterdam?

  • De busmaatschappijen Flixbus, Eurolines en OUIBUS rijden op het traject Antwerpen - Amsterdam.
  • Alle vervoerders bieden rechtstreekse ritten op dit traject aan.
  • FlixBus biedt de kortste reistijd van 2 uur en 10 minuten.
  • Een goedkoop busticket vind je al vanaf 9 euro bij FlixBus.
  • De bus tussen Antwerpen en Amsterdam is goedkoper dan de trein of het vliegtuig.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Antwerpen?

Opstappen kan in Antwerpen vanaf het Koningin Astridplein. Dit plein ligt direct ten noorden van het Centraal Station in Antwerpen. Op maandag rijden er 7 bussen op dit traject. Dinsdag tot en met donderdag 6 bussen, vrijdag 8 bussen, zaterdag 9 bussen en zondag 7 bussen.

1. FlixBus

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Antwerpen naar Amsterdam?

De kortste reistijd bij FlixBus is 02 uur en 10 minuten. Deze geldt enkel buiten de spits voor ritten midden op de middag of halverwege de avond. De reistijd kan tijdens de spits oplopen tot 03 uur en 35 minuten. Alle ritten zijn rechtstreeks.

Dagelijks vertrekt de eerste bus om 04.30 vanuit Antwerpen. De reistijd bedraagt 03 uur en 45 minuten. De aankomst in Amsterdam is 08.15 uur. Liever met de laatste bus vertrekken? Neem dan de bus om 21.35 uur en je komt net over middernacht in Amsterdam aan om 00.10 uur.

Op welk busstation komt Flixbus aan in Amsterdam?

De aankomst in Amsterdam is op Station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dit station vertrekt er elke 5 minuten wel een intercity of sprinter naar het Centraal Station. Hierdoor ben je meestal binnen een paar minuten op het hoofdstation.

2. Eurolines

Vanaf welk busstation vertrekt Eurolines in Antwerpen?

Eurolines vertrekt vanaf het busstation aan de Van Stralenstraat in Antwerpen. Dit busstation ligt ten direct ten westen van het Centraal Station in Antwerpen. Eurolines rijdt met 4 bussen op maandag, 2 bussen op dinsdag, 4 bussen op de woensdag, 3 bussen op donderdag en vrijdag en 2 bussen op zaterdag en zondag.

Wat zijn de bustijden van Eurolines van Antwerpen naar Amsterdam?

Eurolines rijdt buiten de spits met een reistijd van 2 uur en 45 minuten. Het gaat dan om ritten midden op de dag. In de ochtendspits en tijdens de drukke avonduren heeft deze busmaatschappij een reistijd van ongeveer 3 uur en 20 minuten. Overstappen hoeft niet bij deze maatschappij.

Maandag kun je al om 07.45 uur vertrekken. De reistijd bedraagt 3 uur en de aankomst in Amsterdam is om 10.45 uur. Vertrek je op een dag met minder ritten? Dan kan de eerste rit later op de ochtend, of pas het begin van de middag zijn. De laatste busrit is dagelijks om 16.50 uur met een reistijd van 3 uur en 20 minuten. De aankomst in Amsterdam is om 20.10 uur.

Op welk busstation komt Eurolines aan in Amsterdam?

Eurolines heeft een eigen busstation in Amsterdam. De bus komt aan op het Eurolines busstation op Station Duivendrecht in het zuidoosten van Amsterdam. Vanaf dit station komt er elke paar minuten een intercity of sprinter langs richting het Centraal Station. Liever de metro? Neem dan Metro 54 naar het Centraal Station.

3. OUIBUS

Vanaf welk busstation vertrekt OUIBUS in Antwerpen?

De busmaatschappij OUIBUS vertrekt vanaf het busstation aan de Plantinkaai ten westen van het centrum van Antwerpen. Het busstation is gelegen aan de Schelde. OUIBUS rijdt 1 keer per dag, 7 dagen in de week.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Antwerpen naar Amsterdam?

OUIBUS vertrekt elke dag om 16.35 uur vanuit Antwerpen aan de Plantinkaai. De reistijd bedraagt 3 uur en 15 minuten voor deze rechtstreekse rit. Je komt in Amsterdam aan om 19.50 uur.

Op welk busstation komt OUIBUS aan in Amsterdam?

De bus van OUIBUS komt aan op Station Amsterdam Sloterdijk. Vanuit dit station pak je de intercity of een sprinter richting het Centraal Station. Deze rit duurt slechts enkele minuten.

Reistips

Busreizen van Antwerpen naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Antwerpen naar Amsterdam per bus?
Voordelige bus tickets van Antwerpen naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 7, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Antwerpen naar Amsterdam?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 8 uit voor de bus van Antwerpen naar Amsterdam. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Amsterdam from Antwerpen.
Wat is de afstand van Antwerpen naar Amsterdam als je reist per bus?
Als je reist van Antwerpen naar Amsterdam per bus, reken dan op een reisafstand tussen Antwerpen en Amsterdam van ongeveer 132 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang doet de bus van Antwerpen naar Amsterdam erover?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Antwerpen naar Amsterdam. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Antwerpen naar Amsterdam te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 1 h 59 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Amsterdam naar Antwerpen?

Als je per bus van Antwerpen naar Amsterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Antwerpen vertrekken van Antwerp en dat de meeste mensen in Amsterdam uitstappen op Amsterdam, Sloterdijk.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Antwerpen en in Amsterdam?

Je kunt een bus nemen vanaf Antwerpen op Antwerp, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Amsterdam is het meest gebruikte door reizigers Amsterdam, Sloterdijk, dat 3 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Antwerpen naar Amsterdam?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Antwerpen naar Amsterdam te brengen per bus. Op de route van On the route naar Amsterdam van Antwerpen kun je reizen met Flixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Citybus Express, Infobus of BlaBlaCar Bus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Antwerpen naar Amsterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Hoe vind ik een directe bus verbinding van Antwerpen naar Amsterdam?
Als je een rechtstreekse bus wilt nemen van Antwerpen naar Amsterdam, zou je gebruik kunnen maken van Flixbus of BlaBlaCar Bus. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Antwerpen naar Amsterdam, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Amsterdam te kunnen komen.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Antwerpen naar Amsterdam?
Wil je per bus reizen van Antwerpen naar Amsterdam? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ik ben mijn geplande reis van Antwerpen naar Amsterdam per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per bus van Antwerpen naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Antwerpen naar Amsterdam reizen? Kan ik per bus reizen?
Het is goed mogelijk om van Antwerpen naar Amsterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Antwerpen naar Amsterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Amsterdam
Antwerp
Voorzieningen