De goedkoopste busreizen Van Antwerpen Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Cheapest

2

Average

6

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Antwerpen naar Brussel bedraagt ongeveer € 6 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 2.

17:00Antwerpen0u20 17:20Brussel
0 changes
21Enkele reis
14:20Antwerpen1u10 15:30Brussel
0 changes
51Enkele reis
goedkoopste
06:00Antwerpen, Koningin Astridplein0u50 06:50Bruxelles, Gare du Nord
0 changes
101Enkele reis

Bustijden Antwerpen naar Brussel

Bussen weergeven voor morgen, di 25 jan.
06:00Antwerpen, Koningin Astridplein0u50 06:50Bruxelles, Gare du Nord
0 changes
14:20Antwerpen1u10 15:30Brussel
0 changes
17:00Antwerpen0u20 17:20Brussel
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
10SNCB | IC
10Flixbus
wo
26 jan.
10SNCB | IC
Vind prijzen
do
27 jan.
10SNCB | IC
4Flixbus
vr
28 jan.
10SNCB | IC
4Flixbus
za
29 jan.
10SNCB | IC
4Flixbus
zo
30 jan.
10SNCB | IC
4Flixbus
ma
31 jan.
10SNCB | IC
3Flixbus
di
1 feb.
10SNCB | IC
10Flixbus
wo
2 feb.
10SNCB | IC
Vind prijzen
do
3 feb.
10SNCB | IC
3Flixbus
vr
4 feb.
10SNCB | IC
4Flixbus
za
5 feb.
10SNCB | IC
4Flixbus
zo
6 feb.
10SNCB | IC
4Flixbus
ma
7 feb.
10SNCB | IC
3Flixbus
di
8 feb.
10SNCB | IC
10Flixbus
wo
9 feb.
10SNCB | IC
Vind prijzen
do
10 feb.
10SNCB | IC
3Flixbus
vr
11 feb.
10SNCB | IC
3Flixbus
za
12 feb.
10SNCB | IC
3Flixbus
zo
13 feb.
10SNCB | IC
4Flixbus

De snelste bussen Van Antwerpen Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Snelste reis

20 m

Gemiddelde

46 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

41 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Antwerpen naar Brussel rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 46 m over de afstand van 41 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 20 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 1 u 10 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

17:00Antwerpen0u20 17:20Brussel
0 changes
21Enkele reis
snelste
06:00Antwerpen, Koningin Astridplein0u50 06:50Bruxelles, Gare du Nord
0 changes
101Enkele reis
14:20Antwerpen1u10 15:30Brussel
0 changes
51Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Antwerpen naar Brussel

distanceAfstand41 km
durationGemiddelde busduur50 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 5
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, BlaBlaCar, Citybus Express of Eurolines Switzerland

Met bussen van Antwerpen naar Brussel leg je reis 41 km af wat gemiddeld 50 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, BlaBlaCar, Citybus Express of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 3 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 5. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: FlixBus Antwerpen – Brussel

Vind de beste bussen van Antwerpen naar Brussel met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 3. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: Busreizen van Antwerpen naar Brussel

Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Brussel te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig bustickets van Antwerpen naar Brussel?

Voordelige bustickets van Antwerpen naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 3, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de gemiddelde prijs van een busticket van Antwerpen naar Brussel?

Als je je bustickets in de komende week wilt aanschaffen, kun je voor een enkele reis van Antwerpen naar Brussel voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 5.

Hoe ver is het van Antwerpen naar Brussel per bus?

De afstand van Antwerpen naar Brussel per bus is ongeveer 41 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Brussel per bus?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Brussel per bus is 50 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Antwerpen naar Brussel.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Antwerpen en in Brussel?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Antwerpen is Antwerp. In Brussel is het meest populaire busstation onder reizigers Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Waar is het busstation in Antwerpen? Waar is het busstation in Brussel?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Antwerp, wat ongeveer 86 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Brussels, Brussels South (Gare du Midi), dat 2.1 km ligt van het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Antwerpen naar Brussel aanbieden?

Voor de beste bus van Antwerpen naar Brussel, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Flixbus, BlaBlaCar, Citybus Express of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Antwerpen naar Brussel om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoe vind ik een directe bus verbinding van Antwerpen naar Brussel?

Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Antwerpen naar Brussel op Omio met Flixbus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat reserveren.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets van Antwerpen naar Brussel reserveren om de beste aanbieding te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets tussen Antwerpen en Brussel gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 5 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Antwerpen naar Brussel een paar maanden van tevoren te boeken.

Ik ben mijn geplande reis van Antwerpen naar Brussel per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel van onze klanten die een reis naar Brussel per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Brussel naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik reizen per bus tussen Antwerpen en Brussel met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Antwerpen naar Brussel per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Antwerpen naar Brussel boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Antwerpen naar Brussel als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Brussel vanaf Antwerpen. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Antwerpen naar Brussel en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Brussel
Antwerp
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Antwerpen - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: