VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
15 jun.
27SNCB | IC
wo
16 jun.
27SNCB | IC
do
17 jun.
27SNCB | IC
vr
18 jun.
27SNCB | IC
za
19 jun.
27SNCB | IC
zo
20 jun.
18SNCB | IC
ma
21 jun.
14SNCB | IC
di
22 jun.
14SNCB | IC
wo
23 jun.
14SNCB | IC
do
24 jun.
14SNCB | IC
vr
25 jun.
18SNCB | IC
za
26 jun.
18SNCB | IC
zo
27 jun.
18SNCB | IC
ma
28 jun.
14SNCB | IC
di
29 jun.
14SNCB | IC
wo
30 jun.
14SNCB | IC
do
1 jul.
14SNCB | IC
vr
2 jul.
18SNCB | IC
zo
4 jul.
18SNCB | IC

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Antwerpen naar Eindhoven

Beginpunt bus:Antwerpen
Eindpunt bus:Eindhoven
Afstand busreis:79 km

Welke bussen rijden er van Antwerpen naar Eindhoven?

  • Iedere dag rijden er meerdere bussen van FlixBus, Deutsche Bahn en Eurolines van Antwerpen naar Eindhoven.
  • Je reist met deze busmaatschappijen altijd rechtstreeks tussen deze twee steden.
  • Op dit traject duurt de kortste busreis 1.15 uur.
  • Het goedkoopste busticket voor een enkele reis tussen Antwerpen en Eindhoven is vanaf 7 euro.
  • Met de bus kom je voordeliger en sneller van Antwerpen naar Eindhoven dan met de trein.

Vanaf welke bushaltes vertrekken bussen in Antwerpen?

Alle bussen van FlixBus en Deutsche Bahn die van Antwerpen naar Eindhoven rijden, vertrekken van de bushalte aan het Koningin Astridplein. Dit plein ligt aan de noordkant van het treinstation Antwerpen-Centraal. De halte wordt ook wel aangeduid met Perron 7. Wanneer deze halte door andere bussen bezet wordt, zal FlixBus vanaf de "laad- en loszone" vertrekken. Deze ligt 50 meter ten zuiden van de normale vertrekplaats Perron 7. Direct naast het busstation vind je verschillende tramverbindingen. Het Koningin Astridplein ligt direct naast het stadscentrum van Antwerpen.

De bussen van Eurolines vertrekken vanaf de halte Perron 24 aan de Van Stralenstraat. Deze halte is onderdeel van het grote busstation van Antwerpen, dat zich op de Franklin Rooseveltplaats bevindt. De Van Stralenstraat ligt ongeveer 400 meter van treinstation Antwerpen-Centraal. Als je vanaf dit treinstation in noordwestelijke richting loopt, ben je in minder dan 5 minuten bij de opstaphalte van de bussen van Eurolines.

Op welk busstation komen bussen aan in Eindhoven?

Je busreis uit Antwerpen eindigt bij het busstation van Eindhoven. Dit busstation ligt direct ten noorden van het Centraal Station van Eindhoven. Vanaf het busstation kun je met een lokale of regionale bus direct doorreizen. Op Eindhoven Centraal Station kun je uiteraard een trein nemen naar een verder gelegen bestemming. Wanneer je door Eindhoven Centraal Station in zuidelijke richting loopt, kom je uit in het centrum van de stad.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Antwerpen naar Eindhoven?

Op donderdag vertrekt er vijf keer per dag een FlixBus uit Antwerpen en op de andere dagen van de week kun je kiezen uit zes verschillende vertrektijden. Bij al deze bussen van FlixBus hoef je onderweg niet over te stappen en doe je 1.15 uur over je reis naar Eindhoven. De eerste bus van de dag vertrekt om 4.35 uur in de morgen vanaf het Koningin Astridplein. Je komt dan om 5.50 uur aan bij het Centraal Station van Eindhoven. Ieder dag rijdt de laatste FlixBus om 19.55 uur 's avonds weg uit Antwerpen. Je komt dan om 21.10 uur in Eindhoven aan.

Wat zijn de bustijden van Deutsche Bahn van Antwerpen naar Eindhoven?

Van vrijdag tot en met dinsdag rijden er vijf bussen van Deutsche Bahn tussen Antwerpen en Eindhoven. De eerste bus van de dag rijdt dan om 5.30 uur in de morgen uit Antwerpen weg. Deze bus komt om 6.50 uur aan bij het busstation van Eindhoven. Op woensdag en donderdag vervalt deze vroege rit en kun je 's morgens om 8.10 uur de eerste FlixBus vanaf het Koningin Astridplein nemen. Je komt dan om 9.25 uur op je eindbestemming aan. De laatste bus van Deutsche Bahn gaat 's middags om 16.00 uur uit Antwerpen weg. Na een rit van 5 kwartier ben je dan om 17.15 uur bij Eindhoven Centraal Station.

Wat zijn de bustijden van Eurolines van Antwerpen naar Eindhoven?

Bij Eurolines kun je op iedere dag van de week kiezen uit drie verschillende vertrektijden. Bij alle ritten tussen Antwerpen en Eindhoven hoef je ook bij deze busmaatschappij niet over te stappen. De snelste busreis van Eurolines tussen Antwerpen en Eindhoven duurt 1.30 uur. De eerste bus van de dag vertrekt 's nachts om 3.30 uur uit Antwerpen, waarna je om 5.00 uur aankomt in Eindhoven. De laatste bus van Eurolines vertrekt dagelijks om 16.50 uur in de middag. Je arriveert dan om 18.30 uur 's avonds op Eindhoven Centraal Station.

Reistips

Busreizen van Antwerpen naar Eindhoven
Pak eenvoudig de bus naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Eindhoven te reizen.
FAQs
Hoe ver is het van Antwerpen naar Eindhoven per bus?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Eindhoven van Antwerpen van ongeveer 78 km. Als je overweegt een bus ticket van Antwerpen naar Eindhoven te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Antwerpen naar Eindhoven?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Antwerpen naar Eindhoven, vertrekken meestal van Antwerp in Antwerpen en komen aan op Eindhoven, Dommelstraat in Eindhoven. Het is altijd handig om deze in Antwerpen en Eindhoven te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar stap ik op op de bus van Antwerpen naar Eindhoven?

Bij het plannen van je reis naar Eindhoven van Antwerpen, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Antwerpen is Antwerp, dat 0 km ligt van het centrum. In Eindhoven is het populairste Eindhoven, Dommelstraat en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Antwerpen naar Eindhoven aanbieden?
Als je de bus neemt van Antwerpen naar Eindhoven, biedt Flixbus, IC Bus of Eurolines France de beste manier om snel naar Eindhoven te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Antwerpen naar Eindhoven en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Eindhoven vanuit Antwerpen per bus, zijn er dan in de buurt van Eindhoven nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je bus trip van Antwerpen naar Eindhoven hoeft niet te eindigen in Eindhoven. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Eindhoven die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Düsseldorf te gaan op Omio!
Kan ik van Antwerpen naar Eindhoven reizen per bus in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Antwerpen naar Eindhoven te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Antwerpen naar Eindhoven te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Eindhoven
Antwerp
Voorzieningen