Bus van Antwerpen naar Londen

De goedkoopste busreizen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

80

Gemiddelde

83

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
03:50Antwerpen18u30 21:20Londen
1 overstap
801Enkele reis
2e goedkoopste
00:01Antwerpen18u19 17:20Londen
1 overstap
871Enkele reis

Bustijden Antwerpen naar Londen

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
00:01Antwerpen18u19 17:20Londen
1 overstap
03:50Antwerpen18u30 21:20Londen
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.

De snelste bussen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

18 u 19 m

Gemiddelde

18 u 24 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

316 km

Het is lastig om van Antwerpen naar Londen te reizen zonder minstens een overstap.

00:01Antwerpen18u19 17:20Londen
1 overstap
871Enkele reis
03:50Antwerpen18u30 21:20Londen
1 overstap
801Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Antwerpen naar Londen

distanceAfstand316 km
durationGemiddelde busduur9 h 10 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 62
frequencyBus frequentie2 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 2 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenUnion Ivkoni International, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus of Ouibus

Met bussen van Antwerpen naar Londen leg je reis 316 km af wat gemiddeld 9 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals Union Ivkoni International, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus of Ouibus. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 50 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 62.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Antwerpen naar Londen

Reis met de bus tussen Antwerpen en Londen vanaf € 50 met Omio’s FlixBus en BlaBlaCar Bus partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS) is een populaire Franse aanbieder die langeafstandsdiensten aanbiedt voor de bus in tien landen in Europa en die meer dan 300 bestemmingen aandoet. Het is een dochteronderneming van de Franse autodeeldienst BlaBlaCar. Standaardvoorzieningen op BlaBlaCar-Bus zijn onder andere toiletten, airconditioning, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus, extra beenruimte en verstelbare stoelen. Er is ook gratis wifi beschikbaar op bepaalde routes. Het enige type ticket van BlaBlaCar-Bus is het standaardticket, waarmee elke reiziger één stuk handbagage en maximaal twee tassen voor in het ruim mag meenemen.

BlaBlaCar Bus van Antwerpen naar Londen bus, informatie:

 • Gemiddelde duur: 8 h 10 min
 • Gemiddelde prijs: € 50
 • BlaBlaCar Bus frequentie: 1 per dag

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Antwerpen naar Londen?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Antwerpen naar Londen aan?
 • Tickets voor bussen van Antwerpen naar Londen zijn te krijgen voor busreizen van Ouibus, Eurolines en Flixbus.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Een rechtstreekse busreis boek je bij zowel Ouibus, Flixbus als Eurolines, maar deze laatste twee bieden ook busreizen met een overstap aan.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • Je kunt vanaf Antwerpen al binnen 7 uur en 20 minuten in het centrum van Londen staan.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Bij Ouibus is het mogelijk om 4 maanden van tevoren je busreis te reserveren, maar bij Flixbus moet je rekenen op 4-6 weken en bij Eurolines kun je 45 dagen aanhouden.
 • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
 • Goedkope busreizen in de bussen van Ouibus, Eurolines en Flixbus naar Londen kun je heel eenvoudig boeken bij Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Antwerpen naar Londen?

Ouibus biedt per dag één busreis aan met een rechtstreekse verbinding. Houd rekening met een reisduur van 7 uur en 20 minuten.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Antwerpen naar Londen?

Een directe bus van Eurolines kan al na 8 uur en 10 minuten in Londen zijn. Boek je een busreis met overstap, dan is je snelste optie een reis van 14 uur en 5 minuten. Eurolines rijdt gemiddeld 10 keer per dag naar Londen.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Antwerpen naar Londen?

Flixbus geeft je dagelijks 4-5 bussen van Antwerpen naar Londen. Een rechtstreekse bus kan er 7 uur en 35 minuten over doen, een bus met overstap heeft zeker 12 uur en 55 minuten nodig.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Antwerpen?

Je rechtstreekse bus van Ouibus vertrekt vanaf de Plantinkaai. Je kunt er het snelst komen als je ringlijn 34 van maatschappij De Lijn neemt.

Bussen van Eurolines vertrekken vanaf bushalte Van Straalenstraat, op loopafstand van Antwerpen-Centraal. Frequente stadsbusdiensten garanderen dat je op tijd arriveert.

Je bussen van Flixbus hebben halte Koningin Astridplein als vertrekpunt. Deze halte bereik je vanaf Antwerpen-Centraal binnen een paar minuten te voet.

Op welke busstations komen bussen aan in Londen?

Alle bussen uit Antwerpen komen aan op het centraal gelegen Victoria Coach Station. Vanaf dit internationale busstation ga je het beste naar Victoria Railway Station om daar op de metro te stappen. Op station Victoria stoppen metro's van de Victoria Line, de District Line en de Circle Line.

Reistips: bus van Antwerpen naar Londen

Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Londen te reizen.
FAQs
Bustickets van Antwerpen naar Londen hoeven niet meer dan € 50 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Antwerpen naar Londen voor je volgende vakantie.
Als je je enkele reis busticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Antwerpen naar Londen gemiddeld € 62  kost.
De afstand van tussen Antwerpen en Londen per bus is bij benadering 316 km.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Antwerpen naar Londen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Antwerpen naar Londen te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 9 h 10 min.
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Antwerpen naar Londen, kun je vertrouwen op Union Ivkoni International, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus of Ouibus om snel naar Londen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Antwerpen naar Londen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ja, er zijn 2 directe bussen tussen Antwerpen en Londen per dag met Flixbus  op Omio. Het is de moeite waard erop te letten wanneer je jouw bustickets gaat aanschaffen omdat directe diensten doorgaans meer gemak bieden en je helpen tijd te besparen als je naar je bestemming reist.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Antwerpen naar Londen is 2 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste bus van Antwerpen naar Londen vertrekt om 06: 55   en een laatste bus voor deze vertrekt om 22: 35. Omio toont jou een recentste bus van Antwerpen naar Londen schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Je kunt zien dat een bus van Antwerpen naar Londen gemiddeld € 62 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Antwerpen naar Londen over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Antwerpen naar Londen om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Antwerpen naar Londen bus, zowel voor als tijdens de reis.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Antwerpen naar Londen te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Antwerpen naar Londen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Londen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal