De goedkoopste busreizen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 16 okt.

Cheapest

112

Average

112

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Antwerpen naar Londen bedraagt ongeveer € 112 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 112.

goedkoopste
21:30Antwerpen, Koningin Astridplein9u25 05:55Londen
0 changes
1121Enkele reis

Bustijden Antwerpen naar Londen

Bussen weergeven voor morgen, za 16 okt.
21:30Antwerpen, Koningin Astridplein9u25 05:55Londen
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
Vind prijzen
100Flixbus
zo
17 okt.
194Eurostar
34Union Ivkoni International
ma
18 okt.
194Eurostar
Vind prijzen
di
19 okt.
113Eurostar
Vind prijzen
wo
20 okt.
96Eurostar
Vind prijzen
do
21 okt.
113Eurostar
40Flixbus
vr
22 okt.
113Eurostar
40Union Ivkoni International
za
23 okt.
67Eurostar
30Flixbus
zo
24 okt.
Vind prijzen
33Union Ivkoni International
ma
25 okt.
Vind prijzen
52BlaBlaCar Bus
di
26 okt.
96Eurostar
50BlaBlaCar Bus
wo
27 okt.
113Eurostar
115BlaBlaCar Bus
do
28 okt.
154Eurostar
40Flixbus
vr
29 okt.
Vind prijzen
39Union Ivkoni International
za
30 okt.
176Eurostar
50Flixbus
zo
31 okt.
194Eurostar
33Union Ivkoni International
ma
1 nov.
113Eurostar
150BlaBlaCar Bus
di
2 nov.
79Eurostar
47BlaBlaCar Bus
wo
3 nov.
79Eurostar
37BlaBlaCar Bus
do
4 nov.
Vind prijzen
25Flixbus

De snelste bussen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 16 okt.

Snelste reis

9 u 25 m

Gemiddelde

9 u 25 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

316 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Antwerpen naar Londen rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 9 u 25 m over de afstand van 316 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 9 u 25 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 9 u 25 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
21:30Antwerpen, Koningin Astridplein9u25 05:55Londen
0 changes
1121Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Antwerpen naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Antwerpen naar Londen aan?
  • Tickets voor bussen van Antwerpen naar Londen zijn te krijgen voor busreizen van Ouibus, Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Een rechtstreekse busreis boek je bij zowel Ouibus, Flixbus als Eurolines, maar deze laatste twee bieden ook busreizen met een overstap aan.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Je kunt vanaf Antwerpen al binnen 7 uur en 20 minuten in het centrum van Londen staan.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Ouibus is het mogelijk om 4 maanden van tevoren je busreis te reserveren, maar bij Flixbus moet je rekenen op 4-6 weken en bij Eurolines kun je 45 dagen aanhouden.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Goedkope busreizen in de bussen van Ouibus, Eurolines en Flixbus naar Londen kun je heel eenvoudig boeken bij Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Antwerpen naar Londen?

Ouibus biedt per dag één busreis aan met een rechtstreekse verbinding. Houd rekening met een reisduur van 7 uur en 20 minuten.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Antwerpen naar Londen?

Een directe bus van Eurolines kan al na 8 uur en 10 minuten in Londen zijn. Boek je een busreis met overstap, dan is je snelste optie een reis van 14 uur en 5 minuten. Eurolines rijdt gemiddeld 10 keer per dag naar Londen.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Antwerpen naar Londen?

Flixbus geeft je dagelijks 4-5 bussen van Antwerpen naar Londen. Een rechtstreekse bus kan er 7 uur en 35 minuten over doen, een bus met overstap heeft zeker 12 uur en 55 minuten nodig.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Antwerpen?

Je rechtstreekse bus van Ouibus vertrekt vanaf de Plantinkaai. Je kunt er het snelst komen als je ringlijn 34 van maatschappij De Lijn neemt.

Bussen van Eurolines vertrekken vanaf bushalte Van Straalenstraat, op loopafstand van Antwerpen-Centraal. Frequente stadsbusdiensten garanderen dat je op tijd arriveert.

Je bussen van Flixbus hebben halte Koningin Astridplein als vertrekpunt. Deze halte bereik je vanaf Antwerpen-Centraal binnen een paar minuten te voet.

Op welke busstations komen bussen aan in Londen?

Alle bussen uit Antwerpen komen aan op het centraal gelegen Victoria Coach Station. Vanaf dit internationale busstation ga je het beste naar Victoria Railway Station om daar op de metro te stappen. Op station Victoria stoppen metro's van de Victoria Line, de District Line en de Circle Line.

Reistips

Busreizen van Antwerpen naar Londen
Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Londen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Antwerpen naar Londen per bus?
Bus tickets van Antwerpen naar Londen hoeven niet meer dan € 33 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Antwerpen naar Londen voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Antwerpen naar Londen?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Antwerpen naar Londen, kun je rekenen op een bedrag van € 50 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand naar Londen van Antwerpen per bus?
Als je per bus reist van Antwerpen naar Londen, is de afstand ongeveer 316 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Antwerpen naar Londen ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Antwerpen to Londen per bus?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Antwerpen naar Londen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Antwerpen naar Londen te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 8 h 20 min.
Als ik per bus wil reizen, welke in Antwerpen en Londen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire voor reizigers uit Antwerpen is Antwerp. In Londen is het meest populaire onder reizigers London, Victoria Coach Station.

Waar stap ik op op de bus van Antwerpen naar Londen?

Als je van plan bent een bus vanuit Antwerpen te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Antwerp. Als je aankomt in Londen per bus, ga er dan vanuit dat je 2 km moet reizen van het belangrijkste bus station, London, Victoria Coach Station, naar het centrum.

Met wie kan ik reizen van Antwerpen naar Londen per bus?
Voor de beste bus van Antwerpen naar Londen, kun je terecht bij de volgende: Flixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Eurolines Germany, Eurolines Madeltrans, Union Ivkoni International of Agat. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Antwerpen naar Londen om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Zijn er goedkope bus verbindingen zonder overstap naar Londen van Antwerpen?
Als je een goedkoop bus ticket wilt kopen om rechtstreeks van Antwerpen naar Londen te reizen, zou je je bus tickets van Flixbus of Union Ivkoni International kunnen nemen voor deze route. Ook kun je op Omio checken voor ander beschikbaar vervoer tussen deze twee steden en kun je de mogelijkheden om in Londen te komen naar jouw wensen combineren.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Antwerpen naar Londen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Antwerpen naar Londen per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Antwerpen naar Londen in de Omio app.
Als ik aankom in Londen vanuit Antwerpen per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Londen?
Voor veel van onze klanten die per bus van Antwerpen naar Londen reizen, is Londen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Londen die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Antwerpen naar Londen?
Het is goed mogelijk om van Antwerpen naar Londen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Antwerpen naar Londen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Londen
Antwerp
Voorzieningen