VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
4 aug.
240Eurostar
Vind prijzen
do
5 aug.
194Eurostar
Vind prijzen
vr
6 aug.
154Eurostar
Vind prijzen
za
7 aug.
154Eurostar
Vind prijzen
zo
8 aug.
194Eurostar
57Union Ivkoni International
ma
9 aug.
113Eurostar
Vind prijzen
di
10 aug.
131Eurostar
Vind prijzen
wo
11 aug.
131Eurostar
Vind prijzen
do
12 aug.
113Eurostar
Vind prijzen
vr
13 aug.
154Eurostar
Vind prijzen
za
14 aug.
154Eurostar
Vind prijzen
zo
15 aug.
Vind prijzen
54Union Ivkoni International
ma
16 aug.
113Eurostar
Vind prijzen
di
17 aug.
113Eurostar
Vind prijzen
wo
18 aug.
79Eurostar
Vind prijzen
do
19 aug.
131Eurostar
Vind prijzen
vr
20 aug.
131Eurostar
Vind prijzen
za
21 aug.
113Eurostar
Vind prijzen
zo
22 aug.
Vind prijzen
54Union Ivkoni International
ma
23 aug.
131Eurostar
Vind prijzen

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke bussen rijden er van Antwerpen naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Antwerpen naar Londen aan?
  • Tickets voor bussen van Antwerpen naar Londen zijn te krijgen voor busreizen van Ouibus, Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Een rechtstreekse busreis boek je bij zowel Ouibus, Flixbus als Eurolines, maar deze laatste twee bieden ook busreizen met een overstap aan.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Je kunt vanaf Antwerpen al binnen 7 uur en 20 minuten in het centrum van Londen staan.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Ouibus is het mogelijk om 4 maanden van tevoren je busreis te reserveren, maar bij Flixbus moet je rekenen op 4-6 weken en bij Eurolines kun je 45 dagen aanhouden.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Goedkope busreizen in de bussen van Ouibus, Eurolines en Flixbus naar Londen kun je heel eenvoudig boeken bij Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Antwerpen naar Londen?

Ouibus biedt per dag één busreis aan met een rechtstreekse verbinding. Houd rekening met een reisduur van 7 uur en 20 minuten.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Antwerpen naar Londen?

Een directe bus van Eurolines kan al na 8 uur en 10 minuten in Londen zijn. Boek je een busreis met overstap, dan is je snelste optie een reis van 14 uur en 5 minuten. Eurolines rijdt gemiddeld 10 keer per dag naar Londen.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Antwerpen naar Londen?

Flixbus geeft je dagelijks 4-5 bussen van Antwerpen naar Londen. Een rechtstreekse bus kan er 7 uur en 35 minuten over doen, een bus met overstap heeft zeker 12 uur en 55 minuten nodig.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Antwerpen?

Je rechtstreekse bus van Ouibus vertrekt vanaf de Plantinkaai. Je kunt er het snelst komen als je ringlijn 34 van maatschappij De Lijn neemt.

Bussen van Eurolines vertrekken vanaf bushalte Van Straalenstraat, op loopafstand van Antwerpen-Centraal. Frequente stadsbusdiensten garanderen dat je op tijd arriveert.

Je bussen van Flixbus hebben halte Koningin Astridplein als vertrekpunt. Deze halte bereik je vanaf Antwerpen-Centraal binnen een paar minuten te voet.

Op welke busstations komen bussen aan in Londen?

Alle bussen uit Antwerpen komen aan op het centraal gelegen Victoria Coach Station. Vanaf dit internationale busstation ga je het beste naar Victoria Railway Station om daar op de metro te stappen. Op station Victoria stoppen metro's van de Victoria Line, de District Line en de Circle Line.

Reistips

Busreizen van Antwerpen naar Londen
Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Londen te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Antwerpen naar Londen?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Antwerpen naar Londen is € 57. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Antwerpen naar Londen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Antwerpen naar Londen?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 57 uit voor de bus van Antwerpen naar Londen. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Londen from Antwerpen.
Wat is de afstand van Antwerpen naar Londen als je reist per bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Antwerpen naar Londen? De afstand tussen Antwerpen en Londen per bus is ongeveer 316 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Antwerpen naar Londen te vinden.
Wat is de gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Londen per bus?
De reisduur per bus van Antwerpen naar Londen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 8 h 15 min.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Antwerpen naar Londen?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Antwerpen naar Londen is het heel fijn om te weten dat Antwerp het meest populaire bus station is voor reizigers die van Antwerpen vertrekken en dat London, Victoria Coach Station het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Londen.

Hoe ver van het centrum in Antwerpen en Londen zijn de belangrijkste?

Als je vertrekt vanaf Antwerpen, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Antwerp is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Londen te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Londen London, Victoria Coach Station is, dat 2 km van het centrum ligt.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Antwerpen naar Londen te komen?
Voor de beste bus van Antwerpen naar Londen, kun je terecht bij de volgende: Flixbus, Ouibus, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Eurolines Germany, Eurolines Madeltrans, Union Ivkoni International of Agat. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Antwerpen naar Londen om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Antwerpen naar Londen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per bus ter kopen van Antwerpen naar Londen dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ik wil per bus reizen van Antwerpen naar Londen. Welke andere plaatsen in de buurt van Londen zijn het waard om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Antwerpen naar Londen?
Reizen van Antwerpen naar Londen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Antwerpen naar Londen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Londen
Antwerp
Voorzieningen