Bus van Antwerpen naar Londen

De goedkoopste busreizen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

30

Gemiddelde

42

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
10:50Antwerpen, Van Stralenstraat10u30 20:20Londen
1 overstap
301Enkele reis
2e goedkoopste
21:40Antwerpen, Van Stralenstraat11u40 08:20Londen
1 overstap
381Enkele reis
22:50Antwerpen, Borsbeekbrugg8u40 06:30Londen
0 overstappen
401Enkele reis
11:00Antwerpen, Borsbeekbrugg8u20 18:20Londen
0 overstappen
501Enkele reis
23:30Antwerpen, Van Stralenstraat9u55 08:25Londen
1 overstap
531Enkele reis

Bustijden Antwerpen naar Londen

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
10:50Antwerpen, Van Stralenstraat10u30 20:20Londen
1 overstap
11:00Antwerpen, Borsbeekbrugg8u20 18:20Londen
0 overstappen
21:40Antwerpen, Van Stralenstraat11u40 08:20Londen
1 overstap
22:50Antwerpen, Borsbeekbrugg8u40 06:30Londen
0 overstappen
23:30Antwerpen, Van Stralenstraat9u55 08:25Londen
1 overstap

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste bussen Van Antwerpen Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

8 u 20 m

Gemiddelde

9 u 49 m

Bussen per dag

5

Afstand busreis

316 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Antwerpen naar Londen rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
11:00Antwerpen, Borsbeekbrugg8u20 18:20Londen
0 overstappen
501Enkele reis
2e snelste
22:50Antwerpen, Borsbeekbrugg8u40 06:30Londen
0 overstappen
401Enkele reis
23:30Antwerpen, Van Stralenstraat9u55 08:25Londen
1 overstap
531Enkele reis
10:50Antwerpen, Van Stralenstraat10u30 20:20Londen
1 overstap
301Enkele reis
21:40Antwerpen, Van Stralenstraat11u40 08:20Londen
1 overstap
381Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Antwerpen naar Londen

distanceAfstand316 km
durationGemiddelde reistijd met de bus8 u 30 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 24
frequencyFrequentie2 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenUnion Ivkoni International, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus of Ouibus

Bij busreizen van Antwerpen naar Londen leg je 316 km af, wat bij onze reispartners zoals Union Ivkoni International, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus of Ouibus gemiddeld 8 u 30 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 2 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 24 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 20.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Antwerpen naar Londen

Koop je officiële tickets voor de bus van Antwerpen naar Londen bij FlixBus en BlaBlaCar Bus vanaf € 20 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reisroute te vergelijken en te boeken.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Antwerpen naar Londen met de bus:

 • Gemiddelde duur: 7 u 29 min
 • Frequentie van FlixBus: 1 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Antwerpen naar Londen met de bus:

 • Gemiddelde duur: 8 u 55 min
 • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Antwerpen naar Londen?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Antwerpen naar Londen aan?
 • Tickets voor bussen van Antwerpen naar Londen zijn te krijgen voor busreizen van Ouibus, Eurolines en Flixbus.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Een rechtstreekse busreis boek je bij zowel Ouibus, Flixbus als Eurolines, maar deze laatste twee bieden ook busreizen met een overstap aan.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • Je kunt vanaf Antwerpen al binnen 7 uur en 20 minuten in het centrum van Londen staan.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Bij Ouibus is het mogelijk om 4 maanden van tevoren je busreis te reserveren, maar bij Flixbus moet je rekenen op 4-6 weken en bij Eurolines kun je 45 dagen aanhouden.
 • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
 • Goedkope busreizen in de bussen van Ouibus, Eurolines en Flixbus naar Londen kun je heel eenvoudig boeken bij Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Antwerpen naar Londen?

Ouibus biedt per dag één busreis aan met een rechtstreekse verbinding. Houd rekening met een reisduur van 7 uur en 20 minuten.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Antwerpen naar Londen?

Een directe bus van Eurolines kan al na 8 uur en 10 minuten in Londen zijn. Boek je een busreis met overstap, dan is je snelste optie een reis van 14 uur en 5 minuten. Eurolines rijdt gemiddeld 10 keer per dag naar Londen.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Antwerpen naar Londen?

Flixbus geeft je dagelijks 4-5 bussen van Antwerpen naar Londen. Een rechtstreekse bus kan er 7 uur en 35 minuten over doen, een bus met overstap heeft zeker 12 uur en 55 minuten nodig.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Antwerpen?

Je rechtstreekse bus van Ouibus vertrekt vanaf de Plantinkaai. Je kunt er het snelst komen als je ringlijn 34 van maatschappij De Lijn neemt.

Bussen van Eurolines vertrekken vanaf bushalte Van Straalenstraat, op loopafstand van Antwerpen-Centraal. Frequente stadsbusdiensten garanderen dat je op tijd arriveert.

Je bussen van Flixbus hebben halte Koningin Astridplein als vertrekpunt. Deze halte bereik je vanaf Antwerpen-Centraal binnen een paar minuten te voet.

Op welke busstations komen bussen aan in Londen?

Alle bussen uit Antwerpen komen aan op het centraal gelegen Victoria Coach Station. Vanaf dit internationale busstation ga je het beste naar Victoria Railway Station om daar op de metro te stappen. Op station Victoria stoppen metro's van de Victoria Line, de District Line en de Circle Line.

Reistips: bus van Antwerpen naar Londen

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Londen te reizen.
FAQs
De goedkoopste bustickets van Antwerpen naar Londen zijn € 20. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Antwerpen naar Londen boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 24  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
De afstand van Antwerpen naar Londen per bus is ongeveer 316 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Londen als je met de bus reist bedraagt 8 u 30 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Antwerpen naar Londen te brengen. Op de route naar Londen vanuit Antwerpen kun je reizen met Union Ivkoni International, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus of Ouibus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Antwerpen naar Londen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, 1 directe reis met de bus per dag van Antwerpen naar Londen. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus of BlaBlaCar Bus. Het is slim op tijd je bustickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 2 busreizen per dag van Antwerpen naar Londen. De vertrektijden van de bus op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Antwerpen om 21: 10. Een laatste de bus vertrekt van Antwerpen om 21: 10. Check Omio voor de recentste de bus dienstregeling van Antwerpen naar Londen en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Tickets voor de bus van Antwerpen naar Londen kosten gemiddeld € 24, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Antwerpen naar Londen zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal