De goedkoopste busreizen Van Antwerpen Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Cheapest

20

Average

30

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Antwerpen naar Parijs bedraagt ongeveer € 30 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 20.

goedkoopste
18:25Antwerpen, Koningin Astridplein6u30 00:55Paris, Quai de Bercy
1 changes
201Enkele reis
2e goedkoopste
06:00Antwerpen, Koningin Astridplein9u20 15:20Paris, Quai de Bercy
1 changes
401Enkele reis

Bustijden Antwerpen naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, di 25 jan.
06:00Antwerpen, Koningin Astridplein9u20 15:20Paris, Quai de Bercy
0 changes
18:25Antwerpen, Koningin Astridplein6u30 00:55Paris, Quai de Bercy
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
109Thalys
20Flixbus
wo
26 jan.
79Thalys
22Flixbus
do
27 jan.
109Thalys
19Flixbus
vr
28 jan.
109Thalys
15Flixbus
za
29 jan.
100Thalys
13Flixbus
zo
30 jan.
100Thalys
15Flixbus
ma
31 jan.
82Thalys
15Flixbus
di
1 feb.
100Thalys
20Flixbus
wo
2 feb.
86Thalys
16Flixbus
do
3 feb.
62Thalys
15Flixbus
vr
4 feb.
76Thalys
13Flixbus
za
5 feb.
76Thalys
15Flixbus
zo
6 feb.
76Thalys
15Flixbus
ma
7 feb.
62Thalys
13Flixbus
di
8 feb.
59Thalys
17Flixbus
wo
9 feb.
53Thalys
16Flixbus
do
10 feb.
59Thalys
15Flixbus
vr
11 feb.
70Thalys
15Flixbus
za
12 feb.
62Thalys
15Flixbus
zo
13 feb.
53Thalys
13Flixbus

De snelste bussen Van Antwerpen Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Snelste reis

6 u 30 m

Gemiddelde

7 u 55 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

301 km

Het is lastig om van Antwerpen naar Parijs te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
18:25Antwerpen, Koningin Astridplein6u30 00:55Paris, Quai de Bercy
1 changes
201Enkele reis
2e snelste
06:00Antwerpen, Koningin Astridplein9u20 15:20Paris, Quai de Bercy
1 changes
401Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Antwerpen naar Parijs

distanceAfstand301 km
durationGemiddelde busduur4 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 18
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France, BlaBlaCar, Ouibus, Eurolines Germany, BlaBlaCar Bus of Eurolines Switzerland

Met bussen van Antwerpen naar Parijs leg je reis 301 km af wat gemiddeld 4 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France, BlaBlaCar, Ouibus, Eurolines Germany, BlaBlaCar Bus of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 13 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 18. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus bussen tussen Antwerpen en Parijs

Je kunt reizen met een bus van Antwerpen naar Parijs met FlixBus voor slechts € 13. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Antwerpen naar Parijs?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Antwerpen naar Parijs aan?
  • Met de bus van Antwerpen naar Parijs reizen, dat kan met Ouibus, Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Bijna alle bussen van Antwerpen naar Parijs brengen je zonder overstappen naar je eindbestemming.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Het is mogelijk om al na 4 uur en 30 minuten in Parijs te arriveren.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Eurolines mag je bustickets 45 dagen voor je vertrekdatum reserveren, bij Flixbus geldt een termijn van 4-6 weken en bij Ouibus kun je jouw reis 4 maanden van tevoren boeken.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Kaartjes voor Flixbus, Eurolines en Ouibus bussen van Antwerpen naar Parijs kun je goedkoop en veilig bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Antwerpen naar Parijs?

Ouibus verzorgt elke dag één rechtstreekse busreis van Antwerpen naar Parijs. Je mag rekenen op een reisduur van 5 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Antwerpen naar Parijs?

Elke dag biedt Eurolines je 8-10 mogelijkheden voor een rechtstreekse busreis naar de Franse hoofdstad. Op zijn snelst ben je er na 5 uur en 15 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Antwerpen naar Parijs?

Met Flixbus heb je 8-10 reismogelijkheden per dag. Alle busreizen van Flixbus zijn rechtstreekse verbindingen, waarvan de snelste je al na 4 uur en 30 minuten in Parijs afzet.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Antwerpen?

Flixbus vertrekt vanaf het Koningin Astridplein, vlak bij station Antwerpen-Centraal. Met de trein of bus vind je altijd wel een goede aansluiting om er te komen.

Eurolines bussen gebruiken de halte aan de Van Straalenstraat als vertrekpunt. Deze halte bevindt zich op loopafstand van het makkelijk te bereiken station Antwerpen-Centraal.

Voor de dagelijkse bus van Ouibus ga je naar de Plantinkaai. Via de ringlijn 34 kom je er het snelst.

Op welke busstations komen bussen aan in Parijs?

Gare Routière Galliéni is het eindpunt voor bussen van Eurolines. Om in het centrum van Parijs te komen kun je vanaf dit station stadsbussen nemen. Een andere optie is om naar metrostation Galliéni te gaan, waar je overstapt op metrolijn 3.

Quai de Bercy is het eindpunt van je busreis met Flixbus en Ouibus. Je kunt vervolgens overstappen op metrolijnen 6 of 14 bij metrostation Bercy.

Reistips: Busreizen van Antwerpen naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Parijs te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Antwerpen naar Parijs?

Bustickets van Antwerpen naar Parijs hoeven niet meer dan € 13 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Antwerpen naar Parijs voor je volgende vakantie.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Antwerpen naar Parijs?

Als je je bustickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Antwerpen naar Parijs voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 18.

Wat is de afstand naar Parijs van Antwerpen per bus?

De bus afstand van Antwerpen naar Parijs is circa 301 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Antwerpen naar Parijs per bus?

De reisduur per bus van Antwerpen naar Parijs kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 4 h 20 min.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Antwerpen en Parijs zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Als je per bus van Antwerpen naar Parijs reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Antwerpen vertrekken van Antwerp en dat de meeste mensen in Parijs uitstappen op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Waar vind ik de Antwerpen busstation naar Parijs? Waar is de Parijs busstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Antwerp en moeten ongeveer 86 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Parijs arriveren het meest op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) en moeten circa 2.9 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Antwerpen naar Parijs?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Antwerpen naar Parijs te brengen per bus. Op de route naar Parijs vanuit Antwerpen kun je reizen met Flixbus, Eurolines France, BlaBlaCar, Ouibus, Eurolines Germany, BlaBlaCar Bus of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Antwerpen naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoe vind ik een directe bus verbinding van Antwerpen naar Parijs?

Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Antwerpen naar Parijs op Omio met Flixbus of BlaBlaCar, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat kopen.

Hoe vroeg moet ik bustickets reserveren voor Antwerpen naar Parijs om de beste aanbiedingen te krijgen?

De prijs van een bustickets enkele reis van Antwerpen naar Parijs kost gemiddeld € 18 als je de komende week gaat aanschaffen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets tussen Antwerpen en Parijs een paar maanden van te voren boeken.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Parijs vanuit Antwerpen per bus, zijn er dan in de buurt van Parijs nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Parijs, reizen ook vaak naar Londen, Barcelona of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik reizen per bus van Antwerpen naar Parijs met de Omio-app?

Als je per bus wilt reizen van Antwerpen naar Parijs met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Antwerpen en Parijs, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Antwerpen naar Parijs?

Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Antwerpen naar Parijs wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Parijs
Antwerp
Voorzieningen