Bus van Antwerpen naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Antwerpen Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

15

Gemiddelde

17

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
16:17Antwerpen5u16 21:33Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
151Enkele reis
2e goedkoopste
16:17Antwerpen6u43 23:00Parijs
1 overstap
201Enkele reis

Bustijden Antwerpen naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
16:17Antwerpen6u43 23:00Parijs
1 overstap
16:17Antwerpen5u16 21:33Paris, Quai de Bercy
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Antwerpen Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

5 u 16 m

Gemiddelde

5 u 59 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

301 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Antwerpen naar Parijs rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

16:17Antwerpen5u16 21:33Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
151Enkele reis
16:17Antwerpen6u43 23:00Parijs
1 overstap
201Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Antwerpen naar Parijs

distanceAfstand301 km
durationGemiddelde reistijd met de bus4 u 50 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 17
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenOuibus, BlaBlaCar, Alsa, Eurolines France, BlaBlaCar Bus of Flixbus

Bij busreizen van Antwerpen naar Parijs leg je 301 km af, wat bij onze reispartners zoals Ouibus, BlaBlaCar, Alsa, Eurolines France, BlaBlaCar Bus of Flixbus gemiddeld 4 u 50 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 17 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 15. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Antwerp en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: Alsa, FlixBus en BlaBlaCar Bus van Antwerpen naar Parijs

Vind de beste busreizen van Antwerpen naar Parijs met Omio-reispartners als Alsa, FlixBus en BlaBlaCar Bus, al vanaf € 15. We kunnen de beste deals voor je vinden door de ideale reisroute te vergelijken en voor je te boeken.

Alsa
BlaBlaCar Bus
FlixBus

Alsa is de belangrijkste Spaanse aanbieder van reizen met de bus en een dochteronderneming van het Britse National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa op bepaalde routes ook scherp geprijsde of flexibele tickets, ideaal voor wie geld wil besparen op busreizen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met normale busreizen te reizen, met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien eerder Alsa's luxe busreizen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Antwerpen naar Parijs?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Antwerpen naar Parijs aan?
  • Met de bus van Antwerpen naar Parijs reizen, dat kan met Ouibus, Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Bijna alle bussen van Antwerpen naar Parijs brengen je zonder overstappen naar je eindbestemming.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Het is mogelijk om al na 4 uur en 30 minuten in Parijs te arriveren.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Eurolines mag je bustickets 45 dagen voor je vertrekdatum reserveren, bij Flixbus geldt een termijn van 4-6 weken en bij Ouibus kun je jouw reis 4 maanden van tevoren boeken.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Kaartjes voor Flixbus, Eurolines en Ouibus bussen van Antwerpen naar Parijs kun je goedkoop en veilig bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Antwerpen naar Parijs?

Ouibus verzorgt elke dag één rechtstreekse busreis van Antwerpen naar Parijs. Je mag rekenen op een reisduur van 5 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Antwerpen naar Parijs?

Elke dag biedt Eurolines je 8-10 mogelijkheden voor een rechtstreekse busreis naar de Franse hoofdstad. Op zijn snelst ben je er na 5 uur en 15 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Antwerpen naar Parijs?

Met Flixbus heb je 8-10 reismogelijkheden per dag. Alle busreizen van Flixbus zijn rechtstreekse verbindingen, waarvan de snelste je al na 4 uur en 30 minuten in Parijs afzet.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Antwerpen?

Flixbus vertrekt vanaf het Koningin Astridplein, vlak bij station Antwerpen-Centraal. Met de trein of bus vind je altijd wel een goede aansluiting om er te komen.

Eurolines bussen gebruiken de halte aan de Van Straalenstraat als vertrekpunt. Deze halte bevindt zich op loopafstand van het makkelijk te bereiken station Antwerpen-Centraal.

Voor de dagelijkse bus van Ouibus ga je naar de Plantinkaai. Via de ringlijn 34 kom je er het snelst.

Op welke busstations komen bussen aan in Parijs?

Gare Routière Galliéni is het eindpunt voor bussen van Eurolines. Om in het centrum van Parijs te komen kun je vanaf dit station stadsbussen nemen. Een andere optie is om naar metrostation Galliéni te gaan, waar je overstapt op metrolijn 3.

Quai de Bercy is het eindpunt van je busreis met Flixbus en Ouibus. Je kunt vervolgens overstappen op metrolijnen 6 of 14 bij metrostation Bercy.

Reistips: bus van Antwerpen naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Parijs te reizen.
FAQs
Bustickets van Antwerpen naar Parijs hoeven niet meer dan € 15 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Antwerpen naar Parijs.
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 17  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt reserveren.
Met de bus van van Antwerpen naar Parijs is ongeveer 301 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Parijs als je met de bus reist bedraagt 4 u 50 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Antwerpen naar Parijs reizen, vertrekken in Antwerpen vanaf Antwerp en stappen in Parijs uit op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

De meeste mensen pakken de bus vanaf Antwerp, wat op ongeveer 7 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat op 4.6 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Antwerpen naar Parijs te brengen. Op de route naar Parijs vanuit Antwerpen kun je reizen met Ouibus, BlaBlaCar, Alsa, Eurolines France, BlaBlaCar Bus of Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Antwerpen naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Als je naar een directe de bus zoekt vanaf Antwerpen naar Parijs, overweeg dan te reizen met Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus. Non-stop bussen geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.
De trein die als eerste gaat, is de de bus van Antwerpen naar Parijs, om 06: 55   De de bus die als laatste van Antwerpen naar Parijs, vertrekt om 22: 01. Kijk voor de actuele vertrektijden van de de bus van Antwerpen naar Parijs Omio en boek de beste tijd deze reis.
Tickets voor de bus van Antwerpen naar Parijs kosten gemiddeld € 17, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Antwerpen naar Parijs zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Antwerpen naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal