De goedkoopste busreizen Van Antwerpen Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Cheapest

16

Average

16

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Antwerpen naar Rotterdam bedraagt ongeveer € 16 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 16.

goedkoopste
11:50Antwerpen, Koningin Astridplein1u40 13:30Rotterdam, Conradstraat
0 changes
161Enkele reis

Bustijden Antwerpen naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, di 25 jan.
11:50Antwerpen, Koningin Astridplein1u40 13:30Rotterdam, Conradstraat
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
26SNCB | IC
16Flixbus
wo
26 jan.
26SNCB | IC
14Flixbus
do
27 jan.
26SNCB | IC
8Flixbus
vr
28 jan.
26SNCB | IC
12Flixbus
za
29 jan.
18SNCB | IC
8Flixbus
zo
30 jan.
18SNCB | IC
8Flixbus
ma
31 jan.
14SNCB | IC
6Flixbus
di
1 feb.
14SNCB | IC
11Flixbus
wo
2 feb.
14SNCB | IC
8Flixbus
do
3 feb.
14SNCB | IC
6Flixbus
vr
4 feb.
18SNCB | IC
6Flixbus
za
5 feb.
18SNCB | IC
10Flixbus
zo
6 feb.
18SNCB | IC
6Flixbus
ma
7 feb.
14SNCB | IC
6Flixbus
di
8 feb.
14SNCB | IC
8Flixbus
wo
9 feb.
14SNCB | IC
8Flixbus
do
10 feb.
14SNCB | IC
6Flixbus
vr
11 feb.
18SNCB | IC
6Flixbus
za
12 feb.
18SNCB | IC
6Flixbus

De snelste bussen Van Antwerpen Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Snelste reis

1 u 40 m

Gemiddelde

1 u 40 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

78 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Antwerpen naar Rotterdam rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 1 u 40 m over de afstand van 78 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 1 u 40 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 1 u 40 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
11:50Antwerpen, Koningin Astridplein1u40 13:30Rotterdam, Conradstraat
0 changes
161Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Antwerpen en Rotterdam

distanceAfstand78 km
durationGemiddelde busduur1 h 25 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 12
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France, Citybus Express, Eurolines Switzerland of Infobus

Met bussen van Antwerpen naar Rotterdam leg je reis 78 km af wat gemiddeld 1 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France, Citybus Express, Eurolines Switzerland of Infobus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 12 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: Reis met FlixBus van Antwerpen naar Rotterdam

Vind de beste bussen van Antwerpen naar Rotterdam met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 8. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: Busreizen van Antwerpen naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Rotterdam te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Antwerpen naar Rotterdam?

De goedkoopste manier om van Rotterdam naar Antwerpen te reizen is per bus en dat hoeft maar € 8 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Antwerpen naar Rotterdam bij Omio te kopen.

Wat is de gemiddelde prijs van een busticket van Antwerpen naar Rotterdam?

Als je je enkele reis busticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Antwerpen naar Rotterdam gemiddeld € 12  kost.

Wat is de afstand van Antwerpen naar Rotterdam als je reist per bus?

Je moet erop rekenen ongeveer 78 km  af te leggen van Antwerpen naar Rotterdam per bus.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Antwerpen naar Rotterdam per bus?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Antwerpen naar Rotterdam per bus is 1 h 25 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Antwerpen naar Rotterdam.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Antwerpen naar Rotterdam?

Voordat je je trip van Antwerpen naar Rotterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Antwerpen, vertrekken van Antwerp en op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) aankomen in Rotterdam.

Waar is het busstation in Antwerpen? Waar is het busstation in Rotterdam?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Antwerp, vinden op ongeveer 86 m van het stadscentrum van Antwerpen. Het meest populaire busstation om aan te komen in Rotterdam, heet Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), en is ongeveer 874 m gelegen van zijn stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Antwerpen naar Rotterdam per bus?

Als je een bus neemt van Antwerpen naar Rotterdam, biedt Flixbus, Eurolines France, Citybus Express, Eurolines Switzerland of Infobus de beste manier om snel naar Rotterdam te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Antwerpen naar Rotterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoe vind ik een directe bus verbinding van Antwerpen naar Rotterdam?

Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Antwerpen naar Rotterdam op Omio met Flixbus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat aanschaffen.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om bustickets van Antwerpen naar Rotterdam te scoren met de beste prijs?

Als je een bustickets tussen Antwerpen en Rotterdam gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 12 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets tussen Antwerpen en Rotterdam zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Als ik aankom in Rotterdam vanuit Antwerpen per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Rotterdam?

Veel van onze klanten die een reis naar Rotterdam per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Brussel of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van Rotterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik reizen per bus tussen Antwerpen en Rotterdam met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Antwerpen naar Rotterdam om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Antwerpen naar Rotterdam bus, zowel voor als tijdens de reis.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Antwerpen naar Rotterdam te komen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Antwerpen naar Rotterdam te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Antwerpen naar Rotterdam vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Rotterdam
Antwerp
Voorzieningen