Bus van Argentan naar Parijs

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Argentan naar Parijs

distanceAfstand173 km
durationGemiddelde reistijd met de bus4 u 15 min
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenSNCF | Autocar of BlaBlaCar

Bij busreizen van Argentan naar Parijs leg je 173 km af, wat bij onze reispartners zoals SNCF | Autocar of BlaBlaCar gemiddeld 4 u 15 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Gare d'Argentan en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Reistips: bus van Argentan naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Argentan naar Parijs te reizen.
FAQs
Met de bus van van Argentan naar Parijs is ongeveer 173 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Argentan naar Parijs als je met de bus reist bedraagt 4 u 15 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Argentan naar Parijs reizen, vertrekken in Argentan vanaf Gare d'Argentan en stappen in Parijs uit op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Gare d'Argentan en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2 km naar het busstation in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) af.

Als je de bus van Argentan naar Parijs, neemt biedt SNCF | Autocar of BlaBlaCar de beste manier om snel naar Parijs te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Argentan naar Parijs aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Argentan naar Parijs is 1. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Argentan om 08: 30. Een laatste de bus vertrekt van Argentan om 08: 30. Check Omio voor de recentste de bus vertrektijden van Argentan naar Parijs en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Veel reizigers die per bus in Parijs aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je erover denkt om Londen, Barcelona of Amsterdam te verkennen vanuit Parijs, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

Meer reisopties per bus van Argentan naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

Reis per trein, bus of vliegtuig naar populaire bestemmingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal