Goedkope busreizen van Arnhem naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

25

Average

25

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Arnhem naar Rijsel bedraagt ongeveer € 25 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 25.

Flixbus
21:30Arnhem4u25 01:55Rijsel
0 changes
251Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Arnhem naar Rijsel

Bussen weergeven voor morgen, ma 23 mei
Flixbus
21:30Arnhem4u25 01:55Rijsel
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
25Flixbus
di
24 mei
25Flixbus
wo
25 mei
30Flixbus
do
26 mei
22Flixbus
vr
27 mei
22Flixbus
za
28 mei
22Flixbus
zo
29 mei
22Flixbus

Bus tijden from Arnhem naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

4 u 25 m

Gemiddelde

4 u 25 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

248 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Arnhem naar Rijsel rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 4 u 25 m over de afstand van 248 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 4 u 25 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 4 u 25 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

Flixbus
21:30Arnhem4u25 01:55Rijsel
0 changes
251Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Arnhem naar Rijsel

distanceAfstand248 km
durationGemiddelde busduur5 h 50 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 26
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus

Met bussen van Arnhem naar Rijsel leg je reis 248 km af wat gemiddeld 5 h 50 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 22 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 26. Reizigers vertrekken het vaakst van Arnhem en arriveren in Lille, Gare Lille Europe.

Busmaatschappijen: FlixBus van Arnhem naar Rijsel

Je kunt reizen met een bus tussen Arnhem en Rijsel met FlixBus voor slechts € 22. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: bus van Arnhem naar Rijsel

Pak eenvoudig de bus naar Rijsel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Arnhem naar Rijsel te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Arnhem naar Rijsel zijn?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Arnhem naar Rijsel is € 22. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Arnhem naar Rijsel boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Arnhem naar Rijsel?

De Arnhem naar Rijsel busticketsprijs is gemiddeld € 26  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.

Wat is de afstand van Arnhem naar Rijsel als je reist per bus?

De afstand van Arnhem naar Rijsel per bus is ongeveer 248 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Arnhem naar Rijsel?

Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Arnhem naar Rijsel. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Arnhem naar Rijsel te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 5 h 50 min.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Arnhem naar Rijsel?

Voordat je je trip van Arnhem naar Rijsel gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Arnhem, vertrekken van Arnhem en op Lille, Gare Lille Europe aankomen in Rijsel.

Waar is het busstation in Arnhem om naar Rijsel te gaan? Waar is het busstation in Rijsel gelegen?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Arnhem, wat ongeveer 2.5 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Lille, Gare Lille Europe, dat 1.4 km ligt van het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Arnhem naar Rijsel?

Voor de beste bus van Arnhem naar Rijsel, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Arnhem naar Rijsel om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te aanschaffen voor de beste prijzen voor bustickets van Arnhem naar Rijsel?

Als je een bustickets van Arnhem naar Rijsel gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 26 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets tussen Arnhem en Rijsel zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ik ben mijn geplande reis van Arnhem naar Rijsel per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rijsel, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per bus van Arnhem naar Rijsel reizen, is Rijsel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Rijsel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Brussel of Londen. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Arnhem naar Rijsel per bus?

Als je wilt reizen van Arnhem naar Rijsel per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Arnhem naar Rijsel boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Arnhem naar Rijsel als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Arnhem naar Rijsel te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Arnhem naar Rijsel vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Arnhem
Rijsel
ARNHEM - CS, busstation
Voorzieningen
Arnheim Centraal
Voorzieningen
Arnheim, Hbf., Eurolines Hlst.
Voorzieningen
Arnhem
Voorzieningen
Arnhem
Voorzieningen
Arnhem
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Arnhem naar Rijsel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: