Bus van Barcelona naar Amsterdam

De goedkoopste busreizen Van Barcelona Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

80

Gemiddelde

107

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord23u21 16:01Amsterdam
1 overstap
801Enkele reis
2e goedkoopste
06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord24u30 06:30Amsterdam
1 overstap
901Enkele reis
21:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord22u29 19:59Amsterdam
1 overstap
1501Enkele reis

Bustijden Barcelona naar Amsterdam

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord24u30 06:30Amsterdam
1 overstap
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord23u21 16:01Amsterdam
1 overstap
21:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord22u29 19:59Amsterdam
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste bussen Van Barcelona Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

22 u 29 m

Gemiddelde

23 u 26 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

1239 km

Het is lastig om van Barcelona naar Amsterdam te reizen zonder minstens een overstap.

21:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord22u29 19:59Amsterdam
1 overstap
1501Enkele reis
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord23u21 16:01Amsterdam
1 overstap
801Enkele reis
06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord24u30 06:30Amsterdam
1 overstap
901Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Amsterdam?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden bus: bus van Barcelona naar Amsterdam

distanceAfstand1238 km
durationGemiddelde reistijd met de bus22 u 10 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 81
frequencyFrequentie5 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenEurolines Switzerland, Eurolines France, Flixbus, BlaBlaCar Bus of Movelia

Bij busreizen van Barcelona naar Amsterdam leg je 1238 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurolines Switzerland, Eurolines France, Flixbus, BlaBlaCar Bus of Movelia gemiddeld 22 u 10 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 5 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 81 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 65. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Barcelona Sants en arriveren in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus en FlixBus van Barcelona naar Amsterdam

Reis vanaf € 65 met de bus van Barcelona naar Amsterdam met Omio-partners als BlaBlaCar Bus en FlixBus! Bij Omio vind je dienstregelingen en tickets – en de goedkoopste reisroute. Kijk, vergelijk, boek!

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Welke bussen rijden er van Barcelona naar Amsterdam?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Eindhoven naar Barcelona aan?
  • Voor bussen van Barcelona naar Amsterdam kun je terecht bij de busmaatschappijen Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Alleen Eurolines biedt een rechtstreekse busreis aan, maar een busreis met overstap duurt niet veel langer dan een rechtstreekse.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De rechtstreekse busreis van Eurolines kent een reisduur van 25 uur en 30 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Flixbus en Eurolines is het mogelijk om bustickets te reserveren vanaf een aantal maanden tot vlak voor je vertrek.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Je mag erop vertrouwen dat je bij Omio goedkope bustickets online kunt reserveren en op tijd gaat ontvangen.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Barcelona naar Amsterdam?

Dagelijks laat Eurolines drie of meer bussen van Barcelona naar Amsterdam vertrekken, maar in het weekend kan het aantal verdubbelen. Een directe busreis duurt 25 uur en 30 minuten. Voor een reis met overstap ben je minimaal 26 uur onderweg.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Barcelona naar Amsterdam?

Flixbus verzorgt dagelijks twee of meer bussen van Barcelona naar Amsterdam. Je zult altijd ergens onderweg een overstap maken. Hou rekening met een reisduur van 25 uur en 55 minuten of iets meer.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Barcelona?

Barcelona heeft twee grote busstations waar internationale bussen vertrekken en aankomen. De eerste is Estació de Sants. Je kunt de metro pakken tot metrostation Sants Estació, of je pakt de iets snellere Cercania-trein.Het andere busstation bevindt zich in het noorden van Barcelona en heet Estació del Nord. Je kunt hier het beste komen met de stadstrein Cercania en dan uitstappen bij metrostation França of metrostation Arc de Triomf. 

Op welk busstation komen bussen aan in Amsterdam?

De meeste bussen hebben station Amsterdam Sloterdijk als eindpunt. Sloterdijk is een belangrijk knooppunt voor stadsbussen, metrolijnen en treinverbindingen. Moet je naar het centrum van Amsterdam, dan kun je ofwel de metro, ofwel de trein nemen en zal je reis hoogstens 15 minuten duren.Het andere station waar bussen van Barcelona naar Amsterdam stoppen, is Amsterdam Duivendrecht. Dit station bevindt zich in het zuiden van Amsterdam, dichtbij de Amsterdam Arena. Duivendrecht heeft goede bus- en metroverbindingen met het stadscentrum. Je kunt hier ook op een aantal regionale treinen stappen.

Reistips: bus van Barcelona naar Amsterdam

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Amsterdam te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Amsterdam naar Barcelona te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 65, zeker als je ruim van tevoren boekt.
De busticketprijs voor een reis van Barcelona naar Amsterdam is gemiddeld € 81  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt reserveren.
De afstand van Barcelona naar Amsterdam per bus bedraagt ongeveer 1238 km.
De reis met de bus van Barcelona naar Amsterdam duurt gemiddeld 22 u 10 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Barcelona naar Amsterdam.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Barcelona naar Amsterdam reizen, vertrekken in Barcelona vanaf Barcelona Sants en stappen in Amsterdam uit op Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Barcelona Sants en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.6 km naar het busstation in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) af.

Als je de bus van Barcelona naar Amsterdam, neemt biedt Eurolines Switzerland, Eurolines France, Flixbus, BlaBlaCar Bus of Movelia de beste manier om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Barcelona naar Amsterdam aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Barcelona naar Amsterdam is 5. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
De trein die als eerste gaat, is de de bus van Barcelona naar Amsterdam, om 05: 00   De de bus die als laatste van Barcelona naar Amsterdam, vertrekt om 21: 45. Kijk voor de actuele vertrektijden van de de bus van Barcelona naar Amsterdam Omio en boek de beste tijd deze reis.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Barcelona naar Amsterdam gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 81. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Barcelona naar Amsterdam zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Londen of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Barcelona
Amsterdam

Meer reisopties per bus van Barcelona naar Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal