Bus van Barcelona naar el Volo

De goedkoopste busreizen Van Barcelona Naar el Volo

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

20

Gemiddelde

26

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Alsa
06:15Barcelona2u29 08:44el Volo
0 overstappen
201Enkele reis
BlaBlaCar Bus
08:15Barcelona2u25 10:40el Volo
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
20:00Barcelona2u15 22:15el Volo
0 overstappen
361Enkele reis

Bustijden Barcelona naar el Volo

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
Alsa
06:15Barcelona2u29 08:44el Volo
0 overstappen
BlaBlaCar Bus
08:15Barcelona2u25 10:40el Volo
0 overstappen
Alsa
20:00Barcelona2u15 22:15el Volo
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.

De snelste bussen Van Barcelona Naar el Volo

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

2 u 15 m

Gemiddelde

2 u 23 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

138 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar el Volo rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Alsa
20:00Barcelona2u15 22:15el Volo
0 overstappen
361Enkele reis
BlaBlaCar Bus
08:15Barcelona2u25 10:40el Volo
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
06:15Barcelona2u29 08:44el Volo
0 overstappen
201Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Barcelona naar el Volo

distanceAfstand138 km
durationGemiddelde reistijd met de bus10 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 9
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenAlsa of Flixbus

Bij busreizen van Barcelona naar el Volo leg je 138 km af, wat bij onze reispartners zoals Alsa of Flixbus gemiddeld 10 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 9 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 9.

Busmaatschappijen: Alsa en FlixBus van Barcelona naar el Volo

Voor slechts € 9 kun je met de bus van Barcelona naar el Volo reizen via de diensten van Alsa en FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze route beschikbaar zijn.

FlixBus
Alsa

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreizen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse reisorganisatie National Express biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes. Het bedrijf vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar en kent een indrukwekkend bestand van busreizen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal-pakket voor reizen met de bus – met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord – bieden Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium meer luxe tijdens het reizen. Naast het standaardticket biedt Alsa andere tickets voor reizen met de bus, zoals scherp geprijsde en flexibele tarieven, maar alleen op bepaalde routes.

Reistips: bus van Barcelona naar el Volo

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar el Volo. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar el Volo te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van el Volo naar Barcelona te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 9, zeker als je ruim van tevoren boekt.
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 9  te betalen voor een ticket voor de bus.
Met de bus van van Barcelona naar el Volo is ongeveer 138 km.
De reisduur met de bus van Barcelona naar el Volo kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 10 min.
Als je de bus van Barcelona naar el Volo, neemt biedt Alsa of Flixbus de beste manier om snel naar el Volo te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Barcelona naar el Volo aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Als je naar een directe de bus zoekt vanaf Barcelona naar el Volo, overweeg dan te reizen met BlaBlaCar. Non-stop bussen geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Barcelona naar el Volo? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 20: 00. Als je liever nacht busreizen van Barcelona naar el Volo hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 20: 00. Omio toont jou een recentste de bus van Barcelona naar el Volo, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Tickets voor de bus van Barcelona naar el Volo kosten gemiddeld € 9, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Barcelona naar el Volo zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar el Volo, reizen ook vaak naar Parijs, Perpignan of Toulouse. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen el Volo en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Meer reisopties per bus van Barcelona naar el Volo

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeBussenBusreizen in FrankrijkBus van Barcelona naar el Volo

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal