Bus van Barcelona naar Espot

De goedkoopste busreizen Van Barcelona Naar Espot

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

41

Gemiddelde

41

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
07:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord5u08 12:38Espot
0 overstappen
411Enkele reis

Bustijden Barcelona naar Espot

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
07:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord5u08 12:38Espot
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste bussen Van Barcelona Naar Espot

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

5 u 8 m

Gemiddelde

5 u 8 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

159 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar Espot rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
07:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord5u08 12:38Espot
0 overstappen
411Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Barcelona naar Espot

distanceAfstand159 km
durationGemiddelde reistijd met de bus5 u 5 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 41
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenAlsa

Bij busreizen van Barcelona naar Espot leg je 159 km af, wat bij onze reispartners zoals Alsa gemiddeld 5 u 5 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 41 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 41. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Barcelona Sants en arriveren in Espot.

Busmaatschappijen: Alsa van Barcelona naar Espot

Koop je officiële tickets voor de bus van Barcelona naar Espot bij Alsa vanaf € 41 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reis te vergelijken en te boeken.

Alsa

Alsa is de belangrijkste Spaanse aanbieder van reizen met de bus en een dochteronderneming van het Britse National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa op bepaalde routes ook scherp geprijsde of flexibele tickets, ideaal voor wie geld wil besparen op busreizen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met normale busreizen te reizen, met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien eerder Alsa's luxe busreizen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Reistips: bus van Barcelona naar Espot

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Espot. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Espot te reizen.
FAQs
Bustickets van Barcelona naar Espot zijn al verkrijgbaar vanaf € 41 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je in de komende 7 dagen busticketprijs voor een enkele reis wilt reserveren, kun je erop rekenen dat de bus van Barcelona naar Espot gemiddeld € 41  kost.
De afstand van Barcelona naar Espot per bus bedraagt ongeveer 159 km.
De reisduur met de bus van Barcelona naar Espot kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 5 u 5 min.

Voordat je je reis van Barcelona naar Espot gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Barcelona vanaf Barcelona Sants vertrekken en in Espot aankomen op Espot.

De meeste mensen pakken de bus vanaf Barcelona Sants, wat op ongeveer 2.6 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Espot, dat op 319 m van het stadscentrum ligt.

Als je de bus van Barcelona naar Espot, neemt biedt Alsa de beste manier om snel naar Espot te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Barcelona naar Espot aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Barcelona naar Espot? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 06: 30. Als je liever nacht busreizen van Barcelona naar Espot hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 06: 30. Omio toont jou een recentste de bus van Barcelona naar Espot, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Tickets voor de bus van Barcelona naar Espot kosten gemiddeld € 41, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Barcelona naar Espot zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Espot, reizen ook vaak naar Lerida, La Pobla de Segur of Sort. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Espot en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Meer reisopties per bus van Barcelona naar Espot

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeBussenBus van Barcelona naar Espot

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal