Bus van Barcelona naar Igualada

De goedkoopste busreizen Van Barcelona Naar Igualada

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

22

Gemiddelde

22

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Alsa
10:30Barcelona3u55 14:25Igualada
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
12:30Barcelona6u25 18:55Igualada
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
14:30Barcelona4u25 18:55Igualada
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
05:30Barcelona4u25 09:55Igualada
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
04:25Barcelona5u30 09:55Igualada
0 overstappen
221Enkele reis

Bustijden Barcelona naar Igualada

Bussen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
Alsa
04:25Barcelona5u30 09:55Igualada
0 overstappen
Alsa
05:30Barcelona4u25 09:55Igualada
0 overstappen
Alsa
10:30Barcelona3u55 14:25Igualada
0 overstappen
Alsa
12:30Barcelona6u25 18:55Igualada
0 overstappen
Alsa
14:30Barcelona4u25 18:55Igualada
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

De snelste bussen Van Barcelona Naar Igualada

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

3 u 55 m

Gemiddelde

4 u 56 m

Bussen per dag

5

Afstand busreis

50 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar Igualada rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Alsa
10:30Barcelona3u55 14:25Igualada
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
14:30Barcelona4u25 18:55Igualada
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
05:30Barcelona4u25 09:55Igualada
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
04:25Barcelona5u30 09:55Igualada
0 overstappen
221Enkele reis
Alsa
12:30Barcelona6u25 18:55Igualada
0 overstappen
221Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Barcelona naar Igualada

distanceAfstand49 km
durationGemiddelde busduur4 h 25 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 22
frequencyBus frequentie38 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 38 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenAlsa

Met bussen van Barcelona naar Igualada leg je reis 49 km af wat gemiddeld 4 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa. Normaalgesproken zijn er er zijn 38 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 22 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 22. Reizigers vertrekken het vaakst van Barcelona Sants en arriveren in Igualada, Paseo Mossén Jacint Verdaguer.

Busmaatschappijen: Alsa van Barcelona naar Igualada

Koop je officiële tickets voor de bus tussen Barcelona en Igualada bij Alsa vanaf € 22 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

Alsa

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op busreisen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Reistips: bus van Barcelona naar Igualada

Pak eenvoudig de bus naar Igualada. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Igualada te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke bustickets van Barcelona naar Igualada is € 22. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Barcelona naar Igualada boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
De Barcelona naar Igualada busticketsprijs is gemiddeld € 22  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Barcelona en Igualada per bus ongeveer 49 km  is.
De reisduur per bus van Barcelona naar Igualada kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 4 h 25 min.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Barcelona naar Igualada is het heel fijn om te weten dat Barcelona Sants het meest populaire bus station is voor reizigers die van Barcelona vertrekken en dat Igualada, Paseo Mossén Jacint Verdaguer het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Igualada.

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Barcelona Sants en reizen ongeveer 2.6 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Igualada, Paseo Mossén Jacint Verdaguer en moeten ongeveer 1.2 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Igualada.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Barcelona naar Igualada te brengen per bus. Op de route naar Igualada vanuit Barcelona kun je reizen met Alsa. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Barcelona naar Igualada, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Barcelona naar Igualada is 38 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste bus van Barcelona naar Igualada vertrekt om 05: 15   en een laatste bus voor deze vertrekt om 14: 30. Omio toont jou een recentste bus van Barcelona naar Igualada schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Je kunt zien dat een bus tussen Barcelona en Igualada gemiddeld € 22 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Barcelona naar Igualada over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Veel van onze klanten die een reis naar Igualada per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Lerida, Manresa of Zaragoza. Check Omio voor de beste verbindingen van Igualada naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Barcelona naar Igualada om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Barcelona naar Igualada bus, zowel voor als tijdens de reis.
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Barcelona naar Igualada wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Barcelona
Igualada

Meer reisopties per bus van Barcelona naar Igualada

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal