VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
43Renfe
33Alsa
108Vueling
za
23 okt.
43Renfe
33Alsa
68Air Europa
zo
24 okt.
43Renfe
33Alsa
72Vueling
ma
25 okt.
43Renfe
33Alsa
64Iberia
di
26 okt.
38Renfe AVE
33Alsa
44Air Europa
wo
27 okt.
39Renfe AVE
33Alsa
44Vueling
do
28 okt.
43Renfe
33Alsa
44Vueling
vr
29 okt.
43Renfe
33Alsa
102Vueling
za
30 okt.
43Renfe
33Alsa
44Air Europa
zo
31 okt.
38Renfe AVE
33Alsa
50Vueling
di
2 nov.
38Renfe AVE
33Alsa
44Air Europa
do
4 nov.
27Renfe AVE
33Alsa
25Iberia
vr
5 nov.
43Renfe
33Alsa
39Vueling
za
6 nov.
16Renfe AVE
33Alsa
39Air Europa
zo
7 nov.
43Renfe
33Alsa
25Vueling
ma
8 nov.
16Renfe AVE
33Alsa
44Vueling
di
9 nov.
16Renfe AVE
33Alsa
25Vueling
wo
10 nov.
27Renfe AVE
33Alsa
25Iberia

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Bus van Barcelona naar Madrid: reisinformatie

Busvervoerder ALSA verzorgt een dagelijkse, rechtstreekse verbinding tussen Barcelona en Madrid. De eerste bus vertrekt om zeven uur in de ochtend van station Barcelona Nord, de laatste bus zet omstreeks middernacht koers naar het busstation in Madrid. De bus Barcelona-Madrid is op zijn snelst binnen 7,5 uur op de plaats van bestemming. In totaal rijden er gemiddeld 16 bussen per dag, inclusief één nachtbus van ALSA die vroeg in de ochtend in Madrid aankomt. De reisafstand voor de busreis Madrid bedraagt ongeveer 620 kilometer.

De bus nemen vanuit Barcelona

De bus Barcelona Madrid vertrekt elke dag van station Barcelona Nord, dat direct ten noorden van het stadscentrum ligt. Vanuit het centrum kan men naar busstation Barcelona Nord geraken via metrolijn L1 en buslijn 54. Een wandeling vanuit het centrum naar het busstation neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Met de metro of bus is men er in circa 10 minuten. Het dichtstbijzijnde metrostation van de rode lijn L1 is Arc de Triomphe. Taxi’s vanuit het centrum naar station Barcelona Nord zijn handig als men ꞌs nachts wil reizen, want deze zijn 24 uur per dag beschikbaar.

In Madrid aankomen met de bus

Madrid was vroeger een militaire nederzetting van de Moren. De stad heeft attracties als het bekende Prado Museum, het Koninklijk Paleis, het grote stadspark El Retiro en het Bernabeu Stadion van Real Madrid. De bus Barcelona Madrid arriveert op het busstation Intercambiador Avenida de América, gelegen direct ten noordoosten van het stadshart. Bij het busstation ligt een metrohalte met dezelfde naam, van waar men met de metrolijnen 4, 6, 7 en 9 naar de verschillende stadsdelen kan reizen. Het duurt in de meeste gevallen minder dan 10 minuten om elders in de stad Madrid te komen. Er rijden een groot aantal stadsbussen van Avenida de América naar de stad. In de nachtelijke uren kan de reiziger ook kiezen voor een taxi naar de stad of de nachtbussen N2 en N5.

Reistips

Busreizen van Barcelona naar Madrid
Pak eenvoudig de bus naar Madrid. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Madrid te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Barcelona naar Madrid per bus?
Voordelige bus tickets van Barcelona naar Madrid zijn al verkrijgbaar vanaf € 33, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat kost de bus van Barcelona naar Madrid gemiddeld?
Bus kaartjes van Barcelona naar Madrid kosten gemiddeld € 33. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Wat is de afstand naar Madrid van Barcelona per bus?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Madrid van Barcelona van ongeveer 504 km. Als je overweegt een bus ticket van Barcelona naar Madrid te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Wat is de gemiddelde reistijd van Barcelona naar Madrid per bus?
De reisduur per bus van Barcelona naar Madrid kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 7 h 35 min.
Als ik per bus wil reizen, welke in Barcelona en Madrid zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire voor reizigers uit Barcelona is Barcelona Sants. In Madrid is het meest populaire onder reizigers Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Waar zijn de in Barcelona in Madrid?

Je vindt Barcelona Sants, het door Omio reizigers meest gebruikte in Barcelona, op 1 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Madrid is Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83, dat 3 km ligt van het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Barcelona naar Madrid?
Als je de bus neemt van Barcelona naar Madrid, biedt Alsa, Alsa Supra, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Infobus of Flixbus de beste manier om snel naar Madrid te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Barcelona naar Madrid en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Barcelona naar Madrid?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Barcelona naar Madrid per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Barcelona naar Madrid in de Omio app.
Als ik aankom in Madrid vanuit Barcelona per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Madrid?
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Madrid, reizen ook vaak naar Valencia, Sevilla of Málaga. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Madrid en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Hoe kom ik van Barcelona naar Madrid als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Reizen van Barcelona naar Madrid zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Barcelona naar Madrid.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Barcelona
Madrid
Barcelona, Estacion de Autobuses de Sants
Voorzieningen
Estació d'autobusos Barcelona-Nord
Voorzieningen