Bus van Barcelona naar Puigcerdà

De goedkoopste busreizen Van Barcelona Naar Puigcerdà

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

24

Gemiddelde

24

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
09:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord2u58 12:28Puigcerdà
0 overstappen
241Enkele reis
goedkoopste
18:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord2u58 21:28Puigcerdà
0 overstappen
241Enkele reis

Bustijden Barcelona naar Puigcerdà

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
09:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord2u58 12:28Puigcerdà
0 overstappen
18:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord2u58 21:28Puigcerdà
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste bussen Van Barcelona Naar Puigcerdà

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

2 u 58 m

Gemiddelde

2 u 58 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

118 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar Puigcerdà rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
09:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord2u58 12:28Puigcerdà
0 overstappen
241Enkele reis
snelste
18:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord2u58 21:28Puigcerdà
0 overstappen
241Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Barcelona naar Puigcerdà

distanceAfstand117 km
durationGemiddelde reistijd met de bus2 u 58 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 22
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenAlsa

Bij busreizen van Barcelona naar Puigcerdà leg je 117 km af, wat bij onze reispartners zoals Alsa gemiddeld 2 u 58 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 22 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 22. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Barcelona Sants en arriveren in Puigcerdà, Plaça de Barcelona.

Busmaatschappijen: Alsa van Barcelona naar Puigcerdà

Reis vanaf € 22 met de bus van Barcelona naar Puigcerdà met Omio-partners als Alsa! Bij Omio vind je dienstregelingen en tickets – en de goedkoopste route. Kijk, vergelijk, boek!

Alsa

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreizen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse reisorganisatie National Express biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes. Het bedrijf vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar en kent een indrukwekkend bestand van busreizen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal-pakket voor reizen met de bus – met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord – bieden Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium meer luxe tijdens het reizen. Naast het standaardticket biedt Alsa andere tickets voor reizen met de bus, zoals scherp geprijsde en flexibele tarieven, maar alleen op bepaalde routes.

Reistips: bus van Barcelona naar Puigcerdà

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Puigcerdà. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Puigcerdà te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Puigcerdà naar Barcelona te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 22, zeker als je ruim van tevoren boekt.
Als je je bustickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Barcelona naar Puigcerdà met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 22.
De afstand van Barcelona naar Puigcerdà per bus bedraagt ongeveer 117 km.
De reis met de bus van Barcelona naar Puigcerdà duurt gemiddeld 2 u 58 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Barcelona naar Puigcerdà.

Voordat je je reis van Barcelona naar Puigcerdà gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Barcelona vanaf Barcelona Sants vertrekken en in Puigcerdà aankomen op Puigcerdà, Plaça de Barcelona.

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Barcelona Sants en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.6 km naar het busstation in Puigcerdà, Plaça de Barcelona af.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Barcelona naar Puigcerdà te brengen. Op de route naar Puigcerdà vanuit Barcelona kun je reizen met Alsa. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Barcelona naar Puigcerdà, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe busreizen vanaf Barcelona naar Puigcerdà op Omio met Alsa, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe bussen leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat reserveren.
Een eerste Barcelona naar Puigcerdà de bus vertrekt om 08: 30   en een laatste de bus van Barcelona naar Puigcerdà vertrekt om 08: 30. Check de laatst bijgewerkte Barcelona naar Puigcerdà de bus vertrektijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Barcelona naar Puigcerdà gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 22. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Barcelona naar Puigcerdà zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Puigcerdà per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Andorra la Vella, La Seu d'Urgell of Toulouse. Check Omio voor de beste verbindingen van Puigcerdà naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Meer reisopties per bus van Barcelona naar Puigcerdà

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeBussenBus van Barcelona naar Puigcerdà

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal