Bus van Barcelona naar Rijsel

De goedkoopste busreizen Van Barcelona Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

100

Gemiddelde

130

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord18u40 11:20Lille, Gare Lille Europe
1 overstap
1001Enkele reis
21:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord17u40 15:10Lille, Gare Lille Europe
1 overstap
1601Enkele reis

Bustijden Barcelona naar Rijsel

Bussen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord18u40 11:20Lille, Gare Lille Europe
1 overstap
21:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord17u40 15:10Lille, Gare Lille Europe
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.
ma
18 jul.

De snelste bussen Van Barcelona Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

17 u 40 m

Gemiddelde

18 u 10 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

1030 km

Het is lastig om van Barcelona naar Rijsel te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
21:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord17u40 15:10Lille, Gare Lille Europe
1 overstap
1601Enkele reis
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord18u40 11:20Lille, Gare Lille Europe
1 overstap
1001Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Barcelona naar Rijsel

distanceAfstand1030 km
durationGemiddelde busduur17 h 34 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 69
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenOuibus, Movelia, BlaBlaCar Bus, Eurolines France of Flixbus

Met bussen van Barcelona naar Rijsel leg je reis 1030 km af wat gemiddeld 17 h 34 min duurt bij onze reispartners zoals Ouibus, Movelia, BlaBlaCar Bus, Eurolines France of Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 69 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 50. Reizigers vertrekken het vaakst van Barcelona Sants en arriveren in Lille, Gare Lille Europe.

Reistips: bus van Barcelona naar Rijsel

Pak eenvoudig de bus naar Rijsel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Rijsel te reizen.
FAQs
Bustickets van Barcelona naar Rijsel zijn al verkrijgbaar vanaf € 50 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De Barcelona naar Rijsel busticketsprijs is gemiddeld € 69  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Barcelona naar Rijsel per bus ongeveer 1030 km  is.
De reisduur per bus van Barcelona naar Rijsel kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 17 h 34 min.

Als je per bus van Barcelona naar Rijsel reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Barcelona vertrekken van Barcelona Sants en dat de meeste mensen in Rijsel uitstappen op Lille, Gare Lille Europe.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Barcelona Sants, wat ongeveer 2.6 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Lille, Gare Lille Europe, dat 1.4 km ligt van het stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Barcelona naar Rijsel te brengen per bus. Op de route naar Rijsel vanuit Barcelona kun je reizen met Ouibus, Movelia, BlaBlaCar Bus, Eurolines France of Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Barcelona naar Rijsel, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Als je liever vroeg in de ochtend bussen pakt van Barcelona naar Rijsel, een eerste bus vertrekt om 05: 00. Als je liever nacht bussen van Barcelona naar Rijsel, een laatste bus van de dag vertrekt om 21: 50. Omio toont jou een recentste bus van Barcelona naar Rijsel dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Rijsel, reizen ook vaak naar Parijs, Brussel of Londen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Rijsel en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Barcelona naar Rijsel zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Barcelona naar Rijsel te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Barcelona naar Rijsel te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Barcelona naar Rijsel vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Barcelona
Rijsel

Meer reisopties per bus van Barcelona naar Rijsel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal