VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
21 sep.
Vind prijzen
15Movelia
wo
22 sep.
8Renfe
9Alsa
do
23 sep.
8Renfe
9Alsa
vr
24 sep.
8Renfe
Vind prijzen
za
25 sep.
8Renfe
9Alsa
zo
26 sep.
8Renfe
9Alsa
ma
27 sep.
8Renfe
Vind prijzen
di
28 sep.
8Renfe
9Alsa
wo
29 sep.
8Renfe
9Alsa
do
30 sep.
8Renfe
Vind prijzen
vr
1 okt.
8Renfe
9Alsa
za
2 okt.
8Renfe
9Alsa
zo
3 okt.
7Renfe
9Alsa
ma
4 okt.
8Renfe
9Alsa
di
5 okt.
8Renfe
Vind prijzen
wo
6 okt.
8Renfe
9Alsa
do
7 okt.
8Renfe
9Alsa
vr
8 okt.
8Renfe
9Alsa
za
9 okt.
8Renfe
Vind prijzen
zo
10 okt.
8Renfe
9Alsa
ma
11 okt.
8Renfe
9Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Reistips

Busreizen van Barcelona naar Tarragona
Pak eenvoudig de bus naar Tarragona. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Tarragona te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Barcelona naar Tarragona per bus?
Voordelige bus tickets van Barcelona naar Tarragona zijn al verkrijgbaar vanaf € 9, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de prijs van een bus kaartje van Barcelona naar Tarragona?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Barcelona naar Tarragona, kun je rekenen op een bedrag van € 11 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand naar Tarragona van Barcelona per bus?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Tarragona van Barcelona van ongeveer 81 km. Als je overweegt een bus ticket van Barcelona naar Tarragona te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Hoe lang duurt het om te reizen van Barcelona naar Tarragona per bus?
The gemiddelde reistijd per bus van Barcelona naar Tarragona is 1 h 30 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Barcelona naar Tarragona.
Als ik per bus wil reizen, welke in Barcelona en Tarragona zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire voor reizigers uit Barcelona is Barcelona Sants. In Tarragona is het meest populaire onder reizigers Tarragona, Placa de la Pedrera.

Hoe ver van het centrum in Barcelona en Tarragona zijn de belangrijkste?

Je kunt een bus nemen vanaf Barcelona op Barcelona Sants, dat 1 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Tarragona is het meest gebruikte door reizigers Tarragona, Placa de la Pedrera, dat 0 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Barcelona naar Tarragona per bus?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Barcelona naar Tarragona, kun je vertrouwen op Alsa om snel naar Tarragona te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Barcelona naar Tarragona te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Barcelona naar Tarragona te kopen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Barcelona naar Tarragona per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Barcelona naar Tarragona in de Omio app.
Ben je van plan om van Barcelona naar Tarragona te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Tarragona, die je ook zou kunnen bezoeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Tarragona, reizen ook vaak naar Madrid, Valencia of Zaragoza. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Tarragona en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Barcelona naar Tarragona te komen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Barcelona naar Tarragona te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Barcelona naar Tarragona vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Barcelona
Tarragona
Barcelona, Estacion de Autobuses de Sants
Voorzieningen
Estació d'autobusos Barcelona-Nord
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Barcelona - Tarragona

Bekijk gerelateerde reisinformatie: