Bus van Barcelona naar Tarragona

De goedkoopste busreizen Van Barcelona Naar Tarragona

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

9

Gemiddelde

13

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Alsa
18:00Barcelona1u30 19:30Tarragona
0 overstappen
91Enkele reis
Alsa
16:00Barcelona1u30 17:30Tarragona
0 overstappen
91Enkele reis
Alsa
11:00Barcelona1u30 12:30Tarragona
0 overstappen
91Enkele reis
Plana
09:25Barcelona1u05 10:30Tarragona
0 overstappen
151Enkele reis
Plana
15:25Barcelona1u10 16:35Tarragona
0 overstappen
151Enkele reis

Bustijden Barcelona naar Tarragona

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
Plana
09:25Barcelona1u05 10:30Tarragona
0 overstappen
Alsa
11:00Barcelona1u30 12:30Tarragona
0 overstappen
Plana
15:25Barcelona1u10 16:35Tarragona
0 overstappen
Alsa
16:00Barcelona1u30 17:30Tarragona
0 overstappen
Infobus
16:30Barcelona1u05 17:35Tarragona
0 overstappen
Alsa
18:00Barcelona1u30 19:30Tarragona
0 overstappen
Infobus
19:00Barcelona1u05 20:05Tarragona
0 overstappen
Infobus
22:15Barcelona1u05 23:20Tarragona
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.

De snelste bussen Van Barcelona Naar Tarragona

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

1 u 5 m

Gemiddelde

1 u 15 m

Bussen per dag

8

Afstand busreis

82 km

Van de 8 treinen die elke dag vertrekken vanaf Barcelona naar Tarragona rijden 8 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Plana
09:25Barcelona1u05 10:30Tarragona
0 overstappen
151Enkele reis
Infobus
19:00Barcelona1u05 20:05Tarragona
0 overstappen
171Enkele reis
Infobus
22:15Barcelona1u05 23:20Tarragona
0 overstappen
171Enkele reis
Infobus
16:30Barcelona1u05 17:35Tarragona
0 overstappen
171Enkele reis
Plana
15:25Barcelona1u10 16:35Tarragona
0 overstappen
151Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Barcelona naar Tarragona

distanceAfstand81 km
durationGemiddelde reistijd met de bus1 u 5 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 15
frequencyFrequentie9 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenAlsa, Movelia, Hife, Infobus, Plana, Autocares Grupo Samar of FlixBus

Bij busreizen van Barcelona naar Tarragona leg je 81 km af, wat bij onze reispartners zoals Alsa, Movelia, Hife, Infobus, Plana, Autocares Grupo Samar of FlixBus gemiddeld 1 u 5 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 9 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 15 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 15.

Busmaatschappijen: Alsa, FlixBus en Samar van Barcelona naar Tarragona

Voor slechts € 15 kun je met de bus van Barcelona naar Tarragona reizen via de diensten van Alsa, FlixBus en Samar. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze route beschikbaar zijn.

Alsa
FlixBus
Samar

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreizen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse reisorganisatie National Express biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes. Het bedrijf vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar en kent een indrukwekkend bestand van busreizen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal-pakket voor reizen met de bus – met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord – bieden Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium meer luxe tijdens het reizen. Naast het standaardticket biedt Alsa andere tickets voor reizen met de bus, zoals scherp geprijsde en flexibele tarieven, maar alleen op bepaalde routes.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Barcelona naar Tarragona met de bus:

  • Gemiddelde duur: 1 u 40 min
  • Frequentie van FlixBus: 1 per dag

Wil je met bus van Barcelona naar Tarragona reizen? Omio kan je helpen de perfecte route te vinden met Samar. Bij Omio vind je de huidige dienstregelingen, tickets, reisinformatie en prijzen voor een reis met Samar van Barcelona naar Tarragona met de bus. Boek je tickets bij Samar gemakkelijk en snel online. Wanneer je met de bus van Barcelona naar Tarragona reist, leg je met Samar 81 km af voor een enkele reis. Als je in de Omio-app naar busreizen van Barcelona naar Tarragona zoekt, kunt je meteen zien of het ticket van Samar een mobiel ticket is waarmee je gemakkelijk papierloos kunt reizen – zonder dat je dus naar het busstation hoeft om tickets te kopen. Of je bij Samar nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste reis met de bus, wij zorgen ervoor dat je van Barcelona veilig naar Tarragona komt. Boek nu bij Omio die perfecte reis met de bus van Barcelona naar Tarragona – en geniet van een vlotte en comfortabele reis met Samar!

Informatie over Samar, Barcelona naar Tarragona met de bus:

  • Gemiddelde duur: 1 u 5 min
  • Frequentie van Samar: 1 per dag

Reistips: bus van Barcelona naar Tarragona

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Tarragona. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Tarragona te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Barcelona naar Tarragona zijn al verkrijgbaar vanaf € 15, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 15  te betalen voor een ticket voor de bus.
Bij de route van Barcelona naar Tarragona per bus leg je ongeveer 81 km  af.
De gemiddelde reistijd met de bus van Barcelona naar Tarragona is 1 u 5 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Barcelona naar Tarragona koopt.
Als je de bus van Barcelona naar Tarragona, neemt biedt Alsa, Movelia, Hife, Infobus, Plana, Autocares Grupo Samar of FlixBus de beste manier om snel naar Tarragona te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Barcelona naar Tarragona aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Barcelona naar Tarragona is 9. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Barcelona om 22: 15. Een laatste de bus vertrekt van Barcelona om 22: 15. Check Omio voor de recentste de bus vertrektijden van Barcelona naar Tarragona en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Barcelona naar Tarragona binnen de komende 7 dagen gaat boeken, betaal je gemiddeld € 15 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Barcelona naar Tarragona een paar maanden van tevoren.
Veel van onze klanten die een reis naar Tarragona per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid of Valencia. Check Omio voor de beste verbindingen van Tarragona naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Meer reisopties per bus van Barcelona naar Tarragona

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeBussenBus van Barcelona naar Tarragona

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal