VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
14 jun.
41Renfe
30Alsa
69Vueling
Vind prijzen
di
15 jun.
30Renfe
21Alsa
84Air Europa
95Balearia
wo
16 jun.
30Renfe
20Alsa
67Air Europa
96Balearia
do
17 jun.
30Renfe
20Alsa
75Air Europa
98Balearia
vr
18 jun.
30Renfe
Vind prijzen
38Vueling
99Balearia
za
19 jun.
30Renfe
20Alsa
76Air Europa
96Balearia
zo
20 jun.
30Renfe
Vind prijzen
76Air Europa
96Balearia
ma
21 jun.
Vind prijzen
20Alsa
42Vueling
95Balearia
di
22 jun.
30Renfe
20Alsa
84Air Europa
Vind prijzen
wo
23 jun.
30Renfe
20Alsa
67Air Europa
127Balearia
do
24 jun.
30Renfe
20Alsa
75Air Europa
98Balearia
vr
25 jun.
30Renfe
20Alsa
38Vueling
Vind prijzen
za
26 jun.
28Renfe
20Alsa
76Air Europa
96Balearia
zo
27 jun.
30Renfe
20Alsa
76Air Europa
96Balearia
ma
28 jun.
30Renfe
20Alsa
31Vueling
95Balearia
di
29 jun.
25Renfe
20Alsa
81Air Europa
Vind prijzen
wo
30 jun.
26Renfe
20Alsa
67Air Europa
96Balearia
do
1 jul.
26Renfe
20Alsa
73Air Europa
98Balearia
vr
2 jul.
30Renfe
20Alsa
31Vueling
96Balearia
za
3 jul.
30Renfe
20Alsa
73Air Europa
Vind prijzen
zo
4 jul.
30Renfe
20Alsa
24Vueling
Vind prijzen

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Barcelona naar Valencia

Gem. reistijd
4 uren 15 minuten
Gem. busticket: 21
Beginpunt bus:Barcelona
Eindpunt bus:Valencia
Afstand busreis:303 km
Busmaatschappijen:Alsa

Bus van Barcelona naar Valencia: reisinformatie

De Spaanse busmaatschappij ALSA is verantwoordelijk voor de dagelijkse busverbinding tussen Barcelona en Valencia. De bus Barcelona-Valencia rijdt om de twee tot drie uur, vanaf tien uur 's ochtends tot tien uur ꞌs avonds. Daarnaast vertrekt er 's nachts om één uur nog een bus van het busstation Barcelona Nord naar het busstation van Valencia. De busreizen naar Valencia zijn rechtstreekse verbindingen over een afstand van ongeveer 350 kilometer, waarbij men overdag ruim 4 uur en 's nachts 5,5 uur onderweg is.

De bus nemen vanuit Barcelona

Het busstation Barcelona Nord is de belangrijkste busterminal van Barcelona, gelegen aan de noordrand van het stadscentrum. Hier vertrekt dagelijks de bus Barcelona Valencia. Het station ligt op ruim één kilometer afstand van Plaça de Catalunya in het centrum. Busstation Barcelona Nord wordt bediend door de metro en verschillende buslijnen. Arc de Triomf is het dichtstbijzijnde metrostation, onderdeel van de rode metrolijn L1. Vanaf hier is het slechts één minuut lopen naar de bushalte. Diverse stadsbussen rijden van de vroege ochtend tot na middernacht van en naar Barcelona Nord. Wie van een wandelingetje houdt, bereikt vanuit het centrum na ruim twintig minuten busstation Barcelona Nord.

In Valencia aankomen met de bus

Valencia is de op drie na grootste stad van Spanje, fraai gelegen aan de Spaanse oostkust. De veelzijdigheid van de sinaasappelstad Valencia wordt aangetoond door het gotische bouwwerk La Lonja, het plein Plaza de la Virgen, het architectonische hoogstandje La Ciudad de las Artes y las Ciencias en de grote, moderne markt El Mercado Central. De bus Barcelona Valencia komt aan op het centrale busstation van Valencia aan de Avenida Menéndez Pidal. De reiziger kan vanaf hier van vroeg tot laat met de bus naar de stad of de stranden van Valencia komen. Elke tien minuten vertrekt er wel een bus. Tot midden in de nacht rijden er nachtbussen. Taxiꞌs in Valencia zijn voordelig en brengen de reiziger ook snel op de plaats van bestemming.

Reistips

Busreizen van Barcelona naar Valencia
Pak eenvoudig de bus naar Valencia. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Barcelona naar Valencia te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een bus van Barcelona naar Valencia zijn?
Bus tickets van Barcelona naar Valencia zijn al verkrijgbaar vanaf € 20 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Barcelona naar Valencia?
Reizen per bus van Barcelona naar Valencia kost gemiddeld € 23. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand naar Valencia van Barcelona per bus?
Als je reist van Barcelona naar Valencia per bus, reken dan op een reisafstand tussen Barcelona en Valencia van ongeveer 302 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Barcelona naar Valencia?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Barcelona naar Valencia per bus is 3 h 50 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Barcelona naar Valencia.
Als ik per bus wil reizen, welke in Barcelona en Valencia zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Barcelona naar Valencia, vertrekken meestal van Barcelona Sants in Barcelona en komen aan op Valencia, Estación de Autobuses in Valencia. Het is altijd handig om deze in Barcelona en Valencia te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Barcelona en in Valencia?

Bij het plannen van je reis naar Valencia van Barcelona, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Barcelona is Barcelona Sants, dat 0 km ligt van het centrum. In Valencia is het populairste Valencia, Estación de Autobuses en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Barcelona van Valencia?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Barcelona naar Valencia te brengen per bus. Op de route van On the route naar Valencia van Barcelona kun je reizen met Alsa, Alsa Supra of Infobus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Barcelona naar Valencia, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Hoe vind ik een directe bus verbinding van Barcelona naar Valencia?
Als je op zoek bent naar een directe verbinding van Barcelona naar Valencia, overweeg dan om je bus tickets te kopen bij Alsa om snel naar Valencia te komen. Je kunt ook andere vervoersmogelijkheden zoeken en combineren wat voor jou het beste uitkomt, als je niet de ideale bus vindt van Barcelona naar Valencia.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Barcelona naar Valencia?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Barcelona naar Valencia, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Barcelona naar Valencia. Welke andere plaatsen in de buurt van Valencia zijn het waard om te bezoeken?
Je bus trip van Barcelona naar Valencia hoeft niet te eindigen in Valencia. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Valencia die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Madrid, Alicante of Sevilla. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Madrid, Alicante of Sevilla te gaan op Omio!
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Barcelona naar Valencia?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Valencia van Barcelona. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Barcelona naar Valencia en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Barcelona
Valencia
Barcelona, Estacion de Autobuses de Sants
Voorzieningen
Estació d'autobusos Barcelona-Nord
Voorzieningen