Bus van Bazel naar Mulhouse

De goedkoopste busreizen Van Bazel Naar Mulhouse

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

8

Gemiddelde

8

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
23:38Bazel SBB0u45 00:23Mulhouse Ville
0 overstappen
81Enkele reis

Bustijden Bazel naar Mulhouse

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
23:38Bazel SBB0u45 00:23Mulhouse Ville
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste bussen Van Bazel Naar Mulhouse

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

45 m

Gemiddelde

45 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

28 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Bazel naar Mulhouse rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
23:38Bazel SBB0u45 00:23Mulhouse Ville
0 overstappen
81Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Bazel naar Mulhouse

distanceAfstand27 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de bus43 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 5
frequencyFrequentie2 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar, Flixbus of SNCF | Autocar

Bij busreizen van Bazel naar Mulhouse leg je reis 27 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar, Flixbus of SNCF | Autocar gemiddeld 43 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 2 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 5 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 3. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Basel SBB en arriveren in Mulhouse, Avenue du Général Leclerc.

Busmaatschappijen: FlixBus van Bazel naar Mulhouse

Je kunt reizen met een bus tussen Bazel en Mulhouse met FlixBus voor slechts € 3. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus Bazel naar Mulhouse bus informatie:

  • Gemiddelde duur: 49 min
  • Gemiddelde prijs: € 13
  • FlixBus frequentie: 1 per dag

Reistips: bus van Bazel naar Mulhouse

Pak eenvoudig de bus naar Mulhouse. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bazel naar Mulhouse te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Bazel naar Mulhouse zijn al verkrijgbaar vanaf € 3, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je in de komende 7 dagen busticketprijs voor een enkele reis wilt reserveren, kun je erop rekenen dat de bus van Bazel naar Mulhouse gemiddeld € 5  kost.
De afstand van Bazel naar Mulhouse per bus bedraagt ongeveer 27 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Bazel naar Mulhouse als je met de bus reist bedraagt 43 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Bazel naar Mulhouse reizen, vertrekken in Bazel vanaf Basel SBB en stappen in Mulhouse uit op Mulhouse, Avenue du Général Leclerc.

De meeste mensen pakken de bus vanaf Basel SBB, wat op ongeveer 2.5 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Mulhouse, Avenue du Général Leclerc, dat op 2.4 km van het stadscentrum ligt.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Bazel naar Mulhouse kun je de bus nemen van BlaBlaCar, Flixbus of SNCF | Autocar. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Bazel naar Mulhouse om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, 1 directe reis met de bus per dag van Bazel naar Mulhouse. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus, BlaBlaCar of SNCF | Autocar. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Bazel naar Mulhouse is 2. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
De bus die het vroegst vanaf Bazel naar Mulhouse vertrekt, gaat om 05: 00. De bus die het laatat Bazel naar Mulhouse vertrekt, gaat om 21: 38. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Bazel naar Mulhouse en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Tickets voor de bus van Bazel naar Mulhouse kosten gemiddeld € 5, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Bazel naar Mulhouse zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Je bus trip van Bazel naar Mulhouse hoeft helemaal niet te eindigen in Mulhouse. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Mulhouse die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Straatsburg of Lyon. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Straatsburg of Lyon te gaan op Omio!
Als je per bus wilt reizen van Bazel naar Mulhouse met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je de bus tussen Bazel en Mulhouse, zowel vooraf als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Bazel naar Mulhouse te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Bazel naar Mulhouse te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bazel
Mulhouse

Meer reisopties per bus van Bazel naar Mulhouse

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal