Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
15 jun.
68Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
692KLM
wo
16 jun.
50Deutsche Bahn
30BlaBlaCar Bus
692KLM
do
17 jun.
50Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
311regional jet
vr
18 jun.
50Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
za
19 jun.
40Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
426KLM
zo
20 jun.
49FlixTrain
24BlaBlaCar Bus
71easyJet
ma
21 jun.
38Deutsche Bahn
22Flixbus
86easyJet
di
22 jun.
38Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
283KLM
wo
23 jun.
Vind prijzen
24BlaBlaCar Bus
233KLM
do
24 jun.
40Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
83easyJet
vr
25 jun.
38Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
84easyJet
za
26 jun.
38Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
198KLM
zo
27 jun.
40Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
55easyJet
ma
28 jun.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
Vind prijzen
di
29 jun.
38Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
45easyJet
wo
30 jun.
38Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
45easyJet
do
1 jul.
38Deutsche Bahn
24BlaBlaCar Bus
168regional jet
vr
2 jul.
Vind prijzen
24BlaBlaCar Bus
52easyJet
za
3 jul.
35FlixTrain
28Flixbus
144KLM
zo
4 jul.
38Deutsche Bahn
28Flixbus
43easyJet
ma
5 jul.
23FlixTrain
28Flixbus
144KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisinformatie voor bussen van Berlijn naar Amsterdam

Gem. reistijd
11 uren 16 minuten
Gem. busticket: 28
Beginpunt bus:Berlijn
Eindpunt bus:Amsterdam
Afstand busreis:577 km
Busmaatschappijen:Flixbus, BlaBlaCar Bus

Welke bussen rijden er van Berlijn naar Amsterdam?

  • Vanuit Berlijn kun je een bus van FlixBus, PolskiBus, CityBusExpress, DeinBus en Infobus naar Amsterdam nemen.
  • In de meeste gevallen reis je met deze busmaatschappijen dan zonder overstap onderweg.
  • De snelste busreis van Berlijn naar Amsterdam duurt 7,5 uur.
  • De goedkoopste bustickets op dit traject zijn vanaf 25 euro.
  • Reizen met de bus is voordeliger dan een treinreis of een ticket voor het vliegtuig.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Berlijn?

Busstation Berlin ZOB is in Berlijn het belangrijkste vertrekpunt voor busreizen naar Amsterdam. Alle bussen van PolskiBus, CityBusExpress, DeinBus en Infobus en een groot aantal FlixBussen gaan hiervandaan op weg naar Amsterdam. Deze halte ligt ten zuidwesten van het centrum van Berlijn. Je komt er het makkelijkste door vanaf het Centraal Station (Hauptbahnhof) van Berlijn tramlijn S5, S7 of S75 te nemen. Vervolgens stap je na een rit van ongeveer 15 minuten uit bij halte Berlin Westkreuz en loop je een stukje in noordwestelijke richting.

FlixBus gebruikt ook andere vertrekpunten door heel Berlijn. In de buurt van het centrum kun je opstappen bij de halte Alexanderplatz en de Berlijnse dierenuin (halte Zoo). Ten zuiden van het stadscentrum ligt bij het voormalige vliegveld Tempelhof de halte Südkreuz. Verder naar het zuidoosten vind je bij luchthaven Schönefeld de halte SXF en ten zuidwesten van de stad ligt de opstapplaats Wannsee.

Tot slot vind je nog een drietal opstapplaatsen bij de belangrijkste luchthaven van Berlijn. Dit vliegveld heet Tegel Airport en ligt aan de noordwestelijke kant van de stad. Vanaf de haltes Tegel, Metro: Alt-Tegel en TXL E vertrekken hier verschillende FlixBussen naar Amsterdam.

Op welke busstations komen bussen aan in Amsterdam?

Veruit het belangrijkste aankomstpunt in Amsterdam is treinstation Amsterdam Sloterdijk. Dit is de eindhalte voor de bussen van PolskiBus, CityBusExpress, DeinBus en Infobus. Ook de meeste bussen van FlixBus stoppen bij dit treinstation. Vanaf Amsterdam Sloterdijk reis je met de trein eenvoudig door naar Amsterdam Centraal Station, dat tegen het centrum van de stad aanligt.

Ook stoppen er dagelijks meerdere FlixBussen uit Berlijn bij de halte Amsterdam Schiphol Airport. Je stapt hier dan uit voor de entree van het Sheraton Hotel en parkeerterminal P1. Een korte wandeling brengt je naar de aankomst- en vertrekterminals en het treinstation onder dit vliegveld.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Berlijn naar Amsterdam?

Iedere dag vertrekken er meer dan 30 FlixBussen vanaf verschillende haltes in Berlijn naar Amsterdam. De snelste van deze bussen doet 7,5 uur over de directe reis en vertrekt altijd vanaf Berlin ZOB. Wil je de eerste bus van de dag hebben, dan kun je die om 0.10 uur 's nachts nemen bij de halte Alexanderplatz. Na een rit zonder overstap kom je dan om 11.15 uur aan op Amsterdam Sloterdijk. De laatste bus uit Berlijn die naar Amsterdam gaat, vertrekt om 22.40 uur vanaf de halte SXF bij luchthaven Schönefeld. Met een overstap onderweg ben je met deze bus 14 uur en 25 minuten onderweg.

Wat zijn de bustijden van PolskiBus van Berlijn naar Amsterdam?

Dagelijks gaat PolskiBus om 0.50 uur van busstation Berlin ZOB op weg naar Amsterdam. Na een rechtstreekse busreis van 10 uur en 25 minuten kom je dan om 11.15 uur op Station Amsterdam Sloterdijk aan.

Wat zijn de bustijden van CityBusExpress van Berlijn naar Amsterdam?

In het hoogseizoen kun je iedere morgen om 8.30 uur op Berlin ZOB instappen bij CityBusExpress. Deze bus brengt je zonder overstap in 9,5 uur naar Amsterdam Sloterdijk, waar je om 18.00 uur aankomt.

Wat zijn de bustijden van Infobus van Berlijn naar Amsterdam?

De bussen van Infobus vertrekken ook dagelijks om 8.30 uur vanaf het hoofdbusstation Berlin ZOB. Met een rechtstreekse reis van 9,5 uur stap je dan om 18.00 uur in Amsterdam uit bij Station Sloterdijk.

Wat zijn de bustijden van DeinBus van Berlijn naar Amsterdam?

Ook DeinBus onderhoudt een dagelijkse busverbinding tussen Berlijn en Amsterdam. Een bus van deze Duitse maatschappij rijdt iedere morgen om 8.30 uur weg uit de Duitse hoofdstad. Onderweg hoef je niet over te stappen, zodat je rit 9,5 uur duurt. Je komt dan om 18.00 uur aan op treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Busreizen van Berlijn naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Berlijn naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Berlijn naar Amsterdam per bus?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Berlijn naar Amsterdam is € 22. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Berlijn naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Berlijn naar Amsterdam?
Reizen per bus van Berlijn naar Amsterdam kost gemiddeld € 25. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoeveel kilometer is het van Berlijn naar Amsterdam met de bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Berlijn naar Amsterdam? De afstand tussen Berlijn en Amsterdam per bus is ongeveer 577 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Berlijn naar Amsterdam te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Berlijn to Amsterdam per bus?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Berlijn naar Amsterdam. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Berlijn naar Amsterdam te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 9 h 15 min.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Berlijn naar Amsterdam?

Voordat je je trip van Berlijn naar Amsterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Berlijn, vertrekken van Berlin Hbf en op Amsterdam, Sloterdijk aankomen in Amsterdam.

Waar zijn de in Berlijn in Amsterdam?

Je vindt Berlin Hbf, het door Omio reizigers meest gebruikte in Berlijn, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Amsterdam is Amsterdam, Sloterdijk, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Berlijn naar Amsterdam?
Voor de beste bus van Berlijn naar Amsterdam, kun je terecht bij de volgende: Flixbus, Citybus Express, Eurolines France, Bla Bla Bus, Eurolines Germany, Infobus, PolskiBus, Deinbus, Deutsche Bahn of RegioJet. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Berlijn naar Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe vind ik een directe bus verbinding van Berlijn naar Amsterdam?
Zoek je een directe bus van Berlijn naar Amsterdam? Overweeg om bus tickets van Berlijn naar Amsterdam te kopen van Flixbus. Als je geen perfecte verbinding per bus van Berlijn naar Amsterdam vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in Amsterdam te komen.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Berlijn naar Amsterdam te reizen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Berlijn naar Amsterdam, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Amsterdam vanuit Berlijn per bus, zijn er dan in de buurt van Amsterdam nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je bus trip van Berlijn naar Amsterdam hoeft niet te eindigen in Amsterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Londen of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Londen of Brussel te gaan op Omio!
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Berlijn naar Amsterdam?
Reizen van Berlijn naar Amsterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Berlijn naar Amsterdam.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Berlijn
Amsterdam
Berlin, ZOB am Funkturm
Voorzieningen