VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
7Alsa
do
30 sep.
7Alsa
vr
1 okt.
7Alsa
za
2 okt.
7Alsa
zo
3 okt.
7Alsa
ma
4 okt.
7Alsa
di
5 okt.
7Alsa
wo
6 okt.
7Alsa
do
7 okt.
7Alsa
vr
8 okt.
7Alsa
za
9 okt.
7Alsa
zo
10 okt.
7Alsa
ma
11 okt.
7Alsa
di
12 okt.
7Alsa
wo
13 okt.
7Alsa
do
14 okt.
7Alsa
vr
15 okt.
7Alsa
za
16 okt.
7Alsa
zo
17 okt.
7Alsa
ma
18 okt.
7Alsa
di
19 okt.
7Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Reistips

Busreizen van Bilbao naar San Sebastian
Pak eenvoudig de bus naar San Sebastian. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bilbao naar San Sebastian te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Bilbao naar San Sebastian per bus?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Bilbao naar San Sebastian is € 7. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Bilbao naar San Sebastian boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de bus van Bilbao naar San Sebastian gemiddeld?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Bilbao naar San Sebastian, kun je rekenen op een bedrag van € 7 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand van Bilbao naar San Sebastian als je reist per bus?
Als je per bus reist van Bilbao naar San Sebastian, is de afstand ongeveer 77 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Bilbao naar San Sebastian ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang doet de bus van Bilbao naar San Sebastian erover?
De reis per bus van Bilbao naar San Sebastian duurt gemiddeld 1 h 20 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Bilbao naar San Sebastian.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Bilbao naar San Sebastian?

Als je per bus van Bilbao naar San Sebastian reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Bilbao vertrekken van Bilbao-Abando en dat de meeste mensen in San Sebastian uitstappen op San Sebastián / Donostia, Federico García Lorca.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Bilbao en in San Sebastian?

Als je van plan bent een bus vanuit Bilbao te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Bilbao-Abando. Als je aankomt in San Sebastian per bus, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste bus station, San Sebastián / Donostia, Federico García Lorca, naar het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Bilbao naar San Sebastian aanbieden?
Als je de bus neemt van Bilbao naar San Sebastian, biedt Alsa, Alsa Premium, Eurolines Switzerland of Alsa Supra de beste manier om snel naar San Sebastian te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Bilbao naar San Sebastian en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Bilbao naar San Sebastian te reizen?
Wil je per bus reizen van Bilbao naar San Sebastian? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ben je van plan om van Bilbao naar San Sebastian te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van San Sebastian, die je ook zou kunnen bezoeken.
Je bus trip van Bilbao naar San Sebastian hoeft niet te eindigen in San Sebastian. Andere populaire bestemmingen in de buurt van San Sebastian die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Madrid, Barcelona of Pamplona. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Madrid, Barcelona of Pamplona te gaan op Omio!
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Bilbao naar San Sebastian?
Reizen van Bilbao naar San Sebastian zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Bilbao naar San Sebastian.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bilbao
Bilbao
Voorzieningen