VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
7Alsa
za
23 okt.
7Alsa
zo
24 okt.
7Alsa
ma
25 okt.
7Alsa
di
26 okt.
7Alsa
wo
27 okt.
7Alsa
do
28 okt.
7Alsa
vr
29 okt.
7Alsa
za
30 okt.
7Alsa
zo
31 okt.
7Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Reistips

Busreizen van Bilbao naar Santander
Pak eenvoudig de bus naar Santander. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bilbao naar Santander te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een bus van Bilbao naar Santander zijn?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Bilbao naar Santander is € 7. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Bilbao naar Santander boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs van een bus kaartje van Bilbao naar Santander?
Het boeken van bus tickets naar Santander van Bilbao kost gemiddeld € 7. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Bilbao naar Santander te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Wat is de afstand van Bilbao naar Santander als je reist per bus?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Bilbao naar Santander, is het handig om te weten dat Santander ongeveer 74 km is van Bilbao als je reist per bus. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Bilbao naar Santander, is het het beste om je bus tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Bilbao to Santander per bus?
The gemiddelde reistijd per bus van Bilbao naar Santander is 3 h. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Bilbao naar Santander.
Als ik per bus wil reizen, welke in Bilbao en Santander zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Als je per bus van Bilbao naar Santander reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Bilbao vertrekken van Bilbao-Abando en dat de meeste mensen in Santander uitstappen op Santander, Calle Real Racing Club (Parking).

Waar stap ik op op de bus van Bilbao naar Santander?

Als je vertrekt vanaf Bilbao, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Bilbao-Abando is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Santander te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Santander Santander, Calle Real Racing Club (Parking) is, dat 1 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Bilbao van Santander?
Voor de beste bus van Bilbao naar Santander, kun je terecht bij de volgende: Alsa, Alsa Premium, Alsa Supra of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Bilbao naar Santander om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Bilbao naar Santander te kopen?
Wil je per bus reizen van Bilbao naar Santander? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Santander vanuit Bilbao per bus, zijn er dan in de buurt van Santander nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel van onze klanten die een reis naar Santander per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid, Barcelona of Valladolid. Check Omio voor de beste verbindingen van Santander naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Bilbao naar Santander te komen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Santander van Bilbao. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Bilbao naar Santander en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bilbao
Santander
Bilbao
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Bilbao - Santander

Bekijk gerelateerde reisinformatie: