VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
15 jun.
7Alsa
wo
16 jun.
7Alsa
do
17 jun.
7Alsa
vr
18 jun.
7Alsa
za
19 jun.
7Alsa
zo
20 jun.
7Alsa
ma
21 jun.
7Alsa
di
22 jun.
7Alsa
wo
23 jun.
7Alsa
do
24 jun.
7Alsa
vr
25 jun.
7Alsa
za
26 jun.
7Alsa
zo
27 jun.
7Alsa
ma
28 jun.
7Alsa
di
29 jun.
7Alsa
wo
30 jun.
7Alsa
do
1 jul.
7Alsa
za
3 jul.
7Alsa
zo
4 jul.
7Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Bilbao naar Santander

Gem. reistijd
5 uren
Gem. busticket: 7
Beginpunt bus:Bilbao
Eindpunt bus:Santander
Afstand busreis:75 km
Busmaatschappijen:Alsa

Reistips

Busreizen van Bilbao naar Santander
Pak eenvoudig de bus naar Santander. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bilbao naar Santander te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een bus van Bilbao naar Santander zijn?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Bilbao naar Santander is € 7. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Bilbao naar Santander boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de prijs van een bus kaartje van Bilbao naar Santander?
Bus kaartjes van Bilbao naar Santander kosten gemiddeld € 7. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoeveel kilometer is het van Bilbao naar Santander met de bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Bilbao naar Santander? De afstand tussen Bilbao en Santander per bus is ongeveer 74 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Bilbao naar Santander te vinden.
Hoe lang doet de bus van Bilbao naar Santander erover?
The gemiddelde reistijd per bus van Bilbao naar Santander is 2 h 30 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Bilbao naar Santander.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Bilbao naar Santander?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Bilbao naar Santander, vertrekken meestal van Bilbao-Abando in Bilbao en komen aan op Santander, Plaza Estaciones in Santander. Het is altijd handig om deze in Bilbao en Santander te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Hoe ver van het centrum in Bilbao en Santander zijn de belangrijkste?

Als je van plan bent een bus vanuit Bilbao te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Bilbao-Abando. Als je aankomt in Santander per bus, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Santander, Plaza Estaciones, naar het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Bilbao naar Santander te komen?
Als je de bus neemt van Bilbao naar Santander, biedt Alsa, Alsa Premium of Alsa Supra de beste manier om snel naar Santander te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Bilbao naar Santander en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Bilbao naar Santander te kopen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per bus ter kopen van Bilbao naar Santander dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Santander vanuit Bilbao per bus, zijn er dan in de buurt van Santander nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je bus trip van Bilbao naar Santander hoeft niet te eindigen in Santander. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Santander die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Madrid, Barcelona of Valladolid. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Madrid, Barcelona of Valladolid te gaan op Omio!
Hoe kom ik van Bilbao naar Santander als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Reizen van Bilbao naar Santander zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Bilbao naar Santander.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bilbao
Santander
Bilbao
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Bilbao - Santander

Bekijk gerelateerde reisinformatie: