Bus van Bilbao naar Santander

De goedkoopste busreizen Van Bilbao Naar Santander

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

-

Gemiddelde

9

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Bilman
19:30Bilbao2u00 21:30Santander Bus Station
0 overstappen
Vind prijzen
FlixBus
08:15Bilbao (bus Station)1u10 09:25Santander (bus Station)
0 overstappen
91Enkele reis

Bustijden Bilbao naar Santander

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
FlixBus
08:15Bilbao (bus Station)1u10 09:25Santander (bus Station)
0 overstappen
Bilman
19:30Bilbao2u00 21:30Santander Bus Station
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste bussen Van Bilbao Naar Santander

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

1 u 10 m

Gemiddelde

1 u 35 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

75 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Bilbao naar Santander rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

FlixBus
08:15Bilbao (bus Station)1u10 09:25Santander (bus Station)
0 overstappen
91Enkele reis
Bilman
19:30Bilbao2u00 21:30Santander Bus Station
0 overstappen
Vind prijzen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Bilbao naar Santander

distanceAfstand74 km
durationGemiddelde busduur1 h 30 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 7
frequencyBus frequentie2 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 2 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenAlsa Premium, Alsa Supra, Alsa of FlixBus

Met bussen van Bilbao naar Santander leg je reis 74 km af wat gemiddeld 1 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa Premium, Alsa Supra, Alsa of FlixBus. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 7 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 7. Reizigers vertrekken het vaakst van Bilbao-Abando en arriveren in Santander.

Busmaatschappijen: FlixBus en Alsa van Bilbao naar Santander

Voor slechts € 7 kun je reizen met een bus tussen Bilbao en Santander met FlixBus en Alsa. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

FlixBus
Alsa

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus van Bilbao naar Santander bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 h 10 min
  • FlixBus frequentie: 1 per dag

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreisen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse bus operator National Express, biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes en vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar. Alsa heeft een indrukwekkend bestand van bussen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal- bus met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord, bieden de Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium bussen meer luxe diensten bij het reizen over de weg, afhankelijk van de specifieke route. Naast het standaardticket biedt Alsa andere bus tickets aan, zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes.

Reistips: bus van Bilbao naar Santander

Pak eenvoudig de bus naar Santander. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bilbao naar Santander te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Santander naar Bilbao te reizen is per bus en dat hoeft maar € 7 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Bilbao naar Santander bij Omio te kopen.
Als je je enkele reis busticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Bilbao naar Santander gemiddeld € 7  kost.
De afstand van van Bilbao naar Santander per bus is bij benadering 74 km.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Bilbao naar Santander. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Bilbao naar Santander te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 1 h 30 min.

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Bilbao is Bilbao-Abando. In Santander is het meest populaire busstation onder reizigers Santander.

Het populairste busstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Bilbao-Abando, en ligt 726 m van het stadscentrum Bilbao.

Het meest populaire aankomst busstation, Santander, ligt 719 m van het stadscentrum van Santander.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Bilbao naar Santander te brengen per bus. Op de route naar Santander vanuit Bilbao kun je reizen met Alsa Premium, Alsa Supra, Alsa of FlixBus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Bilbao naar Santander, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Bilbao naar Santander is 2 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste Bilbao naar Santander bus vertrekt om 05: 00   en een laatste bus van Bilbao naar Santander vertrekt om 21: 45. Check de laatst bijgewerkte Bilbao naar Santander bus schema op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Je kunt zien dat een bus van Bilbao naar Santander gemiddeld € 7 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Bilbao naar Santander over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Veel reizigers die in Santander aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Madrid, Barcelona of Valladolid. Als je erover denkt om Madrid, Barcelona of Valladolid te verkennen vanuit Santander, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt je bustickets van Bilbao naar Santander zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Bilbao naar Santander bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Reizen van Bilbao naar Santander zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Bilbao naar Santander.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bilbao
Santander

Meer reisopties per bus van Bilbao naar Santander

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal